slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Van Cromstrijensingel 7, 3281 ST Numansdorp

€655,000
Type of residence House, mansion, detached house
Plot size 775 m²
Liveable area 163 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

STERK IN PRIJS VERLAAGD! Vaste prijs!
Gelegen op een ruime kavel vindt u dit jonge, vrijstaande herenhuis. De woning beschikt over 4 slaapkamers, werkruimte, 2 badkamers, woon- en eetkamer, keuken, bijkeuken, garage en schuur. Voldoende leefruimte voor u, uw gezin en uw werk. Het huis is uitstekend onderhouden en keurig afgewerkt, zoals u dat mag verwachten bij een woning uit 2007. Uw auto’s... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, detached house
    Construction period 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00286
Fixed price €655,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 September 2020
Construction
Type of residence House, mansion, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 775 m²
Effective area 163 m²
Content 650 m³
Surface area other inner rooms 22 m²
Surface area external storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Intergas, eigendom
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Parking Attached stone
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Numansdorp F 2338
Area 775 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

STERK IN PRIJS VERLAAGD! Vaste prijs!
Gelegen op een ruime kavel vindt u dit jonge, vrijstaande herenhuis. De woning beschikt over 4 slaapkamers, werkruimte, 2 badkamers, woon- en eetkamer, keuken, bijkeuken, garage en schuur. Voldoende leefruimte voor u, uw gezin en uw werk. Het huis is uitstekend onderhouden en keurig afgewerkt, zoals u dat mag verwachten bij een woning uit 2007. Uw auto’s parkeert u op uw eigen oprit achter de elektrische poort. De woning ligt op een rustige plek binnen een jonge woonwijk, die hoofdzakelijk bestaat gezinnen met veelal opgroeiende kinderen. Voorzieningen als basisscholen, winkels en uitvalswegen vindt u binnen een straal van ca 1km. Wij laten u graag de woning de woning zien, maak daarom nu een vrijblijvende afspraak.

Indeling
Entree, hal met meterkast, toilet, garderobe, trap naar eerste verdieping en deur naar woonkamer. De woonkamer is voorzien van een glad gestuukte wanden en een visgraat houten vloer die doorloopt in de eetkamer. De eetkamer heeft openslaande deuren naar het terras en de tuin. Vanuit de eetkamer heeft u tevens de doorgang naar de keuken. De woonkamer heeft verder grote raampartijen in de erkers, deze zorgen veel natuurlijk lichtinval. De keuken is in hoekopstelling, modern en voorzien van een natuursteen aanrechtblad en ingericht met inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met wasmachineopstelling. De bijkeuken heeft eveneens een deur naar het terras, maar ook naar de garage.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en twee badkamers en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van het huis en kijkt uit over de tuin. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast en badkamer en suite met wasmeubel en douche. De badkamer met ligbad ligt centraal aan de overloop. De twee gelijkwaardige slaapkamers liggen aan de voorzijde van het huis.

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. De twee verdieping bestaat uit een grote voorzolder en de vierde slaapkamer. De voorzolder biedt voldoende plaats voor fitnessapparatuur of een werkplek.

Bij een groot huis hoort een mooi perceel. De tuin vindt u rond om de woning. Er is voldoende gelegenheid voor zitjes, waterpartijen en een ruime schuur. De huidige schuur is ca 40m² groot en biedt plaats aan uw zitmaaier en ander tuin gereedschap. U hebt voldoende mogelijkheden om in de zon of juist in de schaduw van buiten te genieten.

Bent u geïnteresseerd? Komt u dan met eigen ogen deze schitterende woning bewonderen.

Bijzonderheden
- Goed geïsoleerd
- Goed onderhouden
- Rustige, maar praktische ligging
- Neutraal afgewerkt
- Jong huis! (bwj 2007)

ZonZone

Close

Recently viewed