Definition

Riante, nagenoeg volledig gerenoveerde en gemoderniseerde vrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond, uitzicht over de landerijen en een grote garage (ca. 60 m²). De woning staat aan de rand van het dorp en biedt enorm veel privacy, wooncomfort en leefruimte. De diepe tuin met eigen waterbron, houtstek, grote veranda (ca. 40 m²) en een overdekt terras is op het westen gelegen met ruim uitzicht over de landerijen.  Het totale kaveloppervlak is maar liefst 1.430 m²!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging van deze unieke woning en laat u verrassen door de ruimte en het comfort in en om de woning!!

Ground floor

Ruime entree met vaste kasten, grote leefkeuken met aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen met o.a. een 6 pits Boretti fornuis, Siemens inbouwapparatuur en een natuurstenenblad, riante tuingericht woonkamer met sfeervolle speksteen houtkachel, grote veranda met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen, tuindeuren en screens aan de zuidzijde, slaapkamer met inloopkast en ruimte voor een zonnebank en eventueel een sauna, opkamer met daaronder de kelder, ruim toilet en een badkamer met inloopdouche en dubbel badkamermeubel. De begane grond is grotendeels voorzien van spack.

First floor

Overloop met inbouwkast,  badkamer met dakkapel, wastafel, douchecabine (hydrojet) en toilet en 3 ruime slaapkamers waarvan een met dakkapel en de ander met elektrische screen. Boven het keukengedeelte bevindt zich een grote bergzolder met CV en zonneboiler.

Details

De woning is zeer goed onderhouden, geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een HR-combiketel en de warmwatervoorziening gaat via een zonneboiler en wordt, indien nodig, bijgesprongen door de combiketel.

Features