For sale: De Oude Bleijk 73, 2266 CD Leidschendam - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: De Oude Bleijk 73, 2266 CD Leidschendam

€335,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 143 m²
Liveable area 125 m²

Note

General

Deze ruime 5 kamer eengezinswoning is gelegen in de meest kindvriendelijke en groene wijk van Leidschendam. Dichtbij alle uitvalwegen en het gezellige Dam centrum met z’n Oude Sluisjes. De woning is zeer goed onderhouden en heeft zowel een prachtige voor- als achtertuin.

Indeling:
Entreewoning; Ruime lichte hal; Ruime berging ( ca. 3,28m x 1,80m ) is gelegen aan de voorzijde en heeft zowel pla... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1973
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06223
Asking price €335,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 26 July 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Isolations Roof
Wall
Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 143 m²
Effective area 125 m²
Living area 30.36 m²
Kitchen area 7.48 m²
Content 314 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Sheltered location
Type Back yard
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Constructed under architecture
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Constructed under architecture
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Garden available Yes

Definition

Deze ruime 5 kamer eengezinswoning is gelegen in de meest kindvriendelijke en groene wijk van Leidschendam. Dichtbij alle uitvalwegen en het gezellige Dam centrum met z’n Oude Sluisjes. De woning is zeer goed onderhouden en heeft zowel een prachtige voor- als achtertuin.

Indeling:
Entreewoning; Ruime lichte hal; Ruime berging ( ca. 3,28m x 1,80m ) is gelegen aan de voorzijde en heeft zowel plafond- als wand isolatie en is voorzien van een brandwerende- en inbraak beveiligde tussendeur; De gehele begane grond is voorzien van een nette, witte tegelvloer met vloerverwarming; Toilet met fonteintje; Meterkast met gas, elektra en watermeters, 9 groepen/ 3 aardlekschakelaar;

Ruime op de achtertuin gerichte Woon/Eetkamer (ca. 5,12m x 5,93m) met open keuken (ca. 2,31m x 3,24m), alle wanden zijn recent opnieuw voorzien van stucwerk en met een afneembare coating voorzien; De nieuwe hoogglans witte keuken heeft blauw/zwarte composietstenen aanrechtblad en achterzijde, een dubbele wasbak met mengkraan en cooker, inbouw Liebherr (non frost) koel/vrieskast combinatie, inbouw Miele vaatwasser, een apothekerskast, een hoek carrouselkast, een inbouw Bosch combi magnetron/oven, een 2de inbouw Bosch oven, een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een Bosch RVS afzuigkap, de bovenkastjes zijn voorzien van halogeenverlichting.

Zonnige achtertuin gelegen op het ZW/ZO, tuin is prachtig aangelegd door een tuinarchitect en wordt jaarlijks onderhouden. De terrassen zijn voorzien van tuinverlichting met lichtsensors. In de achtertuin is een tuinkast aanwezig. Door ligging van de zowel voor- en achtertuin is er erg veel privacy. Door de aanwezige electrische uitvalscherm en palmboom in de tuin waant u zich in Zuid-Europa. De achtertuin is tevens te bereiken via een achterom.

Eerste verdieping: Ruime overloop; 2 ruime aan de achterzijde gelegen slaapkamers ( ca. 2,84m x 4,14m en ca. 2,29m x 4,14m) en de 3de slaapkamer (hoofdslaapkamer, ca. 2,83m x 5,20m); De badkamer (ca. 1,73m x 2,03m) is voorzien van een 2e toilet, wastafel met spiegel, doucheruimte met een luxe Grohe stortdouche, mechanische ventilatie.

Tweede (zolder) verdieping: Overloop ( ca. 2,23m x 2,57m) met voldoende ruimte voor een kastopstelling; de 4e ruime slaapkamer (ca. 2,69m x 5,21m) gelegen aan de achterzijde; Stookruimte met de nieuwe CV opstelling ( Intergas, 2017) en nieuwe mechanische ventilatie systeem, zeer veel bergruimte aanwezig.

De woning is geheel voorzien van dubbelglas. De originele bouwtekeningen zijn opvraagbaar bij de verkopend makelaar.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen indicatief zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Extra

Recently viewed