slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: De Tulp 8, 4631 AJ Hoogerheide

€265,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 182 m²
Liveable area 147 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze zeer ruime twee-onder-één-kapwoning is gelegen op loopafstand van het centrum van Hoogerheide, alsook van openbaar vervoer en scholen en biedt u onder andere een riante leefruimte op de begane grond, 2 à 3 slaapkamers en een zéér luxe badkamer op de eerste verdieping en 2 à 3 slaapkamers op de volwaardige tweede verdieping. De achtertuin is pal zuidelijk gelegen, in de voortuin is de vrijs... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1979
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06099
Asking price €265,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 February 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 182 m²
Effective area 147 m²
Living area 38.76 m²
Kitchen area 11.25 m²
Content 480 m³
Surface area external storage rooms 19 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation North
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Nefit
Year of manufacture 1998
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Double sink
Toilet
Walkin shower
Parking Detached wood
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze zeer ruime twee-onder-één-kapwoning is gelegen op loopafstand van het centrum van Hoogerheide, alsook van openbaar vervoer en scholen en biedt u onder andere een riante leefruimte op de begane grond, 2 à 3 slaapkamers en een zéér luxe badkamer op de eerste verdieping en 2 à 3 slaapkamers op de volwaardige tweede verdieping. De achtertuin is pal zuidelijk gelegen, in de voortuin is de vrijstaande garage te vinden en optioneel is er een strook (gemeente)grond te koop naast de woning. Met daarbovenop de volledige isolatie en de 20 zonnepanelen maken het huis zeker uw belangstelling waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast en het toilet. De hal is afgewerkt met een lichte plavuizenvloer en een spuitwerk plafond. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer.
Meterkast : Moderne schakelkast met 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Toilet : Vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond, toilet met een laaghangend reservoir, een fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer : De riante woonkamer met een vloeroppervlak van bijna 40 m2 is voorzien van een houten parketvloer, granolwanden en een spuitwerk plafond. Achter schuifdeuren vindt u de trapopgang en de trapkast. De serre heeft een aluminium frame met inbouwspotlights, een zijdeur en een schuifpui. De pelletkachel en de airco zijn ter overname. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken.
Keuken : Circa 15 m2 met lichte plavuizenvloer, spuitwerk wanden en plafond. Het kunststof keukenblok in hoekopstelling is voorzien van granieten werkbladen met een rvs-spoelbak, close-in boiler, achterwandbetegeling, vaatwasser, elektrische heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat en rvs-afzuigkap, vriezer en een koelkast.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een PVC-vloer, behangen wanden, een spuitwerk plafond en afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 18 m2. Voorheen waren dit twee slaapkamers en dit kan weer gerealiseerd worden. De kamer is afgewerkt met een PVC-vloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 15,5 m2 met vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming (op de ketel) en moderne, grijs genuanceerde vloer- en wandtegels, een aluminium plafond, 2 wasbakken en een designradiator, wandcloset wc en aansluiting op de mechanische ventilatie. De royale inloopdouche heeft één regendouche met waterval en een handdouche, één regendouche met waterval en massagewaterjets. Ook is er hier de sunshower. De sunshower heeft een bruiningsfunctie en een verwarmingsfunctie.

Second floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/slaapkamer 3 : De vaste trap brengt u naar de 2e verdieping waar ook weer 2 grote slaapkamers zijn, en de mogelijk er is om 3 slaapkamers te creëren. De ruimte van circa 24 m2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een balkenplafond. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de was-/stookruimte en slaapkamer 4.
Slaapkamer 4 : Gelegen aan de voorzijde en circa 16,5 m2 met vloerbedekking, behangen wanden en een balkenplafond.
Was-/stookruimte : Wasmachineaansluiting, Nefit cv-ketel (bouwjaar 1998) en de boiler, 3 omvormers ten behoeve van de zonnepanelen.

Garden

De voortuin met sierbestraat looppad, "groene" erfafscheiding en een vijver geeft de woning cachet. De vrijstaande garage is toegankelijk vanaf de voortuin (en straat).
De pal zuidelijk gelegen achtertuin is voorzien van bestrating, plantenborders en een betonnen + houten erfafscheiding met een achterpoort.
Naast de woning is een strook (gemeente)grond optioneel te koop van circa 2,50 x 27,00 meter.

Details

* Deze in een rustig woonerf gelegen twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande garage en optionele zijtuin biedt volop privacy én volop ruimte met riante leefruimte, royale woonkamer en 4 à 6 slaapkamers en is zeker uw belangstelling waard!
* Zeer luxe badkamer.
* 20 zonnepanelen.
* Alarminstallatie.
* Elektrisch zonnescherm aan de achterzijde.
* Energielabel B!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met betonnen vloeren en een gemengde kap met het dakschild gedekt met pannen en het platte dakdeel met bitumineuze dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : De badkamer is modern en zéér luxe en er zijn 20 zonnepanelen aangebracht. Enkele jaren geleden zijn kunststof kozijnen gemonteerd aan de voor- en zijkant van de woning en de dakbedekking is in 2010 vervangen. De dakbedekking van de garage is in 2015 vervangen door EPDM.
Ligging : Gelegen in een rustig woonerf met volledig gevoel van privacy in zowel de voor- als achtertuin en de woning. Het centrum van Hoogerheide is op loopafstand, alsook openbaar vervoer en scholen.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Trapkast, was-/stookruimte en garage.
Garage : Betonvloer, halfsteenswanden en platdak met EPDM gedekt, elektrische sectionaaldeur en elektra.
Elektra : Moderne schakelkast met 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit cv-ketel (bouwjaar 1998), boiler en een close-in boiler.
Isolatie : Volledig geïsoleerd. Dat wil zeggen vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing!
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 149,- per maand bij Nuon.
Onroerende zaakbelasting : € 255,02 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 77,61 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed