slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Coevorderstraatweg 111, 7911 TB Nieuweroord

€385,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 19,640 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Wilt u op een prachtige, unieke locatie wonen in een bosrijke omgeving met een groot perceel eigen bosgrond en een bijzondere woning, dan is dit uw kans.
De lichte en riante woning met vele mogelijkheden is gebouwd in 1953 en is veel groter dan het in eerste instantie lijkt. Vanaf 1992 is het huis stapsgewijs voorzien van issolatie (dak, muur en dubbel glas HR++). In 1999 is er een gedeelte aange... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1953
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 07625
Asking price €385,000
Acceptance By consultation
Last updated 12 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1953
Rooftype Flat
Isolations Floor
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 19,640 m²
Effective area 120 m²
Content 350 m³
Surface area other inner rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area
Type Garden around
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a sauna Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes

Definition

Wilt u op een prachtige, unieke locatie wonen in een bosrijke omgeving met een groot perceel eigen bosgrond en een bijzondere woning, dan is dit uw kans.
De lichte en riante woning met vele mogelijkheden is gebouwd in 1953 en is veel groter dan het in eerste instantie lijkt. Vanaf 1992 is het huis stapsgewijs voorzien van issolatie (dak, muur en dubbel glas HR++). In 1999 is er een gedeelte aangebouwd. In 2010 is de keuken geheel vernieuwd.Kortom een gemoderniseerde eigentijdse woning in een nostalgische sfeer op een groot perceel eigen bos, een grote siertuin en weiland. Mede door de geheel vrije ligging niet ver van Noordscheschut en Nieuweroord, maar ook vlakbij Hoogeveen met al zijn voorzieningen. Wat voor gezinnen met kinderen erg belangrijk is, is dat deze bereikbaar zijn via een fietsbrug over het kanaal, wat de veiligheid ten goede komt. Vlakbij aan de openbare weg bevindt zich een bushalte (richting Hoogeveen en Emmen). Het totaal ademt vooral rust en ruimte uit, een lievelijke plek. In de directe omgeving mogelijkheden om te wandelen en te fietsenVoor de ontsluiting is de A37 binnen 5 minuten met de auto bereikbaar.
Een ideale plek voor doorstarters op de woningmarkt die naar rust en ruimte zoeken en veel grond.
Maar ook een ideale plek om tuinieren als hobby uit te oefenen,buitengewoon veel ruimte hiervoor. Het object biedt eventueel ook mogelijkheden voor een bed en breakfast, of voor inwoning.

Op het royale terrein zijn twee voormalige pluimveestallen aanwezig die dienst kunnen doen als opslagruimte of voor het houden van kleinvee (pony, etc.). Tevens zijn op het terrein in 2013, 17 zonnepanelen geplaatst die bijdragen aan een zeer laag energiegebruik.
De huidige bewoners zijn tuinliefhebbers en hebben het geheel een fraai aanzien gegeven.
Een dubbele stenen garage maakt het geheel compleet.

Ground floor

Begane grond: entree, kelder, toilet, woonkamer, keuken, gang, slaapkamer,berging, slaapkamer, slaapkamer ,grote slaapkamer, toilet en badkamer, saunaruimte.

First floor

Grote en kleine vliering.

Details

De hele woning is vrij goed geïsoleerd en grotendeels voorzien van muurisolatie. De verwarming gaat middels een HR Combi Cv-ketel (Vaillant 2009).
De woning is goed bereikbaar via een goed onderhouden toegangsweg. Het schilderwerk buiten is in 2019 gedeeltelijk gerealiseerd en in de loop der jaren uitzonderlijk goed bijgehouden.

Kortom, hier is sprake van een prachtige en royale woning in een zeer goede staat van onderhoud met een uitzonderlijke ligging, waar u direct eigentijds riant in kunt wonen en tevens ruimte biedt voor hobby’s aan huis of een klein bedrijfje. Een bezichtiging is zeker de moeite waard.

Recently viewed