slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Waanzinnig vrij wonen op een prachtig stukje land aan de Lingedijk!

€975,000
Address: Lingedijk 85, 4247 EG Kedichem
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 11,050 m²
Liveable area 248 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Waanzinnig vrij wonen op een prachtig stukje land aan de Lingedijk!

Heb je altijd al de droom gehad om te wonen op een gigantisch stuk grond? Om dagelijks je eigen oprijlaan af te rijden en thuis te komen in een prachtig landhuis? Om zomers een verfrissende duik te nemen in je eigen (verwarmde) buitenzwembad? Aan de Lingedijk in Kedichem ligt precies zo’n droom en jij kunt er wonen!

Deze... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06654
Asking price €975,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 March 2022
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 11,050 m²
Effective area 248 m²
Living area 63 m²
Kitchen area 14 m²
Content 848 m³
Surface area other inner rooms 57 m²
Surface area external storage rooms 128 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location At waterside, Country side, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 10
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Fireplace, Heat pump, Partial Floor heating, Solar collectors
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Washbasin furniture, Whirlpool
Parking Detached stone
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a sauna Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Leerdam K 395
Area 11,050 m²

Description

Waanzinnig vrij wonen op een prachtig stukje land aan de Lingedijk!

Heb je altijd al de droom gehad om te wonen op een gigantisch stuk grond? Om dagelijks je eigen oprijlaan af te rijden en thuis te komen in een prachtig landhuis? Om zomers een verfrissende duik te nemen in je eigen (verwarmde) buitenzwembad? Aan de Lingedijk in Kedichem ligt precies zo’n droom en jij kunt er wonen!

Deze woning ligt op een perceel van maar liefst 11.050m2. Op de begane grond bevinden zich een ruime entree, woonkamer, keuken en bijkeuken en een slaapkamer met eigen badkamer. De eerste verdieping telt nog eens vier slaapkamers, een tweede badkamer, apart toilet en een berging. Er is een ruime kelder (17m2), een bergzolder en op het perceel staat een grote, vrijstaande schuur van maar liefst 128m2.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Je komt binnen in een grote hal van 19m2 waarbij de hardhouten, open wenteltrap direct opvalt. Vanuit deze hal heb je toegang tot de woonkamer, het eerste toilet en de slaapkamer. Verder zijn in de hal een garderobenis, intercom installatie t.b.v. van de poort (met camera), alarm en meterkast te vinden. De grijs gemêleerde tegels zijn voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de hal is via een vaste trap de kelder bereikbaar. Hier is enerzijds een wijnkelder gerealiseerd en de andere kant bestaat uit praktische opbergsystemen.

De woonkamer - die vanuit de hal bereikbaar is middels openslaande deuren - is 63m2 groot en voorzien van een grote schuifpui die toegang biedt tot het terras. Rondom de woonkamer zijn diverse grote ramen; van alle kanten kijk je uit op de natuur. We kunnen uiteraard niet om de sfeervolle speksteenkachel heen, die van twee kanten zichtbaar is. Dankzij de speksteen platen wordt de warmte van gestookt hout opgeslagen en stoot de kachel urenlang warmte uit.

De U-vormige, open keuken is voorzien van witte kastfronten gecombineerd met zwarte details, twee spoelbakken en een donker graniet aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, Siemens magnetron en oven. Aan de zijde die grenst aan de eethoek is een bar gecreëerd. Koken en gezelligheid komen op deze manier perfect samen.

Vanuit de keuken is de ‘bijkeuken’ bereikbaar, waar zich de aansluiting voor de wasmachine bevindt, evenals de droger en een losse spoelbak. Direct aansluitend is de toegang tot de eerste badkamer die grenst aan de slaapkamer. Ook vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

Op de begane grond bevindt zich een master bedroom van liefst 22m2. Je bereikt deze slaapkamer vanuit de hal en de kamer staat ook in directe verbinding met een eigen badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en meubel.

First floor

De royale overloop met lichtkoepel biedt toegang tot vier slaapkamers, een tweede toilet en tweede badkamer. Je vindt hier tevens een diepe vaste kast en een vlizotrap naar de bergzolder (nokhoogte 1.78m).

De tweede badkamer is uitgerust met een luxe whirlpool, douchecabine, groot badkamermeubel met spiegelwand en wastafel, en een handdoekradiator. Ventilatie gebeurt hier op mechanische wijze. Het aparte toilet op deze verdieping is vrijwel identiek aan het toilet op de begane grond, voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Garden

Vanaf de openbare weg biedt een op afstand bedienbaar smeedijzeren hekwerk met intercom toegang tot het perceel. Er is een geasfalteerde oprijlaan die wordt verlicht door sfeervolle, klassieke lantaarnpalen. Rondom de woning bevinden zich meerdere terrassen. Het terras dat direct grenst aan de woonkamer is voorzien van zonneschermen. Er zijn meerdere parkeerplekken, zowel bij de woning als bij de schuur. Naast de schuur ligt een groot buitenzwembad waar je in alle privacy baantjes kunt trekken. Verder bestaat het perceel uit prachtig groene weilanden en kun je regelmatig de leen-schapen van de buurman spotten. Deze helpen overigens ook bij het onderhoud van het dijktalud.

De grote schuur fungeert voor de helft als garage en voor de andere helft als schuur. Hier bevindt zich ook de zwembadpomp en -installatie. De totale oppervlakte van de schuur is 128m2, eventueel kan hier een gastenverblijf worden gerealiseerd.

Details

Vloeren: De begane grond en eerste verdieping zijn van beton, de zoldervloer is van hout
Gevels: De woning is voorzien van gemetselde gevels,
Daken: De woning beschikt over een zadeldak met dakpannen,
Beglazing: De woning is geheel voorzien van HR++ glas en dubbel glas
Verwarming: De verwarming wordt geregeld via een Nefit HR ketel uit 2007 met een indirect gestookte boiler, ook uit 2007. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de eerste verdieping is voorzien van radiatoren.
Isolatie De woning is geheel geïsoleerd volgens de moderne maatstaven,
Zwembad: Het zwembad is voorzien van een pompinstallatie (uit ….) er is een eigen C.V. ketel om het zwembad te verwarmen, deze is aanvullend op de moderne lucht-water warmtepomp uit 2015.

Overige technische kenmerken:
- De elektrische installatie beschikt over 21 groepen, krachtstroom, een aparte laadgroep voor de elektrische auto en voldoende aardlekschakelaar,
- De woning is voorzien van 36 zonnepanelen uit 2016. Dit geldt ook voor het oplaadpunt van de elektrische auto,
- Er is een KPN internetverbinding beschikbaar met ca. 50 MB capaciteit,
Over Kedichem
Kedichem is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt aan de rivier de Linge. Het dorp is waarschijnlijk rond het jaar 1000 ontstaan op een oeverwal en ligt vandaag de dag aan de bekende Waterlinieroute. Sinds 1 januari 2019 behoort Kedichem tot de gemeente Vijfheerenlanden. Deze gemeente is ontstaan door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen.

Er wonen ongeveer 900 inwoners in Kedichem. Het dorp beschikt over een aantal eigen voorzieningen waaronder een zwembad, tennisbaan en een haventje met aanlegsteigers. Daarnaast is er een kinderspeeltuin, een dorpshuis, basisschool, kerk, een rijdende super en slager en een groenteboer. Langs en aan de Linge is het genieten van de natuur en recreatiegebied met de Eng als natuurreservaat.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed