slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Veelzijdige, door groen omgeven woning op mooie locatie in Kedichem!

€795,000
Address: Nieuweweg 3, 4247 ET Kedichem
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 5,055 m²
Liveable area 230 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Veelzijdige, door groen omgeven woning op mooie locatie in Kedichem!

Ooit stonden op dit perceel stallen en een woning, maar vandaag de dag wordt de totale ruimte benut als woning. Het resultaat? Een woning met twee woonkamers, twee badkamers, twee keukens, vijf slaapkamers en een grote berging en bijkeuken. Dit is deze perfecte locatie voor wie op zoek is naar een groot stuk grond met tal v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1961
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06705
Asking price €795,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 October 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1961
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 5,055 m²
Floor Surface 230 m²
Living area 72 m²
Kitchen area 27 m²
Content 1,070 m³
Surface area other inner rooms 42 m²
External surface area storage rooms 39 m²
External surface area 9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Sink, Toilet, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink, Toilet, Walkin shower
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Vijfheerenlanden K 372
Area 5,055 m²

Description

Veelzijdige, door groen omgeven woning op mooie locatie in Kedichem!

Ooit stonden op dit perceel stallen en een woning, maar vandaag de dag wordt de totale ruimte benut als woning. Het resultaat? Een woning met twee woonkamers, twee badkamers, twee keukens, vijf slaapkamers en een grote berging en bijkeuken. Dit is deze perfecte locatie voor wie op zoek is naar een groot stuk grond met tal van woonmogelijkheden, omgeven door ontzettend veel groen!

De Nieuweweg is een zijweg van de Lingedijk, met daarachter rivier de Linge. Het is hier werkelijk prachtig wonen, met vele fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Leerdam en Gorinchem liggen enkele kilometers verderop.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Gezellig entree met toegang tot de woonkamer. De eerste, grote woonkamer in deze woning is fantastisch licht en ruim dankzij de vele raampartijen en de vier meter hoge nok. Het houten balkenplafond, de betegelde schouw met fraaie houtkachel en de aangrenzende serre geven deze ruimte een fijn landelijk karakter; alsof je op vakantie bent! Vanuit elke hoek van de kamer heb je zicht op groen en er zijn genoeg mogelijkheden en leuke hoeken om te spelen met de indeling.

De aangrenzende keuken is eveneens heerlijk licht, mede dankzij een groot dak- en binnenraam. Deze keuken is voorzien van een grijs, kunststof keukenblad en is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, koelkast, combi oven, vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuiging.

Direct aan de keuken grenzen de badkamer, bijkeuken en de eerste slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en inloopdouche.
In de bijkeuken vind je de wasmachine en -droger, een spoelbak met koudwaterkraan en een deur naar de achtertuin. Vanuit de bijkeuken is er via een halletje toegang tot de tweede slaapkamer en de berging (22m2).

Het tweede gedeelte van deze woning bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. Deze semi-bungalow heeft een eigen entree, welke toegang geeft tot het toilet, de woonkeuken, badkamer, (derde) slaapkamer, trapopgang naar de verdieping en kelder. De woonkeuken biedt zowel zicht als de voor- als achterzijde van de woning en maakt het mogelijk om gezellig te tafelen en koken tegelijkertijd. De keuken is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, vaatwasser, koelkast, combi oven, 4-pits gasfornuis en een afzuigkap.

De tweede badkamer is 9m2 groot en voorzien van een inloopdouche, toilet, ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting. Direct aan de badkamer grenst een ruime, lichte (slaap)kamer van 10m2.

First floor

Op de verdieping - welke een nokhoogte van 2 meter heeft - bevinden zich nog twee slaapkamers van respectievelijk 7 en 8m2. Beide kamers zijn voorzien van een dakraam voor natuurlijk daglicht en aan weerszijden bevinden zich knieschotten.

De andere woning heeft een bergzolder toegankelijk via een vlizotrap.

Garden

Deze woning heeft een prachtige, groene tuin rondom. Het perceel wordt door een kleine sloot gescheiden van de weg en is bereikbaar via 2 poorten, waarvan er een elektrisch bedienbaar is.
De mooi verzorgde voortuin biedt ruimte aan meerdere auto’s op het grind en is verder voorzien van diverse borders met beplanting. Aan de rechterzijde bevindt zich een weiland met bomen, waaronder een wilg.

De achtertuin is uitgerust met meerdere terrassen waarop leuke zithoeken gecreëerd zijn. Ook vind je er diverse fruitbomen, borders met gevarieerde beplanting, verschillende gazons, een kas, een houten schuur met overdekte zithoek, een groot houthok en een kippenhok. Voor mensen met groene vingers die niet kunnen wachten om in alle rust te genieten van deze tuin, is dit ongetwijfeld een droom die uitkomt!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Kedichem
Kedichem is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt aan de rivier de Linge. Het dorp is waarschijnlijk rond het jaar 1000 ontstaan op een oeverwal en ligt vandaag de dag aan de bekende Waterlinieroute. Sinds 1 januari 2019 behoort Kedichem tot de gemeente Vijfheerenlanden. Deze gemeente is ontstaan door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen.

Er wonen ongeveer 900 inwoners in Kedichem. Het dorp beschikt over een aantal eigen voorzieningen waaronder een zwembad, tennisbaan en een haventje met aanlegsteigers. Daarnaast is er een kinderspeeltuin, een dorpshuis, basisschool, kerk, een rijdende super en slager en een groenteboer. Langs en aan de Linge is het genieten van de natuur en recreatiegebied met de Eng als natuurreservaat.

Het betreft 1 woning die op dit moment tussendoor is afgesloten, zodat er een bungalow (links) en een woning (rechts) is ontstaan. Mogelijkheden te over voor ouders, pubers, bedrijfjes e.d.
Helemaal vroeger was de bungalow de woning en rechts de stallen, maar dat is helemaal verbouwd tot woonruimte, vandaar ook het grote woonoppervlak.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed