slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Edelhert 5, 7908 XE Hoogeveen

€389,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 331 m²
Liveable area 155 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Wilt u wonen in “Bosmilieu Noord” in de woonwijk Erflanden te Hoogeveen waar het karakter in hoge mate wordt bepaald door bomen? Met op steenworp afstand een strand met paviljoen en watersportactiviteiten? Dan is dit uw kans!

Deze half vrijstaande woning staat op een royale kavel en is kenmerkend door de fraaie architectuur en herkenbare details. De woning is centraal gelegen in het gebied... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 2018
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 07778
Asking price €389,500
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2018
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 331 m²
Effective area 155 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Wilt u wonen in “Bosmilieu Noord” in de woonwijk Erflanden te Hoogeveen waar het karakter in hoge mate wordt bepaald door bomen? Met op steenworp afstand een strand met paviljoen en watersportactiviteiten? Dan is dit uw kans!

Deze half vrijstaande woning staat op een royale kavel en is kenmerkend door de fraaie architectuur en herkenbare details. De woning is centraal gelegen in het gebied aan een met bomen beplant groen plein, het zogenaamde “Bosplein’’. De beplanting en inrichting van dit parkje legt de verbinding tussen de groenstroken aan de planranden, het bospad richting Het Loo en de inrichting van de overige openbare ruimten. Het plein wordt voornamelijk groen ingericht met bomen én speeltuintje voor de kinderen.

De nokrichting van de kappen van deze woningen liggen haaks op de weg, waardoor de woningen zijn georiënteerd op het plein. De architect heeft gekozen voor een statige en opvallende topgevel in combinatie met een antracietkleurige gevelsteen. Dit zorgt voor een moderne en eigentijdse identiteit van de woningen en een rustig en kwalitatief hoogwaardig straatbeeld rondom het plein. De houten kozijnen en keramische zwart/antracietkleurige dakpannen maken het stijlvolle plaatje compleet.

De woning straalt stijl en allure uit en is voorzien van een 2,4 meter diepe uitbouw, hiermee worden de woningen in de basis al ruim 12 meter diep. Verder heeft de woning een volledig geïsoleerde bijkeuken, een aangebouwde stenen berging en zonnepanelen. De diepe en fraai aangelegde achtertuin heeft een overkapping, drainage en is bereikbaar via een achterom.

Ground floor

Entree, trapopgang, toilet, garderobe en een doorgang naar de woonkamer. De openslaande tuindeuren en grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een gevoel van ruimtelijkheid. De complete keuken met eiland is greeploos en heeft een natuurstenen blad en is tuingericht. Door de uitbouw van 2,4 meter is dit meteen een echte leefkeuken. Vanuit de keuken kom je in de geïsoleerde bijkeuken met witgoedaansluitingen en een doorgang naar de berging.

First floor

Overloop, 3 ruime slaapkamers en een luxe en complete badkamer met toilet, inloopdouche, ligbad en wasmeubel.

Second floor

Vaste trap naar de 2e verdieping met een royale slaapkamer, CV-opstelling en ruime overloop/bergruimte waar eventueel nog een 5e slaapkamer gecreëerd kan worden.

Details

De begane grond is voorzien van vloerverwarming en PVC vloer die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Boven ligt vinyl op de vloer, de wanden zijn grotendeels voorzien van renovlies zonder structuur.
Close

Recently viewed