slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Mantingerweg 21, 7938 PM Nieuw-Balinge

€975,000
Type of residence House, residential farm, detached house, service accommodation
Plot size 30,740 m²
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Korte omschrijving object
Net buiten het dorp Nieuw-Balinge vrijstaande woning met de mogelijkheid voor realisatie van een nieuwbouwwoning, gelegen op een mooie ruime kavel van ca. 3 hectare. Op deze kavel bevindt zich eveneens een vrijstaande rijhal met 9 paardenboxen, een groepshok, gastenverblijf, zadelkamer en rijbak van 22 x 32 meter. Met een oppervlakte van ca. 1.250 m² en een buitenbak... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house, service accommodation
    Construction period 1995
  • Location

Features

Offer
Reference number 05188
Asking price €975,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1995
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 30,740 m²
Floor Surface 80 m²
Content 150 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, Near public transport, Near school, On a quiet street, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Number of parking spaces 20
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes

Description

Korte omschrijving object
Net buiten het dorp Nieuw-Balinge vrijstaande woning met de mogelijkheid voor realisatie van een nieuwbouwwoning, gelegen op een mooie ruime kavel van ca. 3 hectare. Op deze kavel bevindt zich eveneens een vrijstaande rijhal met 9 paardenboxen, een groepshok, gastenverblijf, zadelkamer en rijbak van 22 x 32 meter. Met een oppervlakte van ca. 1.250 m² en een buitenbak van 25 x 55 m. Ideaal voor paardenliefhebbers en/of de rust en ruimte zoekers.

Ligging
Het object is gelegen net buiten het dorp Nieuw-Balinge, direct aansluitend op de eigendomsgronden het natuurgebied Mantingerzand, op korte afstand van Westerbork en Hoogeveen in de gemeente Midden-Drenthe in de provincie Drenthe. Gelegen aan een rustige, doodlopende weg in een landelijke omgeving met op korte afstand natuurgebieden en wandel en fietsroutes.
In het nabijgelegen dorp Nieuw-Balinge zijn voldoende voorzieningen beschikbaar, o.a. een basisschool, en een actief verenigingsleven. Gunstig gelegen en goed bereikbaar door een korte afstand tot de N374.

Woonhuis
Hal/entree, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken, vaste trap naar boven, overloop met 1 slaapkamer en badkamer. Verwarmd middels C.V. (Bosch 2014), direct naast de bestaande woning ligt de fundering voor de nieuwbouwwoning, er zijn bouwtekeningen beschikbaar voor de nieuwbouwwoning.

Overdekte rijhal met paardenstallen
Riante rijhal met een bakmaat van 22 x 32 meter, aan de achterzijde van de rijhal is een gastenverblijf aanwezig met aansluitend een zadelkamer, douche en toilet.
Voorzien van 9 paardenboxen
5 van 3 x 5 m.
2 van 3 x 4 m.
2 van 3 x 3 m.
Stalen spanten met houten gordingen, gemetselde borstwering tot 50 cm, daarboven damwandprofielplaten, ABC golfplaten dak. De rijbak is voorzien van een sprinklerinstallatie. In 2017 is alle elektra vervangen en zijn er Philips LED lampen geplaatst. Waterbakken in de stallen gekoppeld aan een rondpompsysteem tegen bevriezing. In de paardenstallen een spuitplaats met warm water.

Aan de linkerzijde van de rijhal een aangebouwde werktuigenberging met aansluitend een groepshok voor koeien met voerhek. Gebouwd middels stalen spanten, houten gordingen en asbestvrije golfplaten.

Erfverharding
Oprit en bestrating van betonklinkers, ca. 1.300 m²

Nieuwbouw
Binnen het bouwvlak zijn nog voldoende mogelijkheden om staluitbreiding of een losse kapschuur te plaatsen. De huidige geplaatste fundering geeft een directe mogelijkheid voor realisatie van een nieuwbouwwoning.

Planontwikkeling
Dit object leent zich wellicht goed voor planontwikkeling op locatie en realisatie van extra wooneenheden na het opheffen van de agrarische bestemming en het slopen van de agrarische opstallen.

Bestemmingsplan
Op het geheel rust de enkelbestemming Agrarisch met waarden – 1 met de functieaanduiding : specifieke vorm van agrarisch – grondgebonden agrarisch bedrijf.
Buitengebied Midden-Drenthe (geconsolideerd) 20-8-2014

Ondanks dat de uiterste zorg aan deze tekst is besteed, kunnen aan onvolkomenheden geen aanspraken worden ontleend. De informatie in deze brochure is van algemene inhoud en is bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

ZonZone

Close

Recently viewed