slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Halsterseweg 107, 4661 RL Halsteren

€219,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 162 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Keurig onderhouden, levensloopbestendige, halfvrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1897
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06038
Asking price €219,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1897
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 162 m²
Effective area 110 m²
Living area 37.5 m²
Kitchen area 9.21 m²
Content 415 m³
Surface area other inner rooms 13 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near school
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Keurig onderhouden, levensloopbestendige, halfvrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping.

Ground floor

INDELING
BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met woonkamertoegang, meterkast en toegang tot de slaapkamer. De hal heeft een tegelvloer, Agnes-platen aan één wand, één stucwerk wand en een kunststof systeemplafond.
Meterkast : 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de ruimtelijke woonkamer van plm. 36 m2 met prachtige houten stijlen en korbelen die de robuuste moerbinten ondersteunen met daarop de geschilderde kinderbalken en houten planken. In de woonkamer is de trapopgang naar de verdieping en de toegang tot de keuken. De vloer is voorzien van tegels en vloerverwarming en de wanden van spachtelputz.
Gesloten keuken : Recent vernieuwd, modern kunststof (houtlook) keukenblok met composiet werkbladen en een rvs-spoelbak, 4-pits gaskookplaat met design-afzuigkap erboven, elektrische heteluchtoven, vaatwasser, vriezer en een koelkast. De keuken heeft een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een geverfd MDF-systeemplafond. Vanuit de keuken verkrijgt u toegang tot het toilet en de achtertuin. Naast de tuindeur is een vaste bergkast met de Remeha combiketel (bouwjaar 2007). De ruit in de tuindeur en de ruit in het naastgelegen raam zijn voorzien van dubbel beglazing met glas-in-lood tussen de binnen- en buitenruit.
Toilet : Tegelvloer met vloerverwarming, deels wandbetegeling, stucwanden, MDF-systeemplafond en een duoblok toilet.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van plm. 13 m2 voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een wand met Agnes-platen, geverfd balkenplafond, vaste kastenwand en toegang tot de badkamer.
Badkamer : Riante badkamer met een tegelvloer voorzien van elektrische vloerverwarming, wandbetegeling en een kunststof schrotenplafond, ligbad met handdouche en een douchecabine, wasbak, designradiator en de wasmachineaansluiting.

First floor

Vloeraard : Houten vloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de bescheiden overloop, welke u toegang biedt tot 2 slaapkamers. Tevens is er een bergkast. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, geverfde schroten aan de wanden en een vlak stucwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Deze kamer heeft een oppervlak van plm. 13,5 m2 en een laminaatvloer, vlak stucwerk aan de wanden, dakschuintes en aan het plafond, Velux kantelraam met verduistering, geschilderde spantconstructie deels in het zicht en een wasbak.
Slaapkamer 3 : Oppervlak van plm. 13 m2 en een laminaatvloer, vlak stucwerk aan de wanden en gipsplaten aan de dakschuintes, Velux kantelraam met verduistering, afgetimmerde spantconstructie en een wasbak. Tevens zijn er bergkasten onder de dakschuintes gemaakt.

Garden

De voortuin met sierbestrating en sierijzeren hekwerk geven de woning uitstraling. Links van de woning is tussen de groene erfscheiding en de muur een strookje sierbestrating.
De zuidelijk gelegen achtertuin heeft volop sierbestrating en een prieel met transparante golfplaten dak en kunststof vlonders op de grond. De tuin heeft een groene erfafscheiding met een achterpoort en een houten tuinberging in de hoek. Tevens is er een luik welke toegang biedt tot de kelder.

Details

* Deze keurig onderhouden woning “De Gouden Appel” is levensloopbestendig met de badkamer en een slaapkamer op de begane grond, heeft mooie details en is uw belangstelling zeker waard!
* Er zijn vijf rolluiken op de begane grond aanwezig.
* Alle kozijnen, ramen en deuren zijn van kunststof aan de buitenzijde van de woning en zijn voorzien van dubbele beglazing en de boeiboorden zijn van Trespa.
* De buitenzijde van de woning is in 2017 geschilderd.
* In de slaapkamers op de verdieping zijn geen radiatoren aanwezig; het plaatsen van radiatoren is simpel te realiseren.
* Energielabel F is aanwezig.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in steensmuren gebouwd met een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer, het zadeldak is met pannen gedekt en de platte daken zijn met EPDM en bitumen dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in keurige onderhoudsstaat: alle kozijnen, ramen en deuren zijn in kunststof uitgevoerd aan de buitenzijde en voorzien van dubbele beglazing. De boeiboorden zijn van Trespa en de platte dakbedekking is in 2010 vervangen, het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd en de keuken is in 2016 geplaatst.
Ligging : Gelegen aan de doorgaande Halsterseweg, de herinrichting hiervan ligt in het vooruitzicht. Bergen op Zoom ligt op loopafstand en scholen zijn uitstekend te bereiken. Binnen enkele autominuten bent u op de snelwegen A4 en A58 via de Randweg Noord.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van erfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Vaste bergkast in de slaapkamer, de vaste bergkast in de keuken, berging op de verdieping, tuinberging en de kelder.
Tuinberging : Plm. 6 m2 met elektra en een betontegelvloer, houten wanden en dak met daksingels.
Elektra : 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 2007), vloerverwarming in de woonkamer, keuken en het toilet. In de badkamer is elektrische vloerverwarming.
Isolatie : De beglazing is volledig dubbel uitgevoerd. Het dak is geïsoleerd en deels zelfs dubbel (via de binnen- en buitenzijde), de gevel is geïsoleerd in de hal en de slaapkamer op de begane grond.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 177,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 193,14 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 66,60 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed