slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Boslaan 84, 2224 HK Katwijk

€324,900
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 75 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Te Koop! *** Boslaan 84, 2224 HK te Katwijk aan Zee ***

Bent u op zoek naar een leuke, 4-kamer maisonnette woning met een zonnig (W) balkon en zeer ruime (ca. 14m²) berging? Kom dan zeker kijken op de Boslaan 84 te Katwijk aan Zee!

Binnenkort starten we hier met de verkoop. Het appartement is gelegen op de 3e en 4e woonlaag. Verder is dit kleinschalige appartementen complex, me... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Construction period 1958
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00598
Asking price €324,900
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 May 2022
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1958
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 75 m²
Content 260 m³
Surface area external storage rooms 14 m²
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant HR
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Katwijk B 6587
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Te Koop! *** Boslaan 84, 2224 HK te Katwijk aan Zee ***

Bent u op zoek naar een leuke, 4-kamer maisonnette woning met een zonnig (W) balkon en zeer ruime (ca. 14m²) berging? Kom dan zeker kijken op de Boslaan 84 te Katwijk aan Zee!

Binnenkort starten we hier met de verkoop. Het appartement is gelegen op de 3e en 4e woonlaag. Verder is dit kleinschalige appartementen complex, met een actieve VVE, op korte afstand gelegen van strand, zee en het centrum van Katwijk aan Zee. Op eigen terrein is er een vaste parkeerplaats en is er speelruimte voor de kinderen aanwezig. Op loopafstand kunt u boodschappen doen aan het ‘Bosplein’.

Interesse? Maak een afspraak met makelaar Ronald Kooitje, hij neemt graag de tijd om dit leuke appartement met u te gaan bezichtigen.

Indeling

1e verdieping: via de galerij met een gezellig zitje voor de voordeur bereikt u de entree van dit appartement. Entree, hal met trap, trapkast/meterkast en toilet met fonteintje. Gesloten keuken aan de galerij kant. Keuken is functioneel, netjes en voorzien van diverse inbouw apparatuur. De woonkamer is door de gunstige ligging en de grote raampartij heerlijk licht. Verder is er een praktische, vaste bergkast aanwezig.

2e verdieping: overloop, toegang tot 3 goed formaat slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is de Cv-opstelling en de wasmachine droger aansluiting aanwezig. De badkamer is keurig, modern betegeld en voorzien van een doucheruimte en een fraai badkamer meubel. De ouder slaapkamer is aan de galerij kant gelegen en lekker ruim van afmeting, ca. 4.09m x 3.18m. De beide andere slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd, van goed formaat (Beiden ca. 8m²). Vanuit 1 van de slaapkamers is er een ruim balkon op het zonnige Westen bereikbaar.

Tuin: gemeenschappelijke tuin met speel gelegenheid voor kinderen en u kunt uw auto op het eigen terrein voor de deur parkeren.
Berging: in de beneden bouw heeft u beschikking over een riante, ruime berging, deze is ideaal te gebruiken voor opslag of een hobby. Afmeting: ca. 3.41m x 4.09m.

Bijzonderheden: Bouwjaar complex: ca. 1958. Woonoppervlakte: ca. 75m². Inhoud: ca. 260m³. Balkon: ca. 4m². Berging: ca. 14m². Meetcertificaat: NEN 2580. Cv installatie: HR Cv-installatie ca. 2009. Aantal kamers: 4. Aantal slaapkamers: 3. Isolatie: Dubbel glas. Energielabel: C. Kunststof kozijnen. Actieve VVE. Bijdrage VvE: ca.€ 130,- per maand. Eigen parkeerplaats. Speelgelegenheid op eigen terrein. Riante berging in de benedenbouw. Centrale ligging.

Oplevering: In overleg / 8 augustus 2022 wenselijk verkoper.

Vraagprijs: € 324.900,- KK

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed