slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Havenweg 6, 3286 BA Klaaswaal

€337,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 345 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

Wil jij jouw woondroom in 2023 verwezenlijken door het verbouwen en aanpakken van je eigen vrijstaande kluswoning in Klaaswaal? Dan moet je deze bijzondere woning zeker bekijken! Deze woning bestond voorheen uit twee woningen (Havenweg 4 en Havenweg 6), waardoor er veel ruimte is in dit unieke huis. Je treft hier een woonkamer, woonkeuken, wasruimte, werkkamer/tuinkamer, drie slaapkamers, één b... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1910
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00496
Asking price €337,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 18 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 345 m²
Floor Surface 140 m²
Content 400 m³
Surface area other inner rooms 19 m²
External surface area storage rooms 14 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 6 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Garden
Type Back yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Back yard
Garden 3 - Main garden Yes
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler HR-combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Hoeksche Waard D 709
Area 200 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Hoeksche Waard D 710
Area 145 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Wil jij jouw woondroom in 2023 verwezenlijken door het verbouwen en aanpakken van je eigen vrijstaande kluswoning in Klaaswaal? Dan moet je deze bijzondere woning zeker bekijken! Deze woning bestond voorheen uit twee woningen (Havenweg 4 en Havenweg 6), waardoor er veel ruimte is in dit unieke huis. Je treft hier een woonkamer, woonkeuken, wasruimte, werkkamer/tuinkamer, drie slaapkamers, één badkamer op de eerste verdieping en één badkamer op de begane grond. Ook beschikt de woning over veel bergruimte. De woning heeft twee achtertuinen, een zijtuin, twee bergingen en een ruime schuur/garage die geschikt is voor bijvoorbeeld het plaatsen van een scooter of motor. Op loopafstand van het huis tref je het centrum van Klaaswaal waar je een supermarkt, een aantal winkels, dorpskerk en een aantal restaurants treft. Een klein centrum dat je echt het dorpsgevoel geeft! Wil jij je handen uit de mouwen steken en deze woning grondig aanpakken en verbouwen naar eigen stijl en smaak? Plan dan een bezichtiging, de woning is per direct beschikbaar!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast, toilet, woonkeuken, wasruimte, tuinkamer/werkkamer en een vaste trapopgang naar de eerste verdieping. De tuinkamer/werkkamer beschikt over een grote schuifpui en biedt je zicht op en toegang tot de achtertuin. Er is geen verwarming aanwezig in deze kamer. Deze kamer is groot genoeg voor het plaatsen van een bureau en grote kast. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is zeker ruim te noemen! De grote raampartijen zorgen hier voor veel lichtinval. De keuken heeft een spoeleiland, veel bergruimte, een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en oven. Aansluitend aan de keuken tref je de woonkamer. Ook hier zijn grote raampartijen aanwezig. Via de voordeur van Havenweg 4 kan je ook de woning betreden. Deze geeft je toegang tot een hal met tweede meterkast. Ook vanuit deze ruimte kan je de woonkamer bereiken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden. Via de achterzijde van de woonkamer bereik je een hal die je toegang geeft tot een apart toilet, de eerste badkamer en een bergruimte. De badkamer op de begane grond dient nog geheel verbouwd te worden. Via een deur in de hal kom je in de achtertuin terecht, deze achtertuin hoorde voorheen bij Havenweg 4.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de tweede badkamer en de eerste en tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en douche. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is de kleinste slaapkamer in de woning maar zeker groot genoeg voor een volledige slaapkamerinrichting. De tweede slaapkamer is de grootste slaapkamer in de woning, er is hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een groot tweepersoonsbed. De aanwezige inbouwkast biedt je veel bergruimte. Via deze slaapkamer kan je de eerste verdieping van Havenweg 4 betreden. Je treft hier een tweede overloop die je toegang geeft tot twee slaapkamers. Op de overloop tref je een ingeklapte vlizotrap die je toegang biedt tot de woonkamer. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een volledige slaapkamerinrichting. De woning beschikt over twee aparte CV-ketels (2005 en 2015).

Tuinen:
De woning beschikt over drie tuinen. Een zijtuin, die je toegang biedt tot de voordeur van Havenweg 6, tot de schuur/garage en tot de achtertuin van Havenweg 6. De grote poort aan de voorzijde biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk de tuin in te rijden met een scooter of motor. De breedte van de zijtuin is +/- 2 meter waardoor je met een motor naar de schuur/garage kunt rijden. De achtertuin van Havenweg 6 is voorzien van bestrating en is gelegen op het noordoosten. Via de tuin bereik je de berging en de schuur/garage. De achtertuin van Havenweg 4 is bereikbaar via de voorzijde en via de hal aan de achterzijde van de woning. Deze tuin is verrassend ruim en gelegen op het noordwesten. Erg prettig aan deze tuin is dat hier veel privacy is. Ook deze tuin is grotendeels voorzien van bestrating, waardoor je meerdere zitjes kan plaatsen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed