slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Raadhuisplein 67, 2941 BS Lekkerkerk

€324,500
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 126 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement dicht bij de winkels? Mooier kunnen we het niet maken; u zit er hier letterlijk bovenop! Lekkerkerk ligt midden in de groene Krimpenerwaard aan de mooie rivier de Lek. Er is prachtige natuur. Denk b.v. aan het aangrenzende Loetbos waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. In het mooie dorp Lekkerkerk, boven het zeer veelzijdige en sfeervolle wi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1965
  • Location

Features

Offer
Reference number 00112
Asking price €324,500
Service costs €50
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1965
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Floor Surface 126 m²
Living area 41.5 m²
Kitchen area 11.31 m²
Content 315 m³
External surface area 17.5 m²
Balcony 17.5 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler AWB
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Krimpenerwaard C 9919
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement dicht bij de winkels? Mooier kunnen we het niet maken; u zit er hier letterlijk bovenop! Lekkerkerk ligt midden in de groene Krimpenerwaard aan de mooie rivier de Lek. Er is prachtige natuur. Denk b.v. aan het aangrenzende Loetbos waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. In het mooie dorp Lekkerkerk, boven het zeer veelzijdige en sfeervolle winkelcentrum ligt op de eerste verdieping dit appartement met 2 slaapkamers. Alles gelijkvloers, levensloopbestendig en zeer geschikt als u slecht ter been bent/wordt. De ingang van het complex is gelegen aan de Talsmastraat. Daar kunt u via de gemeenschappelijke hal op de begane grond de trap nemen naar de eerste etage. Wanneer het wenselijk is gebruikt u de aanwezige traplift om veilig en probleemloos het ruime betegelde terras naar uw appartement te bereiken. Laten we deze comfortabele woning voor u beschrijven.

Ground floor

U komt binnen in de hal waar een open kast met berging ruimte genoeg biedt voor uw jassen, schoenen enz. Rechts is de deur naar de woonkamer. De grote raampartij in de woonkamer zorgt voor veel licht en behaaglijke warmte en heeft bovendien een deur naar het balkon. Dit balkon loopt over de gehele lengte van de woning. Tevens is er een vaste bergruimte in de woonkamer die voor diverse functies te gebruiken is. De inbouwspotjes in het plafond zorgen voor voldoende licht op alle plaatsen waar dat wenselijk is.
Links in de woonkamer is de deurvrije opening naar de keuken. De opstelling is in L-vorm, heeft veel kastruimte en diverse apparatuur zoals een inbouwoven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.
Ook hier veel licht en opnieuw een deur naar het balkon.
We gaan terug naar de hal waar we de woning binnenkwamen. We gaan naar links, de gang in.
Daar is rechts de eerste van de twee slaapkamer. Dit is de kleinste, maar is ruim genoeg voor een 2-persoons bed met kastruimte of voor een heerlijke werk- of hobbykamer. Daarna komt de masterbedroom. Een heerlijk lichte ruime kamer met ook weer een deur naar het balkon. Zowel de woonkamer, de keuken en de twee slaapkamers hebben grote raampartijen op het Zuiden en kijken uit op het gezellige winkelcentrum. Links tegenover de eerste slaapkamer is de badkamer met toilet, een af te sluiten doucheruimte en een badkamermeubel met wastafel en diverse kastruimten. Netjes betegeld en in blauwe kleurstelling. Naast de badkamer is de ruimte met de cv-ketel, de wasmachine en drogeraansluiting en genoeg plaats om lekker te hobbyen of te klussen. Daarnaast is nog een extra bergruimte en aan het eind van de gang ook nog eens plaats voor een 2-deurs bergkast.
Deze woning is dus zeer geschikt om nog jaren zorgeloos te wonen in een gezellig betrokken dorp waar het gehele jaar door veel activiteiten worden georganiseerd.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed