slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Volmachten 10, 7846 AN Noord-Sleen

€489,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 2,149 m²
Liveable area 195 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Volmachten 10 Noord-Sleen
Fraai wonen

Aan de Volmachten in Noord-Sleen, gemeente Coevorden ligt deze bijzondere en ruime woning. De vrijstaande woning met dubbele aangebouwde geïsoleerde garage heeft een totale woonoppervlakte van 195 m2 en ligt op een royaal perceel van 2149 m2 eigen grond.

Vanaf de aankoop in 2008 is de woning volledig gemoderniseerd en nagenoeg volledig geïsoleerd. Vanu... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Year of construction 1972
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4651838
Asking price €489,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 November 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1972
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 2,149 m²
Effective area 195 m²
Content 904 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location Country side
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Double sink
Shower
Toilet
Walkin shower
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Definition

Volmachten 10 Noord-Sleen
Fraai wonen

Aan de Volmachten in Noord-Sleen, gemeente Coevorden ligt deze bijzondere en ruime woning. De vrijstaande woning met dubbele aangebouwde geïsoleerde garage heeft een totale woonoppervlakte van 195 m2 en ligt op een royaal perceel van 2149 m2 eigen grond.

Vanaf de aankoop in 2008 is de woning volledig gemoderniseerd en nagenoeg volledig geïsoleerd. Vanuit de woning is er een mooi uitzicht op de akkergronden richting Sleen.

Je stapt de woning binnen waar het licht en het uitzicht je tegemoet lacht. De doorloop naar de garage is nu een fraaie serre geworden met mooie raampartijen. Elke ochtend kun je hier heerlijk je kop koffie of thee gaan drinken en genieten van het uitzicht naar het land.

Vanuit de hal loop je naar de dubbele garage van circa 40 m2 op betonvloer met automatisch bedienbare openslaande deuren. Hierdoor rijd je makkelijk je auto naar binnen en buiten. Via een compacte trap bereik je de royale zolderberging met circa 23 m2 bruto vloeroppervlakte boven de serre. Vanuit de garage bereik je met een loopdeur de tuin en het terras.

De begane grond heeft een heerlijke leefruimte van circa 140 m2. De woonkamer, eetkamer en keuken staan met elkaar in verbinding waarbij de keuken de spil van de ruimte is. Ideaal voor wie van kokkerellen houdt. Vanuit de woonkamer kijk je er niet rechtstreeks op of in en dit geldt ook vanuit de eetkamergedeelte. In de bijkeuken vind je de aansluitingen voor een wasmachine, droger, vriezer en vaatwasser als ook de gereviseerde heteluchtverwarmingsketel en de cv-ketel voor de verwarming van de serre en garage.

De woonkamer met de haard is tuingericht. Je zou niet zeggen dat dit een gashaard is, zo mooi brandt deze kachel. Vanuit de openslaande deuren neemt u zo plaats op het terras, loopt u de tuin in met diverse fruitbomen en/of geniet u op een heerlijke plek bij de vijver.

Achter de eetkamer waar de vensterbank plaats heeft gemaakt voor een robuuste eettafel om heerlijk de krant aan te lezen, is een tussenhal gesitueerd waar optioneel een extra zitgedeelte kan worden gerealiseerd om bijvoorbeeld de televisie te plaatsen.

Aan de achterzijde, gunstig qua zonligging zijn de drie slaapkamers gesitueerd en de badkamer met een douche, een toilet en een wastafel. Eén van de (slaap)kamers is nu in gebruik als kantoor en één slaapkamer heeft een eigen ingang waardoor deze ruimte ook zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis. De tussenhal en de woon-/eetkamer zijn met de trap met elkaar verbonden.

Vanuit de tussenhal loop je de open trap met vide op. Als je vanuit de vide naar beneden richting de raampartij kijkt, lijkt het alsof je op een schip staat en naar het dek kijkt. Op de eerste verdieping van circa 55 m2 bevinden zich de overloop met veel bergruimte, twee royale slaapkamers en een tussengelegen, tweede badkamer met een ligbad, een douchehoek, twee wastafels en een toilet.

Bijzonderheden:
- De royale garage is geïsoleerd en voorzien van een bergzolder
- De woning is voorzien van spouwisolatie en dakisolatie
- De kruipruimte onder de begane grondvloer heeft een betonvloer waar de
heteluchtverwarmingsbuizen onder doorlopen
- De entree is nu een comfortabele verwarmde serre geworden
-Er zijn kunststof kozijnen in de woning aangebracht, deels met draai-/kiepramen voorzien van HR++ beglazing. De vaste delen aan de voorzijde zijn uitgevoerd in kwalitatief goed hout en voorzien van dubbele beglazing
- In het plafond zijn inbouw speakers geplaatst om te kunnen genieten van de muziek
- De dakgoten zijn recent vervangen
- De badkamer op de begane grond is enkele jaren geleden gerealiseerd
- De keuken heeft vrij nieuwe inbouwapparatuur
- De woning wordt verwarmd middels een gereviseerde Brink heteluchtverwarmingsketel en een extra cv-ketel voor de garage en de serre
- Rondom is deels elektrische en deels met de hand bedienbare zonwering geplaatst
- De houten tuinschuur en overkapping is geplaatst voor onder andere de opslag van een zitmaaier, alle tuingereedschap en een aanhanger
- Fluitend het gras maaien? Dat kan! Alle tuingereedschap inclusief een vierwiel aangedreven grasmaaier wordt ter overname aangeboden

Oplevering in overleg

Aanvullende informatie
Noord-Sleen is op dit moment sterk aan het verjongen. De grote woningen die veelal bewoond worden door een één- en/of twee persoons huishoudingen, maken plaatsen voor gezinnen. Emmen ligt op 6 km afstand e prima met de fiets bereikbaar. In Sleen kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en bijna alle sportvoorzieningen en in Nieuw-Amsterdam zijn de grotere winkelketens en kun je nog gratis parkeren.

In Noord-Sleen daarentegen kun je bijna in de achtertuin mountainbiken; er ligt een prachtig parcours van 35 km voor je klaar richting de Kibbelkoele. Het Bosbad, een openlucht verwarmd zwembad is dichtbij en ook in het dorp zijn diverse voorzieningen zoals een yoga centrum, een boerenerfwinkel en een café restaurant.

Kortom, overal dichtbij wonen en toch genieten van de rust en de ruimte om je heen.

Floor plans

Recently viewed