slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Harmoniestraat 1b, 3151 AB Hook of Holland

€295,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 119 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Het voormalige cafe is verkocht en zal verbouwd worden tot appartement. De VVE is in oprichting en de splitsing van de woonlagen is bijna afgerond. Dus blijft het 4 kamer appartement op de bovenverdieping over. Dit in het centrum van Hoek van Holland gelegen appartement met een groot en zonnig dakterras is nu apart te koop. Het appartement heeft een berging op de begane grond. Het appartement ver... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1906
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06374
Asking price €295,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance Immediately
Last updated 08 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1906
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Composite
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 119 m²
Effective area 110 m²
Content 264 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre
Residential area
Boiler
Heating source Gas
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Has a flue tube Yes

Definition

Het voormalige cafe is verkocht en zal verbouwd worden tot appartement. De VVE is in oprichting en de splitsing van de woonlagen is bijna afgerond. Dus blijft het 4 kamer appartement op de bovenverdieping over. Dit in het centrum van Hoek van Holland gelegen appartement met een groot en zonnig dakterras is nu apart te koop. Het appartement heeft een berging op de begane grond. Het appartement verkeerd in goede staat van onderhoud en kan zo betrokken worden. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en een gesloten keuken met inbouwapparatuur. Het appartement heeft volledig dubbel glas. Op de slaapverdieping bevindt zich het dakterras (550x640) . Het gebouw is bouwkundig in optimale staat van onderhoud. Er zal een kleine VVE opgericht worden, bestaande uit de 2 eigenaren.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Ground floor

Eerste verdieping, links van de entree is een berging voor fietsen en opslag. Trap naar eerste verdieping, entree met hal en centrale gang. Aan de rechterzijde van de gang zijn een slaapkamer, keuken, toilet en badkamer gelegen. De gang geeft ook toegang tot de grote woonkamer met wenteltrap naar 2e verdieping. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft een ligbad en inloopdouche. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Tweede verdieping, via de wenteltrap in de woonkamer komt u in de centrale hal op de tweede verdieping. Deze verdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de straatzijde. Hierdoor zijn op deze verdieping twee volwaardige slaapkamers ontstaan. De slaapkamer rechts heeft tevens een grote berging. De slaapkamer links geeft toegang tot het grote zonnige dakterras.

Details

Woonoppervlakte 110
Gedeeltelijk dubbelglas.
VVE in oprichting
Eigen grond 119m2.
Bouwjaar 1906.
inhoud 264m3
Dakterras (540x642).
Centraal t.o.v. OV, winkels en scholen.

Floor plans

Extra

Recently viewed