slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Energiezuinig appartement met tuin, ideaal voor starters!

€250,000
Address: Van Hoevestraat 29, 4141 DM Leerdam
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 13 m²
Liveable area 60.7 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Op loopafstand van het station en het centrum van Leerdam ligt dit goed onderhouden appartement van 61m2. De woning ligt op de begane grond van een in 2008 gebouwd fraai appartementencomplex, onderdeel van project Het Kristallijn.

Het appartement beschikt over een slaapkamer, een tuin op het westen en een eigen parkeerplaats en is bovendien volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 2008
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 06674
Asking price €250,000
Service costs €83.94
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 10 May 2022
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2008
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 13 m²
Effective area 60.7 m²
Living area 20 m²
Kitchen area 8 m²
Content 215 m³
Surface area external storage rooms 5.2 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Patio
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Leerdam C 3525
Area 13 m²
Range Entire lot
Leerdam C 3421
Area 7,962 m²
Range Condominium

Description

Op loopafstand van het station en het centrum van Leerdam ligt dit goed onderhouden appartement van 61m2. De woning ligt op de begane grond van een in 2008 gebouwd fraai appartementencomplex, onderdeel van project Het Kristallijn.

Het appartement beschikt over een slaapkamer, een tuin op het westen en een eigen parkeerplaats en is bovendien volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. De ligging, de grootte en de energiezuinigheid maken dit een ideaal appartement voor starters!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De entree is gelegen aan de rustige binnentuin van het appartementencomplex en biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en de meterkast. In de hal, badkamer en woonkamer liggen antracietgrijze plavuizen. De woonkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer met open keuken is ca. 28m2 groot en vangt veel licht dankzij hoge ramen en de loopdeur naar de voorzijde. De keuken is uitgevoerd in het wit met een houtfineer werkblad en uitgerust met een rvs spoelbak met mengkraan, koelkast, combi-oven en een 4-pits gasfornuis met afzuiging.

De deur links van de keuken leidt naar een ruime berging waar zich de cv-ketel en de wasmachineaansluiting bevindt. Een erg praktische ruimte om ook als voorraadkast te kunnen gebruiken.

De slaapkamer en de badkamer zijn bereikbaar vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en handdoek radiator. Een mechanisch ventilatiesysteem reguleert de ventilatie in de badkamer (en eveneens in de keuken en bijkeuken). De slaapkamer (14m2) ligt aan de achterzijde van het appartementencomplex en grenst aan de tuin. In de slaapkamer ligt een laminaatvloer.

Garden

Het fijne aan dit appartement is de 18m2 grote achtertuin op het westen en de eigen parkeerplaats voor de deur. De tuin grenst aan de open binnenplaats van het appartementencomplex, waardoor je hier in alle rust lekker van de zon kunt genieten.

Details

Bijzonderheden:
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 83,94 per maand.
- De woning beschikt over een eigen vaste parkeerplaats (nr. 11) tegenover de woning en een externe berging op de begane grond.
- De woning heeft een eigen entree
- De keuken en badkamer dateren uit 2008.
- Er is een gezonde VVE waarvan alle stukken aanwezig zijn

Technische kenmerken:
- Het appartementencomplex dateert uit 2008.
- Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een voortuin.
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekschakelaar, een slimme elektriciteits- en gasmeter en een watermeter.
- De woning wordt verwarmd door middel van een “Intergas” CV-installatie uit 2008.
- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
- In de woning is een ventilatiesysteem aangebracht, dat de mechanische ventilatie in het toilet, de wasruimte, de badkamer en de keuken reguleert.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Floor plans

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed