slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Vrijstaande woning in prachtig groen stiltegebied!

€995,000
Address: Hooglandse Tiendweg 1, 4247 EW Kedichem
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 5,795 m²
Liveable area 244 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Vrijstaande woning in prachtig groen stiltegebied!

Elke ochtend gewekt worden door vogels en in alle rust genieten van eindeloos groen; dat is wonen aan de Hooglandse Tiendweg. Hier staat een grote, vrijstaande jaren ‘70 woning van 244 m2, voorzien van vier grote slaapkamers, twee badkamers, een grote garage en meerdere bergingen.

De woning ligt in een stiltegebied, wat inhoudt dat de ge... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1972
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number 06731
Asking price €995,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 28 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 5,795 m²
Effective area 244 m²
Living area 57 m²
Kitchen area 17 m²
Content 1,166 m³
Surface area other inner rooms 73 m²
Surface area external storage rooms 36 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Atag Blauwe Engel II
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace, Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 1 Double sink, Toilet, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink, Toilet, Walkin shower
Parking Attached stone
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Leerdam K 512
Area 5,795 m²

Description

Vrijstaande woning in prachtig groen stiltegebied!

Elke ochtend gewekt worden door vogels en in alle rust genieten van eindeloos groen; dat is wonen aan de Hooglandse Tiendweg. Hier staat een grote, vrijstaande jaren ‘70 woning van 244 m2, voorzien van vier grote slaapkamers, twee badkamers, een grote garage en meerdere bergingen.

De woning ligt in een stiltegebied, wat inhoudt dat de geluiden van flora en fauna overheersen. Vanuit elk raam heb je bovendien prachtig vrij uitzicht op groene landerijen. Voor liefhebbers van rust, natuur en ruimte is deze woning ongetwijfeld een absolute droom!

Achter het perceel ligt nog 13.000m2 agrarische grond. De woning is eventueel ook met deze grond te koop.
Informeer bij interesse bij ons kantoor voor de mogelijkheden.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens

Ground floor

Entree met tussendeur naar de hal. De hal heeft een plafondhoogte van bijna 4 meter en biedt toegang tot de woonkamer, keuken, een toilet met fonteintje, een slaapkamer en de trapopgang naar de verdieping. Op de vloer liggen plavuizen en de wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk.

De L-vormige woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorkant en een eetgedeelte dat overloopt in de keuken achterin. Vanuit alle hoeken kijk je uit op groen. Centraal in de woonkamer bevindt zich enerzijds een schouw met open haard en aan de overzijde staat een speksteenkachel. Achter de eethoek bieden openslaande deuren toegang tot de tuin. Het plafond in de woonkamer is voorzien van houten balken en op de vloeren liggen plavuizen.

De plavuizen lopen door in de open keuken, welke is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, een koelkast, (losse) vriezer, combi-magnetron, vaatwasser, oven en een inductiekookplaat met afzuiging. Aan weerszijden is veel werk- en bergruimte. De keuken grenst aan de bijkeuken, waar zich onder andere de wasmachine en droger bevinden. Vanuit de berging heb je toegang de garage (37m2), de kelder en de achtertuin.

De eerste slaapkamer met eigen badkamer ligt op de begane grond. Deze kamer is ruim en ligt aan de voorzijde van de woning, waar je - ja, ook hier weer - fantastisch uitzicht hebt op de groene omgeving. De aangrenzende badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel met twee spoelbakken, een toilet en een inloopdouche met hand- en regendouche. Ventilatie gebeurt op zowel natuurlijke als mechanische wijze.

First floor

De eerste verdieping bestaat uit drie (slaap)kamers van respectievelijk 16m2, 20m2 en 33m2, een badkamer en twee bergingen. De huidige bewoners gebruiken deze verdieping als werk- en sportruimte, maar de mogelijkheden om op deze verdieping meerdere slaapkamers te creëren zijn ontelbaar, mede dankzij de twee grote dakkapellen aan de achterzijde. De grote zijkamer, momenteel in gebruik als werkkamer, heeft een nokhoogte van ruim 3 meter. Aan de linkerzijde van de woning is de bergruimte die zich boven de garage bevindt te bereiken, deze berging is circa 18m2 en voorzien van een luik naar de garage.

De badkamer op deze verdieping is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Other floors

Vanuit de bijkeuken is de kelder bereikbaar.

Garden

De woning ligt op een groot perceel dat zich uitstrekt aan de achterkant. Rondom de woning geniet je overal van de zon, de rust en de geluiden van flora en fauna. Aan de voorzijde leidt een bestrate oprit naar een carport die ruimte biedt aan meerdere auto’s. Aan de zij- en voorkant van de woning ligt een sloot.

Direct aan de woning grenst een bestraat terras en daarachter kijk je uit op eindeloos groen. De tuin beschikt over een eigen kleine boomgaard met o.a. noten-, kersen- en appelbomen. Deze tuin biedt veel mogelijkheden voor nieuwe bewoners!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij naar de brochure.

Kedichem, gemeente Vijfheerenlanden
Kedichem is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden (www.vijfheerenlanden.nl) aan de rivier de Linge. Kedichem is waarschijnlijk rond het jaar duizend ontstaan op een oeverwal langs de Linge. Kedichem leefde eeuwenlang van landbouw; met name van de verbouw van hennep voor touw. Op de rivierklei langs de Linge bevinden zich veel fruitboomgaarden. Kedichem ligt aan de Waterlinieroute.
Sinds 2019 behoort Kedichem tot de gemeente Vijfheerenlanden. Deze gemeente is ontstaat door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen.
Het is een dorpje langs de Linge met ongeveer 900 inwoners. Kedichem beschikt over een aantal eigen recreatieve voorzieningen waaronder een zwembad (deels in de Linge), een tennisbaan, een haventje met aanlegsteigers voor roei - en motorbootjes en een kleine botenhelling om boten te water te laten. Daarnaast is er een kinderspeeltuin, Dorpshuis, basisschool, NH kerk, Buurtbus, een rijdende super, een rijdende slager en een groenteboer. Langs en aan de Linge is het genieten van de natuur en recreatiegebied met de Eng als natuurreservaat.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed