slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Anna Blamanstraat 74, 2135 PV Hoofddorp

€385,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 125 m²
Liveable area 92 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

DEZE WONING IS VERKOCHT DOOR TOL MAKELAARDIJ. HEEFT U ZELF EEN SOORTGELIJKE WONING EN PLANNEN OM DEZE TE VERKOPEN? WE ZIJN U GRAAG VAN DIENST EN HEBBEN OP VOORHAND AL EEN AANTAL GEINTERESSEERDE KANDIDATEN. NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR OM DE VERKOOPMOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Fijne tussenwoning in de gewilde wijk Toolenburg. Onlangs is de woning vergroot met een grote dakkapel aan de achte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05348
Asking price €385,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Surfaces and content
Plot size 125 m²
Effective area 92 m²
Living area 29 m²
Content 316 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 1 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Residential area
Garden
Type Front yard
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Features
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Haarlemmermeer Q 2067
Area 125 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

DEZE WONING IS VERKOCHT DOOR TOL MAKELAARDIJ. HEEFT U ZELF EEN SOORTGELIJKE WONING EN PLANNEN OM DEZE TE VERKOPEN? WE ZIJN U GRAAG VAN DIENST EN HEBBEN OP VOORHAND AL EEN AANTAL GEINTERESSEERDE KANDIDATEN. NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR OM DE VERKOOPMOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Fijne tussenwoning in de gewilde wijk Toolenburg. Onlangs is de woning vergroot met een grote dakkapel aan de achterzijde waardoor een extra verblijfsruimte op de tweede verdieping is ontstaan. De woning verkeert is een zeer goede staat. De laatste drie jaar zijn er een groot aantal zaken vernieuwd. Er is een nieuwe keuken geplaatst, het sanitair is vernieuwd, de woning is op diverse plaatsen gestuukt en er is een fraaie begane grondvloer aangebracht met woongrind en vloerverwarming (hoofdverwarming). In totaliteit verkeert de woning in een zeer nette, moderne en courante turn-key staat.

Ground floor

De woonkamer is tuingericht. Aan de voorzijde is de open keuken gelegen. Er is een uitgebreide keukenopstelling met een keukenblok in U-opstelling v.v. zwart graniet werkblad, alle benodigde inbouwapparatuur, Quooker, een apothekerskast en een extra breed RVS-fornuis.

First floor

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers (mogelijkheid voor drie) en de badkamer aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand.

Second floor

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is eveneens een kamer gelegen, voorzien van dakkapel. Verder is op deze verdieping de opstelplaats voor de wasmachine.

Garden

De woning beschikt over een fijne achtertuin met achterom, gelegen op het zuidwesten. De achtertuin is 11 meter diep, onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van een overkapping met lounge-hoek. Aansluitend is achteraan een stenen berging gelegen.

Details

Toolenburg is een moderne wijk in Hoofddorp. De wijk is ruim opgezet met diverse water- en groenstroken en veel parkeerruimte. Er is een uitgebreid wijkwinkelcentrum op 10 minuten loopafstand vanaf de woning met vele voorzieningen. Daarnaast is er het fraaie overdekte winkelcentrum van Hoofddorp, bereikbaar binnen 10 minuten per auto.

Anna Blamanstraat is een rustige straat. De woning grenst aan de voorzijde aan een trottoir, vervolgens een kleine groenstrook, parkeerplaatsen en daarna pas de weg. De ligging in de straat is hierdoor bijzonder rustig en tevens extra veilig voor kleine kinderen. De wijk is uitermate kindvriendelijk, Verderop in de straat op 250m afstand zijn twee speeltuintjes aanwezig. Er zijn meerdere basisscholen. De dichtstbijzijnde op ongeveer 500m lopen.
Op 400 meter vanaf de woning ligt de recreatieplas Toolenburg. Dit is slechts 5 minuten lopen. Hier is ook de R-net halte gelegen, die u perfecte openbaar vervoerverbindingen geeft en u zelfs in 15 minuten naar Schiphol brengt.

+ Woonoppervlak 92 m2 (NEN meetcertificaat is aanwezig)
+ Perceeloppervlak 125 m2
+ Inhoud 316 m3
+ Kindvriendelijke wijk
+ Rustige ligging
+ Ruim voldoende parkeerruimte in de straat.
+ Nabij recreatieplas
+ Moderne keuken en sanitair
+ Volledig geïsoleerd
+ Tuinoverkapping in achtertuin t.b.v. bijvoorbeeld loungehoek
+ Achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten.
+ Gunstig gelegen t.o.v. scholen, openbaar vervoer, winkels
+ Oplevering in overleg. (een eventuele voorkeur van de verkoper is begin september 2021)

Voor de exacte maatvoering van de woning verwijzen wij u graag naar de plattegronden, maar u dient deze woning eigenlijk echt met eigen ogen te zien en zelf te ervaren om de juiste indruk te krijgen. Maak daarom snel een afspraak voor een bezichtiging U kunt hiervoor het contactformulier invullen of direct bellen met de makelaar op 06-11227306.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed