slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Touwbaan 60, 2941 XW Lekkerkerk

€324,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 113 m²
Liveable area 123 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Touwtrekken om de prijs van deze woning is niet nodig. Je krijgt werkelijk een huis waar je stil van wordt. Want stil is het er…. Geen auto- of ander gemotoriseerd verkeer langs je deur maar een prachtige groenstrook met kabbelend water. Aansluitend loop je heerlijk het Baanderspark in en toch is er alles voor de dagelijkse behoeften binnen handbereik. Zo is er een grote supermarkt op loopafsta... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00119
Asking price €324,500
Electricity €89
Gas €89
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor
Surfaces and content
Plot size 113 m²
Floor Surface 123 m²
Living area 31.47 m²
Kitchen area 14.64 m²
Content 300 m³
External surface area storage rooms 11.6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas Kompact HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Krimpenerwaard C 7800
Area 113 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Touwtrekken om de prijs van deze woning is niet nodig. Je krijgt werkelijk een huis waar je stil van wordt. Want stil is het er…. Geen auto- of ander gemotoriseerd verkeer langs je deur maar een prachtige groenstrook met kabbelend water. Aansluitend loop je heerlijk het Baanderspark in en toch is er alles voor de dagelijkse behoeften binnen handbereik. Zo is er een grote supermarkt op loopafstand, een uitgebreid, veelzijdig winkelbestand, diverse horeca, veel sport- en recreatievoorzieningen, zowel aanbod van lagere scholen als middelbaar onderwijs, maar ook goed openbaar vervoer en een prima directe verbinding via de N210 naar de grote steden.
En het huis zelf: 3 woonlagen met maar liefs 5 slaapkamers, speelse raampartijen en nog veel meer. We nemen je mee voor een rondleiding:

Ground floor

Je komt binnen in een comfortabele hal, met rechts de meterkast. Rechtdoor een nette toiletruimte in blauw/witte kleurstelling, met hangtoilet en fonteintje. Op de vloer laminaat in houtstructuur. Dit loopt door naar woonkamer en open keuken. Links aan de voorzijde (Oosten), is de ruime en lichte woonkamer, waarbij de indeling van de raampartijen meteen opvalt en waardoor de eerste ochtendzon binnenkomt. De woonkamer heeft een heerlijke diepe bergkast. De trap naar de 1e verdieping is leuk aan het zicht onttrokken door een deur. De gehele benedenverdieping is voorzien van dubbel glas en de gehele woning heeft CV. De open keuken (Zuidwesten) wordt deels door een functionele stenen wand afgeschermd waardoor er extra ruimte voor de keukenopstelling wordt gecreëerd. Er is een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, inbouwoven en dubbele spoelbakken. Via de achterdeur kom je op de onderhoudsvrije straat met een overkapping over de gehele breedte van de woning.

First floor

Via de vaste houten trap (waarachter zelfs nog een flinke bergruimte te vinden is) kom je op de overloop van de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en een ruime nette badkamer met gesloten douchecabine, wastafel, hangcloset en de wasmachine-aansluiting. Het geheel is netjes verzorgd met witte wanden en grijstinten.

Second floor

Met een zelfde vaste houten trap kom je op de ruime overloop. Hier bevindt zich de CV-ketel; Intergas Kompakt HRE met A label,(bj. 2017). Tevens een handige opbergruimte voor de niet-dagelijkse spullen. Rechts van de trapopgang is de 4e slaapkamer; netjes afgetimmerd, geïsoleerd en voorzien van een eenvoudige wastafel opstelling. De 5e kamer is behalve als slaapkamer ook prima geschikt als hobbykamer, kantoor of opslagruimte. Ook hier extra opbergruimte onder het schuine dak. Werkelijk elke ruimte in deze woning is benut of functioneel in gebruik.

Garden

De voorzijde (Oosten) is bestraat en met een gaasafzetting omlijst. Rechts van de woning is een loop-/fietspad waardoor je ook aan de zij- en achterkant naar de woning kunt. Ga je aan de achterzijde via de keuken naar buiten (Zuidoosten): Een brede houten overkapping met polycarbonaatbeplating over de gehele lengte van de woning. Heerlijk voor uw eettafel, lounge-set, bbq of om lekker even een wasje te drogen.
De gehele achtertuin is onderhoudsvrij dmv bestrating en voorzien van een stenen en een houten berging. Kortom; een ideale gezinswoning met veel privacy dicht bij het centrum maar met de rust van een buitenwijk.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed