Sold subject to conditions: Nieuwe Molenweg 9, 4661 SG Halsteren - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Nieuwe Molenweg 9, 4661 SG Halsteren

€199,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 235 m²
Liveable area 110 m²

Note

General

Aan de zuidkant van Halsteren op rustige locatie gelegen vrijstaande jaren 30 woning met oaselijke privacybiedende achtertuin, ruimtelijke woonkamer, gesloten keuken en 3 slaapkamers.

De uitgebreide voorzieningen, waaronder winkels, (basis)scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en gezondheidsvoorzieningen zijn in de directe nabijheid, alsmede de bosrijke omgeving van de Melanen. Halsteren h... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1930
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06039
Asking price €199,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 16 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Gambrel
Isolations Roof
Wall
Insulated glazing
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 235 m²
Effective area 110 m²
Content 375 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
Surface area external storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Aan de zuidkant van Halsteren op rustige locatie gelegen vrijstaande jaren 30 woning met oaselijke privacybiedende achtertuin, ruimtelijke woonkamer, gesloten keuken en 3 slaapkamers.

De uitgebreide voorzieningen, waaronder winkels, (basis)scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en gezondheidsvoorzieningen zijn in de directe nabijheid, alsmede de bosrijke omgeving van de Melanen. Halsteren heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4, A17 en A58. De steden in de omgeving zoals Bergen op Zoom, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen zijn prima bereikbaar.

Ground floor

BEGANE GROND
vloeraard : Deels betonvloer, deels houten vloer.
Entree/Hal : Met een laminaatvloer, behangen wanden, geverfd sierbalkenplafond, garderobe-nis, meterkast en toegang tot de woonkamer.
Meterkast : 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer : De kamer is licht en voorzien van een nieuwe laminaatvloer, lichte wanden, licht geverfd sierbalkenplafond en heeft een sfeervol uitzicht op de achtertuin. De oppervlakte van de kamer bedraagt plm. 38 m2, er is een open trapopgang, schouw en toegang tot de keuken.
Keuken : Met een plavuizenvloer, betegelde wanden en licht geverfd sierbalkenplafond. Het kunststof keukenblok met kunststof werkbladen is in parallel opstelling geplaatst en voorzien van 1½ rvs-spoelbak, 4-pits gaskookplaat, elektrische heteluchtoven, schouwmodel rvs-afzuigkap en koelkast.
Bijkeuken : Met een plavuizenvloer, geverfde houten schroten aan de wanden en licht geverfd sierbalkenplafond, werkblad met daaronder de wasmachine-/drogeraansluiting en toilet.
Toilet : Volledig voorzien van vloer- en wandbetegeling, vlak en geverfd plafond, hangtoilet en een fonteintje.

First floor

Vloeraard : Hout
Overloop/trapaankomst : Met een laminaatvloer, behangen wanden, licht geverfd sierbalkenplafond, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, open vaste trapopgang naar de zolder.
Slaapkamer 1 : Voorzien van een laminaatvloer, vlakke stucwerk wanden en een schoonmetselwerk wand, geverfd sierbalkenplafond, rookkanaal en wasbak met wandbetegeling. De kamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een vloeroppervlakte van plm. 12 m2.
Slaapkamer 2 : Gelegen aan de voorzijde en plm. 10 m2, afgewerkt met een laminaatvloer, behangen en schroten wanden, vlak stucwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Aan de voorzijde gelegen met een vloeroppervlak van plm. 7 m2 en een laminaatvloer, behangen en schroten wanden, stucwerk plafond.
Badkamer : Volledig voorzien van vloer- en wandbetegeling, kunststof schroten plafond, douche-cabine, hangtoilet, badkamermeubel met wasbak en mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
vloeraard: Hout
Zolderkamer: Plm. 13 m2 vloeroppervlakte, voorzien van een plankenvloer en vloerbedekking, MDF-schroten aan de dakschuintes, 2 Velux kantelramen en combiketel-opstelling.

Garden

Tuin : De royale en diepe achtertuin (plm. 17 meter) is sfeervol aangelegd met veel plantenborders, een houten berging en lichte sierbestrating op het terraswerk en de paden. De stenen tuinberging is achterin de tuin gelegen en te bereiken middels een pad met een pergola.

Details

ALGEMEEN
Bouwaard : Dit woonhuis is traditioneel gebouwd uit metselsteen en in steensmuren opgetrokken. De voorgevel en één zijgevel zijn voorzien van halfsteense buitenspouwbladen. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloeren zijn van hout. Het dak is met pannen gedekt. De aanbouw is in spouw gebouwd en voorzien van een bitumineus platdak.
Staat van onderhoud : De woning is overwegend keurig onderhouden. De kozijnen van de dakkapellen zijn recent vernieuwd en nagenoeg alle beglazing is dubbel uitgevoerd. De combiketel dateert van 2014 en de zijgevel is recentelijk opnieuw gevoegd.
Ligging : Uitvalswegen, scholen en het centrum zijn gelegen op korte afstand.
Tuin : De royale en diepe achtertuin (plm. 17 meter) is sfeervol aangelegd met veel plantenborders, een houten berging en lichte sierbestrating op het terraswerk en de paden. De stenen tuinberging is achterin de tuin gelegen en te bereiken middels een pad met een pergola.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van erfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Bijkeuken, zolder en de 2 tuinbergingen.
Tuinberging : 6,10 x 2,75 meter met een betonvloer, halfsteensmuren, een golfplaten dak en voorzien van elektra. De houten tuinberging is plm. 5 m2.
Elektra : 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Intergas HR combiketel, bouwjaar 2014.
Isolatie : De woning is nagenoeg volledig dubbel beglaasd, de voor- en zijgevels zijn geïsoleerd en het dak is geïsoleerd.

BIJZONDERHEDEN
* Deze aantrekkelijk geprijsde vrijstaande jaren 30 woning is uw belangstelling zeker waard!
* De speels aangelegde diepe achtertuin is een privacy-rijke oase.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Floor plans

Extra

Recently viewed