slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Bijzondere vrijstaande woning in Kedichem, ga op ontdekkingstocht door deze woning, en ontdek alle mogelijkheden!

€489,000
Address: Michiel Van Loonstraat 17A, 4247 ES Kedichem
Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
Plot size 647 m²
Liveable area 172 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze bijzondere, vrijstaande woning in Kedichem is bijna niet in woorden te omschrijven. Achter de karakteristieke, blauwe deuren schuilt een zee van ruimte, de mogelijkheden om van deze woning je droomhuis te maken zijn eindeloos!

Alle vertrekken op de begane grond en de garage worden door de huidige bewoners gebruikt als bedrijfsruimte, maar zijn eigenlijk buitengewoon goed geschikt als wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
    Construction period 2000
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06397
Asking price €489,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Roof
Surfaces and content
Plot size 647 m²
Effective area 172 m²
Living area 94 m²
Kitchen area 8 m²
Content 779 m³
Surface area other inner rooms 76 m²
Surface area external storage rooms 12 m²
Surface area external, linked storage rooms 28 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (2 bedrooms)
Number of toilettes 2
Outdoors
Location Business park, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating, Wood stove
Parking Indoor
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Kedichem B 3119
Area 32 m²
Range Entire lot
Kedichem B 3123
Area 610 m²
Range Entire lot
Kedichem B 3122
Area 5 m²
Range Entire lot

Description

Deze bijzondere, vrijstaande woning in Kedichem is bijna niet in woorden te omschrijven. Achter de karakteristieke, blauwe deuren schuilt een zee van ruimte, de mogelijkheden om van deze woning je droomhuis te maken zijn eindeloos!

Alle vertrekken op de begane grond en de garage worden door de huidige bewoners gebruikt als bedrijfsruimte, maar zijn eigenlijk buitengewoon goed geschikt als woonvertrekken. Ga op ontdekkingstocht door deze woning, en ontdek alle mogelijkheden.

Wij adviseren u de brochure van deze woning te downloaden van onze website www.muttersmakelaars.nl
In deze brochure treft u uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens aan.

*let op: Momenteel heeft de woning nog de bestemming “bedrijfswoning”. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheden qua financiering. Neem hierover contact op met je financieel adviseur of vraag naar onze adviseurs van Financieel Fit Leerdam

Ground floor

De voordeur geeft toegang tot de lichte, hoge hal. Je ogen worden direct getrokken naar de mooie glas-in-lood elementen in de ramen en deuren. Deze zijn door de gehele woning op meerdere plekken terug te vinden. In de hal bevinden zich de open trap naar de eerste verdieping en de meterkast. Vanuit de hal bereik je zowel de garage als de eerste (eet)kamer. Deze laatste kamer heeft een plafondhoogte van ca. 3,90 meter.

Vanuit de eetkamer zijn nog twee andere (werk)kamers en de bijkeuken te bereiken. Een van de kamers dient momenteel als vogelverblijf maar kan prima fungeren als extra werkkamer.

De grote inpandige garage is misschien wel de meest bijzondere ruimte van woning. De stalen constructie en uitzonderlijke hoogte bieden mogelijkheden om hier een bedrijf aan huis te houden. De ruimte heeft twee roldeuren en één loopdeur aan de voorzijde en kijkt ook uit over de achtertuin. Maar deze ruimte zou ook een prachtige industrieel gestijlde woonkeuken kunnen worden. Het drietal deuren zouden vervangen kunnen worden door een glazen pui, zodat je schitterend zicht hebt over de prachtige ogende boomgaard. Een groot kookeiland, een extra grote eettafel voor het gehele gezin, in deze ruimte is het mogelijk!

De begane grond heeft ontzettend veel potentie: vanwege de bouwconstructie zijn er geen draagmuren aanwezig, de woning wordt gedragen door stalen staanders en liggers. Met andere woorden: er is van alles mogelijk qua indeling en aanpassingen.

First floor

Via de vaste, open trap in de hal bereik je de eerste verdieping. De overloop is hoog en licht vanwege het dakraam aan de zijkant van de woning. Ook op deze verdieping zijn vele speelse elementen terug te vinden, waaronder een glas-in-lood raam met zicht op de woonkamer en een markante tussendeur met eveneens glas-in-lood. De eerste verdieping fungeert momenteel als woonruimte.

Er is een open keuken, die is uitgevoerd met blauwe frontjes en een grijs werkblad. De keuken is voorzien van een oven, koelkast, 4-pits gasfornuis en vaatwasser. Vanuit de woonkamer bieden openslaande deuren toegang tot het eerste balkon aan de achterzijde. Dit balkon is voorzien van een trap die uitkomt in de achtertuin. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig, de rest van de verdieping wordt verwarmd door vloerverwarming.

Een absolute eyecatcher op deze verdieping is het fraaie raamwerk tegenover de keuken. Hierachter bevindt zich een grote ruimte die wordt gekenmerkt door houten balken en een hoog plafond. In deze kamer zou bijvoorbeeld een aparte eetkamer of een kantoor gerealiseerd kunnen worden. Het is een prachtige lichte kamer met volop raampartijen rondom.

De badkamer is degelijk uitgerust met een inloopdouche en wasmachineaansluiting. Vanwege het grote dakraam in het schuine dak vangt de badkamer ontzettend veel licht. Er is een apart toilet aanwezig, bereikbaar vanuit de hal.

Second floor

De ruime entresol op de tweede verdieping heeft volop potentie: in deze grote, open ruimte kunnen gemakkelijk twee extra slaapkamers worden gerealiseerd. De entresol heeft een industrieel karakter vanwege de metalen leuningen, houten vloer en balken. Aan licht geen gebrek: er zijn speelse ronde ramen aanwezig aan weerszijden van de verdieping alsook twee grote dakramen.

Garden

De grote oprit aan de voorzijde van de woning biedt ruimte aan drie auto’s. De voorzijde van de woning kijkt uit over een boomgaard. De achtertuin is gelegen op het westen, dus perfect voor de avondzon en deels voorzien van een houten schutting. In de tuin staan onder andere een oude kas en houten tuinhuis. Er moet het een en ander gebeuren, maar aan de grootte van de tuin zal het niet liggen! Je kunt hier volop genieten in privacy.

Details

Vloeren: de vloeren van de begane grond en eerste verdieping zijn uitgevoerd in beton, de tweede verdiepingsvloer is van hout.
Gevels: de gevels zijn opgetrokken in steen met spouwmuren. De gehele woning tevens voorzien van een stalen constructie, waardoor er veel met de indeling te doen is.
Dak: het dak is deels voorzien van pannen en de zinklijsten zijn in 2017 vervangen
Beglazing: de woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
Verwarming : de verwarming wordt geregeld door een HR-ketel “Remeha Calenta”.
Isolatie: de woning is volledig geïsoleerd.

Overige technische kenmerken
• De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen met aardlekschakelaars, krachtstroom, een slimme elektriciteits- en gasmeter en een watermeter
• De keuken, badkamer en toilet dateren uit 1999.
• Aan de voor-en achterzijde van de woning is een buitenkraan aanwezig.
Vernieuwingen
• In 2017 is het houtwerk aan de buitenzijde geschilderd.

Opmerking
Het houten tuinhuis is in slechte staat.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een boomgaard | De woning ligt aan de rand van een bedrijventerrein | De woning is gelegen op eigen grond, geheel perceel | Alle verdiepingen zijn voorzien van houten kozijnen | De woning is grotendeels voorzien van vloerverwarming | Zowel het dak als alle vloeren zijn volledig geïsoleerd

Bestemming
De woning heeft op dit moment de bestemming ‘bedrijfswoning’. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheden qua financiering. Neem hierover contact op met je financieel adviseur of vraag naar onze adviseurs van Financieel Fit Leerdam

Kedichem
Kedichem ligt in het groene hart van Nederland, op zo’n 30 minuten rijden van Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam. Het dorp telt circa 1.000 inwoners en wordt omringd door een landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Op zoek naar rust? Dan bent u in Kedichem aan het juiste adres. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Vijfheerenlanden en ligt langs rivier de Linge.

Bestemming
De woning heeft op dit moment de bestemming ‘bedrijfswoning’. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheden qua financiering. Neem hierover contact op met je financieel adviseur of vraag naar onze adviseurs van Financieel Fit Leerdam

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed