slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Klaroen 10, 7833 GR Nieuw-Amsterdam

€395,000
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Plot size 574 m²
Liveable area 142 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Klaroen 10 Nieuw-Amsterdam
Genieten van je (t)huis

Op loopafstand van de basisschool, winkelvoorzieningen, de Verlengde Hoogeveense (plezier)vaart en het station vind je deze vrijstaande woning, type semibungalow gelegen op 574 m2 grond.
De vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport is gebouwd over de breedte van het perceel in 1980 en doorlopend gemoderniseerd. In 2006 is extra... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
    Year of construction 1980
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6661476
Asking price €395,000
Acceptance By consultation
Last updated 23 March 2023
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Year of construction 1980
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 574 m²
Floor Surface 142 m²
Content 708 m³
External surface area 21 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Outdoors
Location City centre, Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Gas boiler
Bathroom facilities Bidet, Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes

Description

Klaroen 10 Nieuw-Amsterdam
Genieten van je (t)huis

Op loopafstand van de basisschool, winkelvoorzieningen, de Verlengde Hoogeveense (plezier)vaart en het station vind je deze vrijstaande woning, type semibungalow gelegen op 574 m2 grond.
De vrijstaande woning met aangebouwde garage en carport is gebouwd over de breedte van het perceel in 1980 en doorlopend gemoderniseerd. In 2006 is extra grond bijgekocht.

De levensloopbestendige woning met baden en slapen op de begane grond beschikt over een mooie voortuin met oprit en een achtertuin met bestrating, groen, schuttingen en een vrijstaande houten tuinschuur met achteruitgang.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Je kunt de auto parkeren op eigen terrein, onder de carport of in de royale garage. Via de voordeur stap je de entree/hal binnen met de trapopgang naar de eerste verdieping met vide.

Vanuit de hal bereik je ook het gastentoilet met fonteintje, de badkamer en de ruime slaapkamer.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een tweede toilet, een bidet, een douchehoek en een wastafel. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en vanuit de slaapkamer.

De L-vormige woonkamer aan de straatzijde met aansluitend de keuken aan de achterzijde hebben veel lichtinval en zijn met elkaar verbonden. Aan de achterzijde is een deur naar de tuin.
In de woonkamer is een mooie openhaard aanwezig en heb je zicht op de vide op de verdieping, een mooie verbinding als je daar bijvoorbeeld een werkkamer hebt.

De moderne hoekkeuken met keukeneiland en granito aanrechtblad is voorzien van een inbouw inductiekookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, een oven met warmhoudlade, een anderhalve spoelbak en een vaatwasser.

In de naastgelegen bijkeuken vind je een grote koel-/vriescombinatie, de aansluitingen voor een wasmachine en/of droger als ook een afgesloten, via vaste trap bereikbare kelder op stahoogte.

Ook de inpandige L-vormige garage is royaal te noemen. Er is een uitstortgootsteen aanwezig en een loopdeur naar de carport aan de straatzijde. Met een loopdeur bereik je tevens het terras.

Eerste verdieping
Met een rechte trap bereik je vanuit de overloop met vide de vier (slaap)kamers. Eén slaapkamer heeft toegang tot een met een trap bereikbare bergzolder. Een andere kamer heeft door de vide verbinding met de woonkamer. Een fijne plek om als kantoor- of hobbyruimte te hebben. In deze kamer kun je desgewenst een muur plaatsen om deze als volwaardige slaapkamer te kunnen gebruiken.

Extern
De woning ligt op loopafstand van de supermarkt en de basisschool. Ook het kanaal en het station zijn op loopafstand eenvoudig te bereiken. Je hoeft alleen de achtertuin uit te lopen. Verder is de woning is een heerlijke mooie straat gelegen. In de achtertuin staat een houten tuinschuur. In de garage is naast een auto voldoende ruimte voor fietsen. Ook is er een bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van spouwmuur- en dakisolatie (bouwjaar)
- Er is extra isolatie aangebracht in de hal/vide en de schuine wanden van de slaapkamers
- In de betonnen kruipruimte lopen de heteluchtverwarmingsbuizen
- Er is comfortabele heteluchtverwarming aanwezig in combinatie met de warmwatervoorziening
- Er is beneden en boven een centraal afzuigsysteem aanwezig
- Naast inbraakwerend hang- en sluitwerk is er een alarm aanwezig
- Het externe schilderwerk is recent uitgevoerd in 2021
- Er is drainage onder de funderingsvloer aanwezig en is aangesloten op riolering
- Definitief energielabel C

Duurzaamheid
De eigenaren hebben de woning zelf gebouwd en geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. Zo is de woning voorzien van dubbele beglazing en zijn de schuine wanden extra geïsoleerd. De woning is geschikt voor verdere verduurzaming waaronder het plaatsen van zonnepanelen.

Het dorp Nieuw-Amsterdam
- De woning kent een beschutte ligging in het centrum van Nieuw-Amsterdam dat een uitstekend voorzieningenniveau kent.
- De ligging in Nieuw-Amsterdam (gemeente Emmen) is, ten opzichte van Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Duitsland zeer centraal te noemen. Door de ligging nabij op- en afritten van de A37 is de ook de bereikbaarheid uitstekend.
- Door de aanwezigheid van een NS-station is de bereikbaarheid per openbaar vervoer goed.
- Nieuw-Amsterdam kent naast een onlangs geheel vernieuwd dorpscentrum met promenade en aanmeermogelijkheden voor de recreatievaart, een uitstekend voorzieningenniveau. Positief te noemen is dat je hier nog gratis kunt parkeren.
- Emmen met het eveneens vernieuwde centrum, het belevenispark Wildlands, het nieuwe Atlas theater, het ziekenhuis en de Rietplas ligt op een korte fiets/auto afstand.
- In Emmen vind je daarnaast het voortgezet en hoger onderwijs in nagenoeg alle studierichtingen.
- In de omgeving vind je diverse fiets- en wandelroutes.

Spreekt deze woning je aan? Aarzel dan niet om een afspraak voor een bezichtiging te maken om zo een juiste indruk te krijgen van de woning en de omgeving.

Aanvaarding in overleg.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed