slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zuidzijde 27, 7874 TE Odoornerveen

€310,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,010 m²
Liveable area 151 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Zuidzijde 27 Odoornerveen
Vrij wonen aan het Oranjekanaal

Odoornerveen is een gezellig dorp in de gemeente Borger-Odoorn, waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is. Ten noordoosten van het dorp liggen de bossen van de Boswachterij Odoorn met onder andere het Schapenpark (een heideveld) en ten westen strekken zich de bossen van Boswachterij Sleenerzand uit met onder andere de recreatiepla... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1962
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/3929866
Asking price €310,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 05 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1962
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 1,010 m²
Effective area 151 m²
Content 551 m³
Surface area external, linked storage rooms 25 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 8 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Country side
On waterway
Unobstructed view
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Zuidzijde 27 Odoornerveen
Vrij wonen aan het Oranjekanaal

Odoornerveen is een gezellig dorp in de gemeente Borger-Odoorn, waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is. Ten noordoosten van het dorp liggen de bossen van de Boswachterij Odoorn met onder andere het Schapenpark (een heideveld) en ten westen strekken zich de bossen van Boswachterij Sleenerzand uit met onder andere de recreatieplas de Kibbelkoele, het openluchtzwembad Bosbad Noord-Sleen en een 32 km lang MTB-parcours. Je kunt in deze omgeving prachtig wandelen en fietsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig in naastgelegen dorpen Schoonoord en Odoorn en Emmen is 10 minuten met de auto.

De vrijstaande woning aan de Zuidzijde 27 is in 1962 gebouwd en sinds 2006 in het bezit van de huidige bewoners. Zij hebben de woning volledig gestript, gerenoveerd, verbouwd en vergroot tot een prachtige woning met ruim 150 m2 woonoppervlakte waar u op de overdekte veranda kunt genieten van een prachtig vrij uitzicht. Een heerlijke plek om te wonen en eventueel thuis te werken. Ook als groter gezin kunt u hier prima wonen door de aanwezige vijf slaapkamers. De ruime aanbouw op de begane grond is geïsoleerd en kan met een kleine aanpassing als slaapkamer, tuinkamer of werkruimte in gebruik genomen worden.

U parkeert uw auto op de oprit of aan de voorzijde van de woning. De voordeur zit aan de rechterkant van de woning, echter het is gebruikelijk via achterom de woning te betreden. Vanaf de voorzijde van de woning heeft u een mooi uitzicht over het Oranjekanaal, akkers en de bossen van Odoorn. In de achtertuin is een ruime veranda aanwezig, een groentetuin en een tuinkas. De vrijstaande houten schuur heeft een overkapping, inclusief een kippenhok. Er is voldoende mogelijkheid om een carport en/of garage te realiseren.

De woning heeft spouwmuren en een zadeldak waarbij er houten gevelbekleding is aangebracht in de nok voor een robuuste uitstraling. De aanbouw aan de achterzijde is in dezelfde stijl uitgevoerd waardoor de woning een mooi geheel vormt. De eigenaren hebben de verbouwing in detail uitgewerkt.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond

Entree/hal met kelderruimte, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De U-vormige woonkamer heeft een aparte werk-/studeerkamer, een houtkachel en een doorloop naar de halfopen woonkeuken. De keuken heeft een Caesarstone werkblad, een stoomoven en een reguliere oven, een ruime spoelbak met een Quooker-kraan, een grote 4-pits kookplaat inclusief een grillplaat, een vaatwasser en een koelkast. De afzuigkap is in het plafond verwerkt en bevat tevens spotjes. Via de openslaande deuren in de woonkamer loopt u zo de tuin in.

De begane grond is geheel voorzien van een betonvloer met vloerverwarming waarvan de toplaag is voorzien van Egaline en een coating. Dit resulteert in een mooie betonlook vloer. De bijkeuken in de aanbouw is royaal te noemen en is voorzien van inbouwspots, een keukenblok met warm en koud water, een vriezer, een aansluiting voor een wasmachine en een droger. In de bijkeuken bevindt zich het toilet met fonteintje.

De naastgelegen ruimte in de aanbouw is eveneens geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en inbouwspots in het plafond. Er zijn openslaande deuren aanwezig. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als berging en om de woning te betreden. Deze ruimte is zoals boven beschreven, eenvoudig geschikt te maken als bijvoorbeeld atelier, praktijkruimte, kantoor of slaapkamer.

Eerste verdieping

Vanuit de bijkeuken bereikt u via een stalen design wenteltrap de bovengelegen verdieping met een dakkapel waar thans twee (slaap)kamers zijn gerealiseerd. Op deze verdieping ligt een nette laminaatvloer.
Vanuit de (oorspronkelijke) entree/hal in de woning komt u met een vaste trap op de verdieping waar optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte in de woning. Alle vier de kamers grenzen aan de overloop. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De derde, grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen inloopkast. Verwarming van de drie slaapkamers geschiedt door radiatoren met thermostaatknoppen.

De badkamer is zowel bereikbaar vanuit de overloop als vanuit de grootste slaapkamer en is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming, een douche, een bad, een wastafel, een tweede toilet en elektrische ventilatie. Het uitzicht naar de tuin maakt deze ruimte erg comfortabel. Op de overloop bevindt zich tevens een ruime kast met de cv-installatie.

Tweede verdieping

Met een vlizotrap op de overloop bereikt u de ruime bergvliering op goede stahoogte over de volle breedte van de oorspronkelijke woning. De bergvliering is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Deze woning is gebouwd omstreeks 1962
- Vanaf 2006 is de woning gerenoveerd en vergroot inclusief kap en een veranda aan de achterzijde
- De begane grond is geheel voorzien van schuimbeton en vloerverwarming
- De begane grond is voorzien van een gietvloer, de verdieping van grenen vloerdelen en laminaat
- In 2018 is het schilderwerk intern en extern uitgevoerd
- De woning is voorzien van vloerisolatie
- Alle raamkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing
- De verdiepingsvloeren zijn geïsoleerd
- De kap van het woonhuis is voorzien van nieuwe dakpannen ten tijde van de aanbouw
- Er is dakisolatie aangebracht (met uitzondering van de bergvliering)

Aanvaarding in overleg

Floor plans

Recently viewed