slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ruime semibungalow klaar voor eigentijdse make-over!

€350,000
Address: Kruiswerf 43, 4141 GG Leerdam
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 362 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime semibungalow klaar voor eigentijdse make-over!

Deze 2-kapper semibungalow ligt op een ruim perceel van 362 m2. Op de begane grond bevinden zich een ruime en lichte woonkamer, een keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar en is, ondanks de schuine kap en de beperkte hoogte, verrassend veel bergruimte en hebben de huidige bewoner... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06649
Asking price €350,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 February 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 362 m²
Effective area 120 m²
Living area 39 m²
Kitchen area 8 m²
Content 417 m³
Surface area external storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Leerdam B 8797
Area 362 m²

Description

Ruime semibungalow klaar voor eigentijdse make-over!

Deze 2-kapper semibungalow ligt op een ruim perceel van 362 m2. Op de begane grond bevinden zich een ruime en lichte woonkamer, een keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar en is, ondanks de schuine kap en de beperkte hoogte, verrassend veel bergruimte en hebben de huidige bewoners extra logeerruimte gecreeerd. Daarnaast biedt de woning een grote tuin op het zuidwesten en een ruime garage aan de voorzijde.

Deze woning is goed onderhouden, maar we kunnen niet ontkennen dat de woning toe is aan een update. Dit maakt ‘m perfect voor woningzoekers die wel van een uitdaging houden!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de keuken, het toilet met fonteintje en de woonkamer.

Ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen die zicht bieden op de voor- en achtertuin. Vanuit de woonkamer zijn ook beide slaapkamers te bereiken. Deze slaapkamers zijn respectievelijk 10 en 12m2 groot en vanuit beide kamers is de badkamer te bereiken. De badkamer is uitgerust met een tweede toilet, wastafel en inloopdouche.

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een losse wastafel en vanuit deze kamer is via een vaste trap de eerste verdieping te bereiken.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is bereikbaar via de hal. De keuken is voorzien van een betegelde vloer en grotendeels betegelde wanden en is verder uitgerust met een dubbele spoelbak met mengkraan, (losse) koel- en vrieskast, inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar, waar de wasmachine, drogerCV-installatie opgesteld zijn en de meterkast zich bevindt. Via een deur kom je voor de woning uit.

First floor

De eerste verdieping is opgedeeld in drie delen. De huidige bewoners hebben in de twee achterste delen extra slaapkamers gerealiseerd. Dat kan in principe prima, wel willen we benadrukken dat de nokhoogte van deze verdieping slechts 2.80 meter is. Dankzij de meerdere dakramen en een zijraam is het op deze verdieping wel heel licht.

Garden

Aan de voorzijde van de woning is een bestrate oprit naar de garage van nummer 41 en 43. Goed om te weten: zowel aan de voor- als achterzijde van het perceel is een recht van overpad,

De voortuin bestaat voor een groot deel uit de bestrate oprit, die naar de eigen garage leidt en die van nummer 41. Verder is de tuin voorzien van een mooie grote naaldboom en verschillende soorten beplanting.

De achtertuin is gevarieerd aangelegd met veel verschillende soorten planten, bomen en bloemen. Op meerdere plekken kan je genieten van zowel de zon als de schaduw.

Vanwege de ligging op het zuidwesten geniet je in deze tuin een groot gedeelte van de dag en avond van de zon!

Details

Vloeren: De begane grondvloer is een stenen vloer, de verdiepingsvloer is van hout.
Gevels: De gevels zijn opgetrokken in steen met spouw.
Dak: Het zadeldak is voorzien van pannen. Het dak van de garage is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
Beglazing: De woning is deels voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De pui aan de achterzijde op de begane grond is van kunststof met dubbele beglazing. De ramen op de 1e verdieping zijn eveneens van kunststof.
Verwarming: De verwarming en warmwatervoorziening wordt geregeld door een Nefit-ketel (bouwjaar ca. 2012).
Isolatie: De woning is niet geïsoleerd m.u.v. de dubbele beglazing.
Garage: De plafondplaten van de garage zijn asbesthoudend.

Overige technische kenmerken
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen met aardlekschakelaar, een slimme elektriciteitsmeter en een slimme gasmeter.
De watermeter bevindt zich onder het luik bij de voordeur.
- De plafonds van diverse ruimtes zijn voorzien van zachtboard.
- Er is een energielabel E beschikbaar.
- Aan de achterzijde is op de begane grond een handmatig bedienbaar zonnescherm aanwezig.

Vernieuwingen
- In 2017 is de elektrische installatie vernieuwd.
- In 2021 is het schilderwerk aan de buitenzijde voor het laatst uitgevoerd.

Bijzonderheden
- Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het perceel is een recht van overpad.
- Aan de voorzijde is een recht van uitweg en kan men met de auto en te voet over het perceel van nummer 41 naar het eigen perceel en kan de eigenaar van nummer 41 over het perceel van nummer 43 naar de eigen garage.
- Aan de achterzijde kan men te voet (met eventueel groenafval) over de percelen van nummers 37 en 39 naar de Kruiswerf.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners, ligt langs de mooie rivier De Linge en is omgeven door stadswallen. Zijn rijke historie is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kun je hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie. In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mond geblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet-kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed