slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Charmant woon-winkelpand met volop mogelijkheden in het centrum

€425,000
Address: Hoogstraat 54, 4141 BD Leerdam
Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 104 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Aan de gezellige Hoogstraat, met volop galeries en vlakbij de Linge, bevindt zich dit charmante pand. Achter de klassieke gevel bevinden zich een winkel en een bovenwoning met twee verdiepingen. De bovenwoning beschikt op dit moment over twee slaapkamers en een ruim dakterras met zicht over het centrum van Leerdam. De bovenwoning is de laatste jaren doorlopend verbeterd, maar er zijn nog een aa... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, terraced house
    Construction period 1900
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06691
Asking price €425,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 July 2022
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 104 m²
Floor Surface 100 m²
Living area 86 m²
Kitchen area 5 m²
Content 605 m³
Surface area other inner rooms 75 m²
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 32 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre, Near public transport
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has fibre optical cable Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Leerdam B 3472
Area 104 m²
Range Entire lot

Description

Aan de gezellige Hoogstraat, met volop galeries en vlakbij de Linge, bevindt zich dit charmante pand. Achter de klassieke gevel bevinden zich een winkel en een bovenwoning met twee verdiepingen. De bovenwoning beschikt op dit moment over twee slaapkamers en een ruim dakterras met zicht over het centrum van Leerdam. De bovenwoning is de laatste jaren doorlopend verbeterd, maar er zijn nog een aantal aandachtspunten. Het pand ligt midden in het centrum van Leerdam vlakbij alle voorzieningen.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De begane grond is op dit moment in gebruik als winkel. Het is een forse ruimte, met aan de achterzijde een berging met toilet. De gehele etage is ca. 75 m2 groot en halverwege bevindt zich de trapopgang naar de eerste etage.

De ruimte heeft aan de voorzijde een aluminium pui met veel glas. Ook bevindt zich aan de voorzijde een zonnescherm.

De ruimte biedt veel mogelijkheden. Voor zowel gebruik als winkel of door het te verbouwen tot woonruimte. Eventueel zou deze etage ook omgevormd kunnen worden tot een individuele woning.

First floor

Via de spiltrap kom je boven op de overloop van de eerste etage. Vanuit hier is er toegang tot de woonkamer met open keuken, de slaapkamer, het toilet en de badkamer.

De woonkamer (27 m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijkt via de drie grote ramen uit over de Hoogstraat. In de kamer zijn een zithoek en eethoek gerealiseerd. De houten balken op het plafond geven veel sfeer aan de ruimte.

De open keuken (6 m2) is in 2021 geheel vervangen. De keuken is modern uitgevoerd met zwarte frontjes en een licht antracieten blad. Er zijn een koelkast, combi-ovenmagnetron, vaatwasser en een vijf-pits gasfornuis met afzuigkap. Er is voldoende werkruimte en via een leuk doorkijkje heb je ook zicht op het dakterras.

Aan de achterzijde van de woning ligt de badkamer. De badkamer is gedateerd maar wel functioneel. Er is een ligbad, een wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine en droger. Het raam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Naast de badkamer ligt de slaapkamer. Deze kamer van 14 m2 is basic afgewerkt maar heeft een groot raam met zicht op dakterras. De kamer is daardoor erg licht. Via de loopdeur kom je op het dakterras.

Second floor

De tweede verdieping is op dit moment in gebruik als een extra woonkamer. Maar deze grote open ruimte van 34 m2 en een berging van 7 m2 biedt volop mogelijkheden om extra slaapkamer te realiseren. Met drie grote dakramen en een raam aan de voorzijde zorgen voor het daglicht in deze bijzondere ruimte. Want met de prachtige spanten in het zicht en de sfeervolle afwerking is deze ruimte de eye-catcher van deze woning.

Balcony

Aan de achterzijde van de woning, op eerste verdieping, ligt het houten vlonderterras. Dit ruime terras van 32 m2 is de perfecte toevoeging voor deze stadswoning. De overkapping van 9 m2 zorgt ervoor dat de zomer BBQ niet in het water kan vallen. Vanaf het dakterras is prachtig uitzicht over Leerdam en de kerktoren in de verte.

Details

Fundering De woning is niet onderheid.
Vloeren De begane grond vloeren zijn van beton,
Gevels De gevels zijn opgetrokken in metselwerk en voorzien van voorzetwanden,
Dak Het dak is voorzien van pannen. Het platte dak is voorzien van bitumen,
Isolatie De woning is geheel geïsoleerd. De begane grond heeft enkel glas, de overige ruimtes zijn voorzien van dubbel glas,
Verwarming De woning beschikt over een CV ketel.

Overige technische kenmerken
- Het bitumen op het platte dak zal vervangen moeten worden,
- Het pand heeft de bestemming Centrum-3.

Algemeen
- Het gebouw aan de linkerzijde wordt in de komende maanden verbouwd tot meerdere appartementen

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed