slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Luxe appartement met ligging aan de Linge, een eigen tuin en aanlegsteiger!

€599,000
Address: Memel 42, 4141 MZ Leerdam
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 203 m²
Liveable area 121 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Luxe appartement met ligging aan de Linge, een eigen tuin en aanlegsteiger!

Wil je het comfort van gelijkvloers wonen, maar niet inboeten op vrijheid en een tuin? Dan is dit het perfecte appartement voor jou. Het appartement met ca. 121 m² ligt op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Leerdam. Het appartement heeft een eigen perceel van ruim 200 m² met een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1994
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06499
Asking price €599,000
Service costs €178
Electricity €132
Gas €100
Water €20
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 July 2020
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 1994
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 203 m²
Effective area 121 m²
Living area 53 m²
Kitchen area 8 m²
Content 426 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
On waterway
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Constructed under architecture
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath
Bidet
Sink
Underfloorheating
Walkin shower
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Description

Luxe appartement met ligging aan de Linge, een eigen tuin en aanlegsteiger!

Wil je het comfort van gelijkvloers wonen, maar niet inboeten op vrijheid en een tuin? Dan is dit het perfecte appartement voor jou. Het appartement met ca. 121 m² ligt op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Leerdam. Het appartement heeft een eigen perceel van ruim 200 m² met een groot terras (deels overdekt) en een prachtig zonneterras direct aan de Linge.

Doordat er een volwaardige aanlegsteiger aanwezig is kun je een sloep of boot voor de deur afmeren. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een luxe keuken en een woonkamer waarbij ‘de Linge’ constant zichtbaar is. Het appartement is goed afgewerkt met luxe materialen.

Ground floor

Vanuit het centrale trappenhuis is er toegang tot het appartement op de begane grond. Eenmaal in het appartement heb je vanuit de ruime hal toegang tot alle vertrekken van het appartement.

Op de vloer valt direct de prachtige tegelvloer op, deze vloer ligt in alle ruimtes m.u.v. de slaapkamer. Datzelfde geldt voor de vloerverwarming. Deze ligt in de woonkamer, keuken, badkamer en de gehele hal. In de hal bevinden zich een garderobe, een bijkeuken en het toilet.

Uiteraard vallen aan de rechterzijde direct prachtige deuren op die toegang geven tot de ruime woonkamer. De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van appartement en is grofweg in twee delen opgedeeld. Aan de linkerzijde bevindt zich de zithoek. De zithoek staat sfeervol opgesteld rondom de gashaard. Door de grote raampartijen is er volop zicht op de omliggende tuin, de Linge en het naastgelegen groenpark.

Aan de andere zijde staat de ruime eethoek opgesteld. Vanaf hier is via de grote schuifpui ook het direct aan de woning liggende terras te bereiken.
De ruimte is luxe afgewerkt.

Vanuit de hal is de separate keuken te bereiken. De kwalitatief hoogwaardige Siematic keuken staat in een L-vorm en is zeer compleet uitgevoerd. Zo zijn er een dubbele RVS spoelbak, een vier pits inductiekookplaat met RVS spatplaat en afzuigkap, een koelkast en een combi-oven/magnetron. De keuken is voorzien van roomwitte kastfrontjes en een houtenfineer werkblad met eenzelfde smetplint. Het grote raam zorgt voor volop daglicht in de keuken, waar tevens ruimte is voor een kleine ontbijttafel. Door het raam is er zicht op de parkeerplaats.

Er is vanuit de gang een kleine bijkeuken bereikbaar. In deze ruimte staat nu bijv. de losse vriezer opgesteld. Er zijn diverse bergplanken om spullen op te kunnen slaan. Aan de andere kant van gang ligt nog een separaat washok, waar ook de CV ketel hang.

De twee slaapkamers liggen naast elkaar aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een groot raam aan de parkeerplaatszijde. Langs de rechterzijde staat een grote op maat gemaakte inbouwkast opgesteld. De ruimte is voldoende groot en prettig licht.

Slaapkamer 2 is ook licht en ruim voldoende. Aan de linker muur staat een vergelijkbare op maat gemaakte inbouwkast. Hiervan is een deel te gebruiken als bureau. De beide kasten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van spots.

Tussen de slaapkamers en de badkamer is een inloopkast gerealiseerd.

De badkamer is zeer compleet. De ruimte is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche, een bidet en een ruim bemeten wastafel met meubel. Tevens is er comfortabele vloerverwarming aanwezig.

Garden

Wat dit appartement zo ontzettend bijzonder maakt is de prachtige tuin direct aan de Linge. Vanuit de woonkamer is het zeer ruime terras te bereiken. Het gedeelte direct aan de woning ligt onder een overstek. Vervolgens is voldoende ruimte om een grote tuinset neer te zetten. Op dit terras zit u beschut en privé vanwege de slimme begroeiing richting de waterkant.

Op dit zelfde niveau ligt aan de zijkant van het appartement een gazon. Onder de overstek is overigens de eigen berging te bereiken. Ideaal om niet via de centrale te hoeven lopen.

De tuin is op meerdere niveaus aangelegd met prachtige volle borders, mooie natuursteen trappen en bloembakken met beplanting. Op het laagste niveau, ter hoogte van de Linge, liggen het hardhouten vlonderterras en de aanlegsteiger (12 meter) met zwemtrap. Een prachtige plek op heerlijk van de voorbijvarende bootjes te genieten!

De tuin is bewust onderhoudsvriendelijk ingericht met een geavanceerde beregeningsinstallatie, deze installatie pompt water uit de Linge om de tuin te beregenen.
Er zijn zonneschermen over de breedte van de voorzijde geplaatst. Deze zijn automatisch in te regelen.

Details

Fundering: Het complex dateert uit 1994 en op palen gefundeerd,
Vloeren: De begane grondvloer is van beton,
Gevels: De gevels zijn opgetrokken in spouwmuur,
Isolatie: De woning is geïsoleerd middels vloerisolatie en dubbele beglazing in houten kozijnen.
Verwarming: De verwarming en warmwatervoorziening wordt geregeld door een CV-installatie, die dateert uit 2008. Er is vloerverwarming aanwezig in de hal, woonkamer, keuken en badkamer.
VVE: Er is een actieve en gezonde VVE, De Leijderdam. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is €178,-. Er is een MJOP en er zijn jaarlijkse vergaderingen
Ligplaats: Het is toegestaan om een open motorboot af te meren.

Overige technische kenmerken
•De meterkast bevindt zich in de gang en is uitgevoerd met 9 groepen en voldoende aardlekschakelaars, een slimme elektriciteitsmeter, slimme gasmeter en een watermeter.
•Er zijn meerdere buitenkranen.

Vernieuwingen
•Sinds 2006 is de woning doorlopend onderhouden en zijn diverse zaken aangepast en uitgevoerd.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed