slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Lopikerweg Oost 12, 3411 JE Lopik

€235,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 90 m²
Liveable area 60 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

Ooooo, kijk nou. Dit is echt een huis dat we plaatsen in de categorieën ‘nostalgie, karakteristiek, knus, huiselijk, tevreden.’ Deze authentieke riet gedekte tussenwoning met twee slaapkamers ligt prachtig landelijk gelegen, net buiten het gezellige dorp Lopik. Met polderzicht en de Lopiker Wetering voor de deur is dit een prachtige woonplek. Met een uitgebreid winkel-, school-, sport-, horeca-... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1927
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00139
Asking price €235,000
Furnishing Optional
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 03 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Thatch, Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 90 m²
Floor Surface 60 m²
Living area 14.4 m²
Kitchen area 5.15 m²
Content 157 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Open position, Outside village
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Lopik B 2492
Area 90 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Ooooo, kijk nou. Dit is echt een huis dat we plaatsen in de categorieën ‘nostalgie, karakteristiek, knus, huiselijk, tevreden.’ Deze authentieke riet gedekte tussenwoning met twee slaapkamers ligt prachtig landelijk gelegen, net buiten het gezellige dorp Lopik. Met polderzicht en de Lopiker Wetering voor de deur is dit een prachtige woonplek. Met een uitgebreid winkel-, school-, sport-, horeca- en cultureel aanbod is Lopik zeer zelfvoorzienend. Natuurlijk kan de woning gemoderniseerd worden, maar de sfeer van vroeger mag zeker in dit huis behouden blijven. Kom mee naar binnen en voel en zie wat we bedoelen.

Ground floor

We lopen over het ‘leuntje’ (de houten smalle toegangsbrug) over een stukje boerenerf naar de -uiteraard- deelbare boeren voordeur. Bij binnenkomst kun je rechtdoor de trap op naar de eerste verdieping. Rechts is de meterkast en de deur naar de woonkamer. Er ligt een houtmotief laminaatvloer drempelloos doorlopend van hal naar woonkamer en keuken. De schoorsteen met manteling is behouden en kan weer in gebruik genomen worden met bv een sfeerhaard of als boeken- CD- of wijnkastje. Ook het balkenplafond en de vier vlaks deuren stralen nostalgie en sfeer uit. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. De rechter deur in de woonkamer leidt naar de keuken. Deze is aan de achterzijde en kan nog aan de eigen persoonlijke wensen worden aangepast. De linker deur geeft toegang tot de eerste slaapkamer. Uiteraard ook te gebruiken als eetkamer of kantoor maar kan wellicht ook bij de keuken worden getrokken. Vanuit de keuken kom je in de compacte aanbouw achter de woning waar vervolgens de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting is gerealiseerd en de badkamer met toilet, wastafel met spiegel en de stortdouche. Deze ruimten zijn reeds gemoderniseerd en in grijs en antraciet betegeld.

First floor

Via de hal aan de voorzijde kom je met een vaste houten trap op de overloop. Daar is nog een berging achter het dakbeschot. De slaapkamer is licht door de dakkapel aan de achterzijde. De originele dakbalken zijn een speels element in deze ruimte. Achter de knieschotten kun je nog spullen kwijt die je niet dagelijks nodig hebt.

Garden

Deze is op het Zuiden, momenteel bestraat en heeft een houten toegangshekje en een stenen berging aan de achterzijde. Met het weghalen van het huidige struweel creëer je meer buitenruimte en licht in de woning. Ook het uitzicht wordt beter; er loopt een fietspad achter de woning. (De Vogelzangsekade) met daarachter nog een groenstrook met sloot. Hoe mooi wil je wonen.
Stap op de fiets en rij via de kade of opnieuw via een houten bruggetje direct het dorp in, naar de winkels, het openlucht zwembad, de scholen, kerken, sportvelden of ook dichtbij, naar recreatiegebied Salmsteke met strand vis- en picknickplaatsen direct aan rivier De Lek. Wat ons betreft genoeg redenen om meer informatie of een bezichtiging aan te vragen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed