slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Wonen in een oude pastorie met zeer veel inpandige ruimte!

€650,000
Address: Kerkstraat 14, 4247 EL Kedichem
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,159 m²
Liveable area 232 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wonen in een oude pastorie met zeer veel inpandige ruimte en dat allemaal met ENERGIELABEL A

“Geniet.” Dit woord schittert in de grote leefkeuken van deze zeer sfeervolle, vrijstaande woning. Deze voormalige pastorie is volledig gasloos en voorzien van meerdere zonnepanelen. Op de begane grond vind je een slaapkamer, een keuken, een werkkamer, een badkamer en een bijkeuken. De eerste verdie... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1910
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06824
Asking price €650,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 December 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Largely insulated glazing, Roof, Triple glazing
Surfaces and content
Plot size 1,159 m²
Floor Surface 232 m²
Living area 28 m²
Kitchen area 29 m²
Content 1,252 m³
Surface area other inner rooms 107 m²
External surface area storage rooms 46 m²
External surface area 6 m²
Balcony 6 m²
Layout
Number of floors 4 (and one basement)
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Garden
Type Garden around
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Electric boiler
Heating Pellet stove
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Shower, Washingmachine connection
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Kedichem B 3143
Area 1,159 m²

Description

Wonen in een oude pastorie met zeer veel inpandige ruimte en dat allemaal met ENERGIELABEL A

“Geniet.” Dit woord schittert in de grote leefkeuken van deze zeer sfeervolle, vrijstaande woning. Deze voormalige pastorie is volledig gasloos en voorzien van meerdere zonnepanelen. Op de begane grond vind je een slaapkamer, een keuken, een werkkamer, een badkamer en een bijkeuken. De eerste verdieping biedt nog eens drie slaapkamers en een tweede badkamer. De woning is volledig onderkelderd, voorzien van vier ruime kelder compartimenten.

Deze oude pastorie ligt in het centrum van Kedichem. Met een woonoppervlakte van 232m2 een een heerlijk grote achtertuin is hier wonen oprecht “genieten”!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Je kan de woning aan vier zijden betreden. De entree aan de voorkant komt uit in een lange hal die toegang biedt tot alle vertrekken op de begane grond. Op de vloer ligt natuursteen en de wanden zijn voorzien van zwarte lambrisering. De eerste deur links leidt naar de woonkamer, welke beschikt over een gezellige pelletkachel, een houten vloer en prachtige lichtinval dankzij alle ramen rondom. Tegenover de woonkamer, rechts van de entree, vind je een eerste (slaap/werk)kamer. Ook deze kamer is voorzien van een pelletkachel en voelt dankzij de plafondhoogte van bijna 3 meter zeer groot aan.

Aan het eind van de hal loop je tegen een tweede slaapkamer aan, deze is 20m2 groot en kijkt uit op de tuin. Rechts van deze kamer bevindt zich een unieke badkamer, uitgerust met een massagedouche, twee wastafels en een losstaand ligbad. Ook de wasmachine en droger bevinden zich in deze ruimte. Heel handig is de grote inbouwkast.

De grote leefkeuken vind je aan de linkerkant en is tevens bereikbaar via de entree aan de zijkant van de woning. Ook in deze ruimte staat een pelletkachel en het plafond is voorzien van houten plafondbalken. De houten keukenblokken beschikken over een granieten werkblad en de keuken is verder uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven (Proline), spoelbak met mengkraan en een losse, dubbele koelkast. Openslaande deuren achter de eettafel geven toegang tot het aangrenzende terras.

De keuken biedt een vlizotrap die toegang geeft tot een grote, hoge vliering, waar de huidige bewoners een speelkamer hebben gecreëerd. De vliering heeft een nokhoogte van 3,6 meter en oogt speels dankzij de houten balken en de mansarde vorm.

First floor

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een tweede badkamer. De hele verdieping heeft een open indeling en de slaapkamers hebben geen plafond maar allen zicht op de nok. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douchecabine en toilet.

Other floors

De woning is volledig onderkelderd. Er zijn in totaal vier compartimenten gecreëerd, waarvan er momenteel twee in gebruik zijn. De kelderruimtes zijn 26m2, 27m2, 33m2 en 20m2 groot. Naast de woning bevindt zich ook nog een grote bergruimte (35m2), welke momenteel functioneert als fitnessruimte.

Balcony

De grootste slaapkamer beschikt over een balkonnetje.

Garden

De woning heeft een grote tuin rondom. Een klein deel van de voortuin (aan de linkerzijde) is in bruikleen van de Hervormde Kerk. De tuin beschikt over een terras met overkapping, een gazon en grind en biedt dankzij de grote oppervlakte ontelbare opties en mogelijkheden voor mensen met groene vingers!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Kedichem
Kedichem is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt aan de rivier de Linge. Het dorp is waarschijnlijk rond het jaar 1000 ontstaan op een oeverwal en ligt vandaag de dag aan de bekende Waterlinieroute. Sinds 1 januari 2019 behoort Kedichem tot de gemeente Vijfheerenlanden. Deze gemeente is ontstaan door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen.

Er wonen ongeveer 900 inwoners in Kedichem. Het dorp beschikt over een aantal eigen voorzieningen waaronder een zwembad, tennisbaan en een haventje met aanlegsteigers. Daarnaast is er een kinderspeeltuin, een dorpshuis, basisschool, kerk, een rijdende super en slager, een groenteboer en het valt in het bezorgingsgebied van Albert Heijn. Langs en aan de Linge is het genieten van de natuur en recreatiegebied met de Eng als natuurreservaat.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed