slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Deze moderne eengezinswoning heeft het eigenlijk allemaal: een fijne ligging in een ruim opgezette wijk, vrij uitzicht, lage energielasten en een zonnige achtertuin.

€350,000
Address: Vervoornlaan 47, 4171 DA Herwijnen
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 139 m²
Liveable area 112 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze moderne eengezinswoning heeft het eigenlijk allemaal: een fijne ligging in een ruim opgezette wijk, vrij uitzicht, lage energielasten en een zonnige achtertuin. Bovendien sta je eigenlijk al met één been in de uiterwaarden van Herwijnen waar je prachtige wandelingen in de natuur kunt maken.

De tussenwoning is 112m2 groot en telt vier (slaap)kamers. Dagelijkse voorzieningen vind je in d... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2012
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06738
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2012
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 139 m²
Floor Surface 112 m²
Living area 24 m²
Kitchen area 8 m²
Content 392 m³
External surface area storage rooms 5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas Kompakt HRE (CW4)
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Herwijnen U 1455
Area 139 m²
Range Entire lot

Description

Deze moderne eengezinswoning heeft het eigenlijk allemaal: een fijne ligging in een ruim opgezette wijk, vrij uitzicht, lage energielasten en een zonnige achtertuin. Bovendien sta je eigenlijk al met één been in de uiterwaarden van Herwijnen waar je prachtige wandelingen in de natuur kunt maken.

De tussenwoning is 112m2 groot en telt vier (slaap)kamers. Dagelijkse voorzieningen vind je in de buurt of in de nabijgelegen steden Gorinchem en Leerdam. Samengevat: dé perfecte woning voor starters of gezinnen.

Wij adviseren je om de brochure te downloaden voor meer informatie, foto's en gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de woonkamer, de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een nette laminaatvloer, met uitzondering van het toilet; hier liggen lichtgrijze tegels.

De lichte woonkamer biedt zicht op de achtertuin en er is een ruime trapkast met veel extra bergruimte. In 2019 is een luxe keuken geplaatst, waarbij is gekozen voor een composiet aanrechtblad met marmeren look en zwarte keukenkastjes. De keuken is uitgerust met een spoelbak met kokendwaterkraan, 4-pits inductiekookplaat, koelkast, Whirlpool combi oven, vaatwasser en een schuine afzuigkap. De keuken kijkt uit op de Vervoornlaan en de polder daarachter.

First floor

De eerste verdieping telt drie (slaap)kamers en een nette badkamer. Alle kamers zijn mooi afgewerkt, voorzien van een laminaatvloer, gesausde wanden en een spuitwerk plafond. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning, uitkijkend op de polder. Slaapkamer II ligt aan de achterzijde. De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als inloopkast. De kamers aan de achterzijde hebben vanwege hun ligging geen directe inkijk.

De badkamer wordt, net als alle slaapkamers, voorzien van veel daglicht (en ventilatie) dankzij een groot raam. Verder is deze uitgerust met een inloopdouche, toilet en een breed wastafelmeubel met spoelbak en mengkraan.

Second floor

De huidige bewoners gebruiken de zolderverdieping als muziekstudio, en daar is deze qua ruimte perfect voor! Licht, groot en hoog, met een nokhoogte van 3,8 meter. Uiteraard is het goed mogelijk om hier nog een extra slaapkamer te realiseren. Een groot dakraam zorgt voor natuurlijke lichtinval en knieschotten aan weerszijden bieden extra opbergruimte. Op deze verdieping bevinden zich de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.

Garden

De fijne achtertuin is 10,5 meter diep en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Dus ook perfect voor mensen zonder groene vingers. Met een ligging op het westen geniet je hier op genoeg momenten van de zon, en als het te warm wordt kan het nette zonnescherm uit. Achterin de tuin bevindt zich een schuur en een poortdeur naar buiten. De tuin wordt aan weerszijden van de buren gescheiden middels houten schuttingen en is verder voorzien van enkele lage borders met beplanting.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Herwijnen
Het Gelderse rivierdorp Herwijnen is gelegen in de West Betuwe en is de eerste landelijke gemeente na de Randstad. De gemeente West Betuwe is op 1 januari 2019 ontstaan door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.
Herwijnen, met het zo geliefde rustieke Betuwse landschap met haar uiterwaarden en
natuurgebieden, ligt dichtbij het punt waar Maas en Waal samenkomen. Het centrum beschikt over alle winkels voor dagelijkse voorzieningen. Verder heeft Herwijnen naast een peuterspeelzaal zowel een christelijke als een openbare basisschool. Het dorp staat bekend om haar uitgebreide en actieve verenigingsleven. Herwijnen ligt centraal in Nederland op enkele minuten van de Rijkswegen A27, A15 en A2. De steden Gorinchem en Zaltbommel, welke beschikken over alle voorzieningen, liggen slecht op 10 autominuten van de woning. Grote steden als Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht liggen op circa 30 autominuten.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed