slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Starters opgelet!

€240,000
Address: Zandburen 29, 1777 CP Hippolytushoef
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 340 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Leuke hoekwoning op een groot perceel.

Bij het betreden van deze woning voel je meteen de warmte en gezelligheid. De lichte doorzonwoonkamer biedt voldoende plaats voor al je meubels en is een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt.

Kortom, deze hoekwoning biedt de perfecte comb... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1959
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00432
Asking price €240,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1959
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 340 m²
Floor Surface 82 m²
Content 300 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Main garden Yes
Garden 3 - Orientation South east
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Nefit Proline
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Walkin shower
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Wieringen C 6955
Area 340 m²
Range Partial lot
Ownership Full ownership

Description

Leuke hoekwoning op een groot perceel.

Bij het betreden van deze woning voel je meteen de warmte en gezelligheid. De lichte doorzonwoonkamer biedt voldoende plaats voor al je meubels en is een ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt.

Kortom, deze hoekwoning biedt de perfecte combinatie van ruimte en een ideale locatie. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om een droomhuis te bemachtigen!

Neem vandaag nog contact op met ons makelaarskantoor voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het realiseren van je woondromen. Wees er snel bij, want deze woning zal niet lang beschikbaar zijn!

Ground floor

Via de entree met meterkast en trapopgang kunt u naar de keuken óf naar de lichte doorzonwoonkamer met dubbele tuindeuren. Vanuit de keuken komt u in de bijlkeuken met wasmachine-aansluiting, achterentree en de toegang tot de aangebouwde berging.

First floor

De overloop geeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. de badkamer is voorzien van een inloopdouche en een vast wastafel.

Second floor

Met een vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping komt u op de bergzolder waar ook de c.v.-ketel is geplaatst.

Garden

Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is de prachtige tuin die rondom het huis ligt. Geniet van zonnige middagen op het terras, organiseer barbecues met vrienden of laat de kinderen vrij spelen op het gazon. De tuin biedt volop privacy en is een oase van rust en groen. Aan de achterzijde is een eigen oprit zodat parkeren ook nooit een probleem hoeft te zijn.

Details

Ligging
De ligging van de woning is ideaal. Gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke buurt, vind je alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. Daarnaast biedt de omgeving tal van mogelijkheden voor recreatie, zoals prachtige wandel- en fietsroutes.

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed