slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Wilhelminastraat 16, 2941 CB Lekkerkerk

€287,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 132 m²
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Als je van hout houdt, hou dan even stil bij deze woning. Een leuke tussenwoning met drie slaapkamers in de verkeersluwe Wilhelminastraat in Lekkerkerk met parkeren voor de deur. Leuk dorp, gemoedelijke sfeer, veel en leuke winkels, horeca, sportaccommodaties, openluchtzwembad, gezellige activiteiten en een groot aanbod aan scholen; van kind in de luier tot en met slungelige tieners op de fiets... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1963
  • Location

Features

Offer
Reference number 00126
Asking price €287,500
Furnishing Optional
Acceptance By consultation
Last updated 14 September 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 132 m²
Floor Surface 70 m²
Living area 2,134.05 m²
Kitchen area 7.86 m²
Content 198 m³
External surface area storage rooms 22.6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation West
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Lekkerkerk C 7103
Area 132 m²
Ownership Full ownership

Description

Als je van hout houdt, hou dan even stil bij deze woning. Een leuke tussenwoning met drie slaapkamers in de verkeersluwe Wilhelminastraat in Lekkerkerk met parkeren voor de deur. Leuk dorp, gemoedelijke sfeer, veel en leuke winkels, horeca, sportaccommodaties, openluchtzwembad, gezellige activiteiten en een groot aanbod aan scholen; van kind in de luier tot en met slungelige tieners op de fiets, ze kunnen allemaal terecht in hun eigen dorp. En ben je ietsje ouder, dan vind je hier ook alles om fijn te wonen en te leven.
Alle voorzieningen zijn dichtbij. Het gezondheidscentrum is bijna de buurman. Ietsje verder Rivier de Lek waar je heerlijk kunt recreëren en ga je de andere kant de straat uit, dan kom je in het mooie Loetbos. We lopen deze woning even door om je te enthousiasmeren.

Ground floor

Er is een kleine voortuin met vaste beplanting. De voordeur geeft toegang tot een robuuste hal met houten betimmering aan de wanden. Lekker stoer. Rechts de meterkast en links het 1e toilet met fonteintje en wandtoilet in wit en grijstinten en de trap naar boven. Rechtdoor is de deur naar de open woonkamer/keuken met laminaatvloer. De voorheen dichte kleine keuken is weggebroken en integreert nu volledig in de woonkamer. Er is een inductiekookplaat met moderne afzuigkap en een inbouwkoelkast. De wasmachineaansluiting zit links onder de trap. Is je wasje klaar, dan kun je zo naar buiten om het daar lekker fris aan de lijn te hangen. De strakke moderne uitstraling wordt leuk gecombineerd met de landelijke stijl van de keuken. De grote ramen aan de voorzijde (Westen) en achterzijde (Zuidoosten) zorgen voor veel lichtinval.

First floor

Vanuit de hal ga je via een dichte houten trap naar de overloop. Links, aan de achterzijde van de woning, is de eerste en tevens kleinste slaapkamer met een vaste kast. Daarnaast ook aan de achterzijde de masterbedroom met twee vaste kasten en ook een robuuste houten wand. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde, de straatkant, net als de badkamer. De badkamer heeft een met glazen wanden afsluitbare douchecabine, een tweede wandtoilet, een designradiator en badkamermeubel met waskom en 2 laden.
Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de bergzolder (nokhoogte 1.50m). Handig voor die spullen die je niet het gehele jaar nodig hebt.

Garden

Tuin/achterplaats: Deze biedt privacy door houten beschuttingen rondom en bestaat momenteel nog geheel uit betegeling. Er is bovendien een poortdeur naar het achterpad. Met een beetje fantasie, spierkracht en groene vingers kun je hier een weldadige tuin creëren waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven.
De bonus aan dit huis: Je hebt niet één berging, maar twee. Vanuit de keuken kun je naar de voorste berging, waar je bv. ook je wasmachine, droger, tuinstoelkussens, bbq etc. kunt plaatsen. Vanuit het achterpad kun je naar de tweede, grotere berging. Door middel van een garage-/kanteldeur kun je hier lekker de fietsen, scooters etc. kwijt of het wordt een handige werkplaats om te sleutelen aan je hobby’s.
Je moet even door deze woning heen kijken, maar heb je die kwaliteit, dan maak je van dit huis een echt thuis.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed