slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Verrassend ruime hoekwoning aan de rand van Leerdam!

€475,000
Address: Lisdoddelaan 28, 4143 VH Leerdam
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 287 m²
Liveable area 154 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Verrassend ruime hoekwoning aan de rand van Leerdam!

Aan de rand van Leerdam, in een rustige woonwijk, vind je deze verrassend ruime hoekwoning van 154m2. De woning beschikt over vier (grote!) slaapkamers, een grote garage en een fijne achtertuin. Vanuit de woning heb je uitzicht op water en groen en in de verte de weilanden. Wat ons betreft een heerlijke locatie en een huis met veel potenti... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1979
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06710
Asking price €475,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 01 October 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 287 m²
Effective area 154 m²
Living area 35 m²
Kitchen area 8 m²
Content 626 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Fireplace, Partial Floor heating
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Leerdam C 2976
Area 77 m²
Leerdam C 2540
Area 210 m²

Description

Verrassend ruime hoekwoning aan de rand van Leerdam!

Aan de rand van Leerdam, in een rustige woonwijk, vind je deze verrassend ruime hoekwoning van 154m2. De woning beschikt over vier (grote!) slaapkamers, een grote garage en een fijne achtertuin. Vanuit de woning heb je uitzicht op water en groen en in de verte de weilanden. Wat ons betreft een heerlijke locatie en een huis met veel potentie!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Een overdekt entree biedt toegang tot de hal, vanuit waar het toilet, de meterkast, de woonkamer en de eerste verdieping bereikbaar zijn. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

De woonkamer is 35m2 groot en wordt door een gemetselde open haard opgedeeld in een woon- en een eetgedeelte. Het zitgedeelte kijkt uit op de achtertuin, die je bereikt via de schuifpui. De vele ramen maken van deze plek een ontzettend lichte ruimte, iets waar we altijd blij van worden. Is de gemetselde haard niet helemaal jouw stijl? Stel je hier dan eens een moderne doorkijkhaard voor: een oplossing die helemaal 2022 is!

De open, U-vormige keuken heeft een houten look en een granieten werkblad en is verder uitgerust met een spoelbak met mengkraan en Quooker, koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. De wanden zijn rondom betegeld met witte tegeltjes.

First floor

De eerste verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers en een badkamer, allen bereikbaar vanaf een ruime overloop. De badkamer is in 2021 vernieuwd en voorzien van een grote inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en sierradiator. De wasmachine staat momenteel op zolder, maar in de badkamer is eventueel een tweede aansluiting.

Het is zeker mogelijk om de indeling op deze verdieping aan te passen en nog een slaapkamer te realiseren.

Second floor

De zolderverdieping telt nog eens twee grote slaapkamers van 8m2 en 22m2. Dat is al ruim op zich, maar voelt dankzij de hoge nok (3,85m) nóg ruimer aan.
De voorzolder biedt plek aan de cv-ketel, wasmachine en droger.

Garden

De voortuin is een combinatie van grind, bestrating en diverse soorten beplanting. Er is ruimte om zeker twee auto’s te parkeren. Onder de overkapping bij de voordeur is een bankje geplaatst. Een strategische keuze, want je zit hier heerlijk rustig met leuk zicht op het water aan de overkant. Via de zijkant is de achtertuin bereikbaar, deze ligt op het zuidoosten. Grenzend aan de schuifpui vind je een bestraat terras, waar je vanaf het begin van de middag van de zon geniet. Links en rechts zijn er diverse borders met beplanting en een gazon. De tuin wordt omgeven door houten schuttingen en biedt door de ligging alle privacy. De garage (18m2) aan de voor-, maar ook aan de achterkant bereikbaar via de tuin. Deze is voorzien van elektriciteit en beschikt over een vliering, wat zorgt voor nóg meer extra bergruimte.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.
Alle voorzieningen om het wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed