slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Industrieweg 11, 9919 JE Loppersum

€450,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 3,553 m²
Liveable area 205.3 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Vrijstaande woning met veel leefruimte, een grote loods en prachtig uitzicht aan de achterzijde!

Ruime vrijstaande woning met loods, gelegen aan Industrieweg 11, 9919 JE te Loppersum, een zeer centrale locatie met prachtig uitzicht vanuit de ruime tuin!

Bent u op zoek naar een woning met ruimte er omheen en een loods voor bijvoorbeeld uw hobby of bedrijf? Zoek dan niet verder en kom lang... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1989
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00114
Asking price €450,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 June 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1989
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Surfaces and content
Plot size 3,553 m²
Effective area 205.3 m²
Living area 77.18 m²
Kitchen area 19.69 m²
Content 821 m³
Surface area other inner rooms 20.1 m²
Surface area external storage rooms 179 m²
Surface area external, linked storage rooms 3.4 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Condition Normal
Features
Number of parking spaces 20
Number of covered parking spaces 6
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Attached stone, Garagebox
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Loppersum F 1405
Area 378 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Eemsdelta
Area 1,695 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Loppersum F 1404
Area 1,480 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Vrijstaande woning met veel leefruimte, een grote loods en prachtig uitzicht aan de achterzijde!

Ruime vrijstaande woning met loods, gelegen aan Industrieweg 11, 9919 JE te Loppersum, een zeer centrale locatie met prachtig uitzicht vanuit de ruime tuin!

Bent u op zoek naar een woning met ruimte er omheen en een loods voor bijvoorbeeld uw hobby of bedrijf? Zoek dan niet verder en kom langs voor een bezichtiging in Loppersum! Dit is uw kans om uw droomhuis te bemachtigen! De ruime woning biedt tevens mogelijkheden tot dubbele bewoning, bijvoorbeeld als mantelzorg, maar ook zou een bed & breakfast mogelijk zijn. Kortom om…… zoveel mogelijkheden dat het zeker de moeite waard is om de woning te komen bekijken.

Loppersum is een dorp in de gemeente Eemsdelta en ligt aan de Lopster Wijmers. In Loppersum zijn een aantal winkels en er zijn meerdere bedrijven die hier een vestiging hebben. Verder biedt het dorp verschillende voorzieningen aan, zoals een dorpshuis, een tweetal basisscholen, bejaardencentrum, postkantoor, VVV-kantoor, politiebureau, brandweer, bibliotheek, zwembad, sporthal en -park, ijsbaan, een aantal tennisbanen, verschillende kerkgemeenschappen en een begraafplaats.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur en L-vormige hal met trap naar de verdieping. Links bevindt zich een ruime woonkamer met haard, vele ramen en een schuifpui naar het terras aan de achterzijde van de woning. Hier kunt u goed vertoeven en heerlijk bijkomen van een drukke dag. De ramen hebben zonneschermen en er is vanuit dit vertrek directe toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken is te bereiken via de hal, de woonkamer en de bijkeuken aan de achterzijde van de woning. In de keuken staat een L-vormig keukenblok met koelkast, gaskookplaat en oven en een inbouwkast voor het opslaan van de voorraden. In de keuken kunt u zo de mooie tuin in kijken, met prachtig ver uitzicht over de landerijen.

Aan de L-vormige hal, aan de voorzijde van de keuken, vinden we verder nog een slaapkamer op de begane grond, het ruime toilet en de meterkast. Aan achterzijde van de keuken komen we vanuit de keuken in de bijkeuken met wasmachine-aansluiting en een deur naar buiten en naar de lange garage.

De garage heeft openslaande deuren aan de voorzijde, kleine ramen aan de rechterzijde en een deur naar de hobbyruimte/2e hal, waar nog een grote kamer aan grenst en de badkamer. De garage zou ook eventueel omgezet kunnen worden naar bijvoorbeeld een slaapkamer met badkamer en suite of werkkamer.

De uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft een eigen toegang via de achtertuin.
De nu als hobbyruimte gebruikte ruimte, zou ook als een soort van hal gebruikt kunnen worden en de kamer helemaal achterin zou kunnen dienen als woon-slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Op de verdieping vinden we een ruime overloop met 3 grote slaapkamers, een CV ruimte met bergingsmogelijkheid en een badkamer met bad, aparte douche, toilet en wastafelmeubel. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten, waardoor er veel bergruimte is.

De loods is iets meer dan 152 m2 en heeft dakramen voor natuurlijke lichtinval, een betonnen vloer en een lange oprit. De loods is eventueel te gebruiken als bedrijfsruimte. In het kadaster bestaat het totaal uit 2 percelen met bestemming wonen/erf en tuin.

De bij deze woning behorende kavels hebben in totaal een oppervlakte van 1858 m2. De tuin aan de achterzijde is hierdoor heerlijk ruime en heeft een vrij uitzicht, wat het helemaal uniek maakt.

De tuin loopt voor, achter en aan de linkerzijde van de woning. Aan de voorzijde hebben we rechts de oprit naar de aangebouwde garage en aan de linkerzijde van de woning de lange oprit naar de loods.

De woning is voorzien van rolluiken en zonneschermen. De kozijnen zijn van hout en de ramen zijn dubbelglas.

De woning is goed onderhouden en naar eigen smaak te moderniseren! Bijzonder zijn zeker de ruime vertrekken, het prachtige uitzicht vanuit woonkamer, keuken en achtertuin, de grote loods, mogelijkheid tot bedrijf aan huis en mogelijkheid tot dubbele bewoning. Daarnaast is de woning levensloopbestendig en heeft het een zeer centrale ligging.

Loppersum is een karakteristiek Groninger wierdedorp met prachtige oude kerken, monumenten en een weids buitengebied met waterwegen en maren. Hier en in de omgeving kunt u genieten van prachtige routes of de fiets, lopend of met de boot.
Er is een goede treinverbinding naar de stad Groningen (20 minuten) en ook plaatsen als Appingedam (6 minuten) en Bedum (10 minuten) zijn per trein bereikbaar. Uitvalsweg naar Groningen op 3 minuten afstand.

Kortom: een ruime woning met vele mogelijkheden en prachtig uitzicht!

Bijzonderheden:
• Goed onderhouden
• Mogelijkheid tot bedrijf aan huis
• Grote loods van meer dan 152 m2
• Mogelijkheid tot extra slaapkamers met badkamer op begane grond
• Ruime perceel
• Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Aparte praktijk/kantoor/woonruimte met eigen sanitair
• Garage met openslaande deuren
• 3 slaapkamers op verdieping
• 2 slaapkamers op begane grond, met mogelijkheid tot meer
• 2 badkamers
• 3 toiletten
• Nabij scholen, winkels en overige voorzieningen
• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer richting Groningen/Delfzijl

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed