slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Has received a bid.

Has received a bid.: Relaxen en genieten in Schuddebeurs

€895,000
Address: De Katte 3, 4317 MH Noordgouwe
Type of residence House, country house, detached house
Plot size 6,000 m²
Liveable area 304 m²

Note

General

ZEER ROYALE VRIJSTAANDE VILLA MET MAXIMALE PRIVACY, DUBBELE AANGEBOUWDE EN DUBBELE VRIJSTAANDE GARAGE.

Onder andere ook geschikt te maken voor dubbele bewoning, mantelzorg op eigen terrein, praktijk of kantoor aan huis met ontvangst gelegenheid.

Schuddebeurs is een lommerrijk buurtschap in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. In de zeventiende en achttiende eeuw bouwden regenten uit Zieri... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, country house, detached house
    Construction period 1992
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05111
Asking price €895,000
Gas €281
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 18 October 2018
Construction
Type of residence House, country house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1992
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Isolations Wall
Full
Surfaces and content
Plot size 6,000 m²
Effective area 304 m²
Content 1,350 m³
Surface area other inner rooms 65 m²
Surface area external storage rooms 53 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Sheltered location
Forested area
Country side
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Number of covered parking spaces 6
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

ZEER ROYALE VRIJSTAANDE VILLA MET MAXIMALE PRIVACY, DUBBELE AANGEBOUWDE EN DUBBELE VRIJSTAANDE GARAGE.

Onder andere ook geschikt te maken voor dubbele bewoning, mantelzorg op eigen terrein, praktijk of kantoor aan huis met ontvangst gelegenheid.

Schuddebeurs is een lommerrijk buurtschap in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. In de zeventiende en achttiende eeuw bouwden regenten uit Zierikzee er buitenplaatsen. Schuddebeurs staat bekend om zijn landhuizen in een bosrijke omgeving. Welgelegen, Mon Plaisir, Heesterlust, Rustenburg en Huize Maya zijn landhuizen waar de notabelen van Zierikzee hebben gewoond. In de 18e en 19e eeuw was Schuddebeurs namelijk de favoriete plaats voor menig heer en dame van stand. Op korte afstand van het toen rijke Zierikzee bouwden ze graag een “buiten”. De bewoners van kapitale villa’s lieten parken, bossen en landhuizen aanleggen want dat hoort nu eenmaal bij een buiten.

Ground floor

U krijgt toegang tot de rondrit (aparte in- en uitrit) en voorterrein van de woning door middel van een tweetal elektrisch en op afstand bedienbare hekken, overigens met camera bewaking. Entree tot de woning middels een hal, alwaar een toilet separaat damestoilet en urinoir voor de heren, garderobe en garderobekast. Dubbele glazen openslaande deuren geven een ruimtelijk gevoel en een inkijk in de woonkamer.

Vanuit de hal is ook de master bedroom van circa 28 m2 bereikbaar, voorzien van een grote kastenwand, van waaruit ook de badkamer bereikbaar is. De ruim opgezette (12m2) in 2012 in neutrale kleuren vernieuwde badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel in een ombouw met spiegel en verlichting, tweede toilet en separate wastafel. Eventueel is hier ook nog een urinoir te plaatsen.

De tuingerichte woonkamer van circa 72 m2 heeft door zijn ligging maximale privacy en uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin met royale vijver. Aan de voorzijde is de zithoek gecreëerd met een sfeervolle houtkachel met voldoende capaciteit om de gehele begane grond te verwarmen. De achterkamer heeft door de grote schuifpui met hor en screen uitzicht over terras, tuin en bos. De keuken is sfeervol en wordt gebruikt als eetkeuken. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals; koelkast, magnetron, oven, keramische kookplaten, afzuigkap, drinkwater filtersysteem en vaatwasmachine. Aangrenzend een bijkeuken met opstelling wasmachine, droger, extra apparatuur mogelijk en toegang tot de droge kelder op stahoogte (10m2). De bijkeuken geeft toegang tot het overdekte terras aan de achterzijde.

Aan de achterzijde van de woning zijn een tweetal kamers gelegen, momenteel in gebruik als boudoir en werkkamer, maar natuurlijk prima geschikt als slaapkamers. De gang naar deze slaapkamers beschikt ook over een deur naar het overdekte terras. Vanuit de gang is een trapopgang naar de 1e verdieping en naar de aangebouwde dubbele garage. Deze is uitstekend om te bouwen als extra ruimte voor een beroep aan huis. Het vervangen van de elektrisch, en op afstand bestuurbare, garagedeuren door een nieuwe glazen pui is voldoende. De garage is voorzien van water, afvoer, elektra en vanzelfsprekend verwarming. De garage is via de zijkant ook apart te betreden, waardoor een extra functie tot de mogelijkheden behoort.

First floor

Vanuit de gang op de begane grond is de royale bovenverdieping te bereiken. De ruime overloop maakt de centrale ruimte heel functioneel en betrekt alle kamers bij elkaar. In de afgewerkte kast is de opstelplaats van de CV ketel. In totaal 3 grote slaapkamers zijn gesitueerd op de bovenverdieping. Momenteel is een van de kamers in gebruik als fitness ruimte met sauna faciliteiten.

Ook deze verdieping heeft een tweede badkamer in neutrale kleurstelling. De badkamer is voorzien van een hoekbad, separate douche, toilet en wastafel met spiegel met inbouwverlichting en ombouw. Een bibliotheek en walk in closet, gelegen onder een van de onder kapspanten biedt veel op bergruimte. Eveneens bieden de keurig weggewerkte knieschotten over de gehele verdieping en enorme zee van bergruimte.

Garden

Bomen genoeg voor het maken van boomhutten, een heerlijk gazon om op te ravotten en te voetballen met de (klein) kinderen. Leren fietsen op eigen terrein behoort ook tot de mogelijkheden. Rondom de gehele woning zijn verschillende terassen te vinden. Voor ieder moment van de dag en voldoende voor zon- en schaduw aanbidders.

De twee grootste terrassen zijn overdekt en bieden van het vroege voorjaar tot en met het late najaar een heerlijke plek om te vertoeven. Uitzicht over de prachtig levendige vijver, waarin salamanders, kikkers en bovenhangende libellen. Aan de achterzijde is een groot bemeten hobbykas gesitueerd, ideaal voor het kweken van eigen groenten en het laten overwinteren van niet winter harde planten. Een houten blokhut biedt ruimte aan al het tuingereedschap en de pomp voor de volautomatische tuinberegeningsinstallatie. Het nog relatief jonge bos is op een vakkundige manier onderhouden en zodoende wordt ruimte gegeven aan de mooie langzaam groeiende bomen als eiken en beuken.

De woning wordt aangeboden met een deel van de perceel grond. Levering van meer grond (5.000m2) is bespreekbaar en daarmee behoort ook de 'perenlaan' met oude hoogstam perenbomen bij de koop.

Details

- bouwjaar 1993;
- verwarming en warmwater via CV-combiketel 2011;
- alarminstallatie met camerabewaking;
- voor meer kenmerken en bijzonderheden neemt de makelaar graag alle tijd voor een rondleiding, bel snel voor een afspraak.

Floor plans

Extra

Recently viewed