slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Hoorneslaan 353, 2221 GA Katwijk aan Zee

€325,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 89 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Te Koop! *** Hoorneslaan 353, 2221 GA te Katwijk aan Zee ***

Dit ruime (ca. 91m²) 3 kamer-appartement is gelijkvloers, gelegen op de 2e woonlaag ( 1e etage ), heeft een groot, zonnig balkon (W), er is een riante berging.

Het goed verzorgde appartementencomplex ‘De Biltflat’ is centraal gelegen in Katwijk aan Zee met onder andere de winkels van de ‘Hoornespassage’ aan de overka... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00616
Asking price €325,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 September 2022
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1970
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 89 m²
Content 280 m³
External surface area storage rooms 15 m²
External surface area 12 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Gas boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Katwijk C 486
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Te Koop! *** Hoorneslaan 353, 2221 GA te Katwijk aan Zee ***

Dit ruime (ca. 91m²) 3 kamer-appartement is gelijkvloers, gelegen op de 2e woonlaag ( 1e etage ), heeft een groot, zonnig balkon (W), er is een riante berging.

Het goed verzorgde appartementencomplex ‘De Biltflat’ is centraal gelegen in Katwijk aan Zee met onder andere de winkels van de ‘Hoornespassage’ aan de overkant en vlakbij een bushalte. Daarnaast zijn de uitvalswegen naar o.a. Leiden, Den Haag en Amsterdam goed bereikbaar en woont u op slechts 5 fietsminuten van Boulevard, stranden zee…

Interesse? Maak een afspraak via ons kantoor en kom kijken!

Indeling

Begane grond: Centrale hal met brievenbussen. Via een videofoon systeem kunt u mensen binnen laten. Met de trap en de lift is de 2e woonlaag bereikbaar. Via de galerij komt u aan bij appartement nummer 353. In de benedenbouw is een riante berging (ca. 15m²) met elektra (eigen stroommeter) aanwezig.

Indeling appartement 2e woonlaag: Entree/hal met garderobe ruimte, uitgebreide meterkast en toegang tot de eetkeuken. De eetkeuken is aan de galerijkant gelegen, er is voldoende ruimte voor een eethoek en de keuken staat in een praktische hoekopstelling. Verder voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder tevens de wasmachine en droger. De woonkamer is ca. 28m² groot en via een deur is het zonnige balkon op het Westen bereikbaar. Tussenhal met een praktische kastwand (ideale bergruimte) en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Ook in de slaapkamer (ca. 13m²) aan de galerijkant is een praktische kastwand aanwezig, volop bergruimte dus! De slaapkamer aan de balkonzijde is met maar liefst 17m² riant te noemen, voorheen waren dit namelijk 2 slaapkamers.

Balkon: Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar via een deur. Het balkon is ca. 12m2 groot en gesitueerd op het zonnige Westen. In de middag en avond kunt u hier heerlijk genieten van de zon en het uitzicht over de Biltlaan / Hoorneslaan!

Bijzonderheden: Bouwjaar complex: ca. 1970. Woonoppervlakte: ca. 91 m². Inhoud: ca. 298m³. Balkon: ca. 12m². Berging: ca. 15m². Meetcertificaat: NEN 2580. Verwarming: Blokverwarming. Warmwater: gasboiler / Nefit ca. 2015. Aantal kamers: 3. Aantal slaapkamers: 2 (voorheen 3). Energielabel: C. Isolatie: dubbelglas. Zonwering: elektrisch screen en uitvalscherm aan de balkon zijde.

Bijdrage VvE: als eigenaar van dit appartement wordt u automatisch lid van de VVE. De servicekosten bedragen op dit moment € 250,- per maand, dit bedrag is inclusief verwarming en water verbruik. Electra en gas voor koken/warmwater is exclusief. ‘De Biltflat’ is aangesloten bij het project Hoornesaardgasvrij.nl. Vele voorzieningen op loop- en fietsafstand. Rondom voldoende parkeerplaats. Er zal een ‘Niet Bewoningsclausule’ worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Oplevering: In overleg, kan snel.

Vraagprijs: € 325.000,- KK

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed