slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Tussenwoning in rustige woonwijk op een van de meest centrale plekken van Nederland!

€295,000
Address: M.J. Veder- Van Hobokenstraat 21, 4225 RA Noordeloos
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 157 m²
Liveable area 114 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Tussenwoning in rustige woonwijk op een van de meest centrale plekken van Nederland!

Deze tussenwoning van 124m2 is ideaal voor starters of gezinnen die enerzijds de rust van een dorp willen ervaren, maar toch binnen no-time in de grote stad willen zijn! De woning ligt in een rustige woonwijk, op steenworp afstand van het centrum van Noordeloos. In de straat vind je een speeltuintje en er is... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1964
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06734
Asking price €295,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 January 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Mansard
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Roof
Surfaces and content
Plot size 157 m²
Floor Surface 114 m²
Living area 27 m²
Kitchen area 7 m²
Content 410 m³
Surface area other inner rooms 10 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler CV Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Noordeloos A 2891
Area 157 m²

Description

Tussenwoning in rustige woonwijk op een van de meest centrale plekken van Nederland!

Deze tussenwoning van 124m2 is ideaal voor starters of gezinnen die enerzijds de rust van een dorp willen ervaren, maar toch binnen no-time in de grote stad willen zijn! De woning ligt in een rustige woonwijk, op steenworp afstand van het centrum van Noordeloos. In de straat vind je een speeltuintje en er is een huisartsenpraktijk aan de overkant. Het huis telt vier (slaap)kamers, een bijkeuken, berging, grote schuur en een achtertuin op het noordwesten. Op het dak liggen tien zonnepanelen.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, een trapkast en de keuken. De keuken wordt van de hal gescheiden middels een schuifdeur en vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken op de begane grond, waaronder de keuken, de woonkamer, bijkeuken, wasruimte en aangebouwde berging.

De halfopen keuken wordt van de woonkamer gescheiden middels een bar. De keuken is uitgevoerd in het wit met een houtfineer werkblad en is voorzien van een spoelbak met mengkraan, koelkast, oven, vaatwasser en een 4-pits gasfornuis met afzuigkap.

De woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van een groot raam met roedeverdeling. In combinatie met het balkenplafond en het barretje in de keuken zorgt dit voor een gezellige, huiselijke sfeer. Op de vloer ligt laminaat en omdat de toegang naar de hal via de keuken loopt, biedt de ruimte veel indelingsmogelijkheden.

Aan de ruimte tussen de woning en de schuur zijn een bijkeuken en een wasruimte toegevoegd, waardoor nu een rechtstreekse doorgang naar de berging en de achtertuin is gecreëerd. Ook vanuit de bijkeuken, waar nog een extra vriezer staat, is de tuin bereikbaar. In de wasruimte, die van de bijkeuken wordt gescheiden middels een houten schuifdeur, is ruimte voor een wasmachine en droger en er is een handig werkblad.

First floor

De eerste verdieping is verdeeld in drie slaapkamers, een inloopkast en een badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en met zicht op de tuin. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Tussen de slaapkamers aan de voor- en achterzijde vind je nog een ruimte welke momenteel in gebruik is als inloopkast.

De badkamer ligt aan de voorzijde en is uitgerust met een wastafelmeubel met spoelbak, een toilet, een ligbad en een inloopdouche.

Second floor

Vanaf de overloop op de eerste verdieping biedt een houten trap toegang tot de zolder, welke bestaat uit een voorzolder en een ruime (slaap)kamer. Op de voorzolder hangt de cv-ketel en hoewel de rest van de verdieping momenteel niet in gebruik is, biedt deze ruimte allerlei mogelijkheden voor een extra slaap- of werkkamer. Dankzij het dakraam komt er veel natuurlijk daglicht binnen en achter de knieschotten kunnen spullen worden opgeborgen.

Garden

De bestrate voortuin wordt gescheiden van de stoep middels coniferen.

De achtertuin is bijna 10 meter diep en beschikt over een achterom.
Momenteel vind je hier een kattenren, deze wordt door de huidige bewoners meegenomen.
De tuin is deels bestraat en deels voorzien van grind en biedt, ondanks de aangebouwde berging en bijkeuken, genoeg ruimte voor een gezellige achtertuin.

Details

BIJZONDERHEDEN:
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Noordeloos
Noordeloos maakt deel uit van veenweidegebied de Alblasserwaard, een gebied dat wordt gesierd door weilanden, boerderijen en rivieren. Het dorp heeft een landelijk karakter en staat bekend als een gezellig en levendig dorp met veel bedrijvigheid. Grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Breda zijn binnen een half uur rijden te bereiken. Al met al een ontzettend centraal gelegen dorp! Noordeloos wordt omringd door onder andere Leerdam, Gorinchem, Vianen en Alblasserdam, voor grote boodschappen en hoger onderwijs ben je aangewezen op deze omliggende steden.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed