slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: 2-kamer appartement in hartje Leerdam met maar liefst twee balkons !

€275,000
Address: Kerkstraat 13D, 4141 AT Leerdam
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 63 m²
Acceptance By consultation

Note

General

In hartje Leerdam ligt dit leuke 2-kamer appartement met twee balkons. Het levendige centrum van Leerdam ligt letterlijk aan je voeten: elke donderdagochtend rol je zo de markt op en voor een bosje bloemen hoef je alleen maar even langs bij de onderburen. Het appartement is volledig geïsoleerd, er is een gezonde Vereniging van Eigenaren en op de begane grond is een extra ruime berging.

Wij... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 2001
  • Location

Features

Offer
Reference number 06643
Asking price €275,000
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 63 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 5 m²
Content 184 m³
Surface area external storage rooms 7.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Balcony 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Leerdam B 10698
Range Condominium

Description

In hartje Leerdam ligt dit leuke 2-kamer appartement met twee balkons. Het levendige centrum van Leerdam ligt letterlijk aan je voeten: elke donderdagochtend rol je zo de markt op en voor een bosje bloemen hoef je alleen maar even langs bij de onderburen. Het appartement is volledig geïsoleerd, er is een gezonde Vereniging van Eigenaren en op de begane grond is een extra ruime berging.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Op de begane grond bevinden zich de postbussen, bergingen en meters van de vier appartementen op nummer 13. Dit appartement ligt op de derde en daarmee bovenste verdieping.

Vanuit de hal van de woning is er toegang tot het toilet, de woonkamer met keuken, de badkamer en de slaapkamer.

De woonkamer is 8,4 meter lang en voorzien van een massief eikenhouten vloer. Middels openslaande deuren bereik je het zonnige balkon dat uitkijkt op de Kerkstraat.

De open L-vormige keuken is uitgerust met een koelvriescombinatie, combimagnetron, losse vaatwasser, 4-pits gasfornuis en afzuiging. Bovenop de roomwitte keukenkastjes ligt een houtfineer werkblad. Dankzij de lichtkoepel in het plafond vangt deze gehele ruimte extra veel daglicht.

De slaapkamer ligt aan de achterzijde en is 14m2 groot. Ook deze lichte kamer biedt toegang tot een balkon, waarvandaan je uitkijkt op de Hoogstraat. In de slaapkamer ligt een eiken parketvloer en er is een vaste inbouwkast.

De badkamer (5m2) is uitgerust met een ruime douchecabine, wastafel en radiator. Ventilatie gebeurt op mechanische wijze.

Details

Het appartementencomplex dateert uit 2001,
Het appartement bevindt zich op de 3e etage en heeft zowel een balkon aan de voor- als achterzijde,
De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekschakelaar. De slimme elektriciteits- en gasmeter en een watermeter bevinden zich op de begane grond.
De woning wordt verwarmd door middel van een CV-installatie uit 2011.
De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
De keuken dateert uit 2001,
In de woning is een ventilatiesysteem aangebracht, dat de mechanische ventilatie in het toilet, de wasruimte, de badkamer en de keuken reguleert.

Bijzonderheden:
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse bijdrage bedraagt 115,32 euro;
- De administratie van de de VVE wordt professioneel uitgevoerd,
- Het buitenschilderwerk is in 2019 geheel uitgevoerd
- Parkeren in de omgeving kan met een parkeervergunning;

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed