slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Starters opgelet!

€190,000
Address: Parklaan 42, 1777 BB Hippolytushoef
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 195 m²
Liveable area 73 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Welkom bij deze unieke woonkans aan de Parklaan 42 in Hippolytushoef! Dit gezellige tussenwoonhuis is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1956, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling g... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1956
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00437
Asking price €190,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1956
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 195 m²
Floor Surface 73 m²
Content 270 m³
External surface area storage rooms 9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Vaillant Solide VHR 18-22
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Wieringen C 7026
Area 195 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom bij deze unieke woonkans aan de Parklaan 42 in Hippolytushoef! Dit gezellige tussenwoonhuis is perfect voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit huis alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven.

Het bouwjaar van deze eengezinswoning is 1956, wat het een charmante en karakteristieke uitstraling geeft. Met een perceeloppervlakte van ca. 195m2 heb je voldoende ruimte om van te genieten, zowel binnen als buiten.

De ligging van dit huis is ook erg gunstig. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Als je op zoek bent naar je eerste eigen woning of een plek voor het hele gezin, dan is dit huis zeker een bezichtiging waard. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en neem contact met ons op voor een afspraak!

Ground floor

Via de entree met meterkast en trapopgang kom je in de straatgerichte woonkamer met karakteristieke schouw en komt je vanzelf in de tuingerichte eetkeuken met kelderkast, de bijkeuken met achter entree en het toilet maken het rondje af.

First floor

De overloop verbindt de 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde en twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde.

Second floor

De ruime zolder is bereikbaar middels een vlizo trap. Door het plaatsen van een vaste trap is er op deze verdieping ook de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren.

Garden

De voortuin en achtertuin van dit huis zijn beide heerlijke plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een totale tuinoppervlakte van 147m2 heb je genoeg ruimte om te tuinieren, een barbecuefeest te organiseren of gewoon lekker te zonnen op een zonnige dag.

Details

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed