slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Goed onderhouden, ruime slaapkamers, een achtertuin op het zuiden en een rustige ligging in een fijn stukje Leerdam: dit vat deze leuke tussenwoning aan de Skönvik in Leerdam goed samen!

€315,000
Address: Skönvik 31, 4141 MS Leerdam
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 176 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Goed onderhouden, ruime slaapkamers, een achtertuin op het zuiden en een rustige ligging in een fijn stukje Leerdam: dit vat deze leuke tussenwoning aan de Skönvik in Leerdam goed samen!

De woning kijkt uit op de Horndijk en is voorzien van een brede, diepe voortuin en een zonnige achtertuin. Je woont in een gezellige woonwijk en vindt alles wat je nodig hebt een paar minuten verderop in he... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1997
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06704
Asking price €315,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 176 m²
Effective area 100 m²
Living area 29 m²
Kitchen area 8 m²
Content 349 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant VHR-C
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Features
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Leerdam B 9685
Area 138 m²

Description

Goed onderhouden, ruime slaapkamers, een achtertuin op het zuiden en een rustige ligging in een fijn stukje Leerdam: dit vat deze leuke tussenwoning aan de Skönvik in Leerdam goed samen!

De woning kijkt uit op de Horndijk en is voorzien van een brede, diepe voortuin en een zonnige achtertuin. Je woont in een gezellige woonwijk en vindt alles wat je nodig hebt een paar minuten verderop in het gezellige centrum van Leerdam. Ook scholen en sportverenigingen zijn in de buurt, net als mooie fiets- en wandelroutes langs rivier de Linge.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Achter de fraaie houten schuifdeur bevindt zich een garderobekast. Op de gehele begane grond ligt vloerverwarming.

De lichte woonkamer beschikt over een grote schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde heb je vanuit de keuken zicht op de dijk. De open keuken is voorzien van een granieten werkblad en uitgerust met een spoelbak met mengkraan, koelkast, combi oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en afzuiging. Er is veel bergruimte, onder andere in de apothekerskast naast het gasfornuis.

First floor

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een inloopkast en de badkamer gevestigd. Vanaf de overloop is middels een open trap de zolderverdieping te bereiken.

De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en kijkt uit op de Horndijk. Een houten schuifdeur biedt toegang tot een walk-in closet aan de achterzijde. Omdat de woning aan de achterzijde schuin afloopt, is in deze kamer slim gebruik gemaakt van de ruimte door knieschotten te bevestigen waarachter spullen kunnen worden opgeborgen.

Er bevindt zich nog een tweede slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam en ook hier vind je knieschotten voor extra bergruimte.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met wand van glasblokken, een wastafel, ligbad, toilet en handdoekradiator. Daglicht komt binnen via een raam, wat tevens zorgt voor extra natuurlijke ventilatie.

Second floor

Via een open trap bereik je de zolderverdieping, welke is opgedeeld in een voorzolder en een derde slaapkamer. Op de voorzolder staan de wasmachine en de droger en ook de cv-ketel hangt hier. De slaapkamer is aan weerszijden voorzien van een dakraam en daardoor erg licht. Knieschotten bieden extra bergruimte.

Garden

De voortuin is fraai aangelegd in samenwerking met de buren, voorzien van grind en een wandelpad richting de voordeur. De woning kijkt uit op de Horndijk en tussen de dijk en de voortuinen van de Skönvik bevindt zich een stoep. Geen auto’s, dus!

De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een achterom. De tuin is geheel bestraat en achterin staat een stenen berging, waartegen een kleine volière staat. Fietsen kunnen worden geplaatst onder de gecreëerde overkapping. Boven de schuifpui is een zonnescherm geïnstalleerd.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed