slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ideale combinatie van locatie, mogelijkheden en prijs!

€250,000
Address: Pelikaanstraat 9, 7574 BL Oldenzaal
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 139 m²
Liveable area 105 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ontdek deze karakteristieke eengezinswoning gelegen in de levendige en sfeervolle wijk Zuid-Berghuizen! Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik: gezellige winkels, sportfaciliteiten en talloze voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Maar dat is nog niet alles - het prachtige buitengebied Boerskotten ligt eveneens vlakbij. Stel je voor: wandelen langs kronkelende paden, omringd door sch... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1959
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00184
Asking price €250,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1959
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 139 m²
Floor Surface 105 m²
Living area 22 m²
Kitchen area 15 m²
Content 425 m³
Surface area other inner rooms 11 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit HRC 23
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Oldenzaal F 503
Area 139 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Ontdek deze karakteristieke eengezinswoning gelegen in de levendige en sfeervolle wijk Zuid-Berghuizen! Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik: gezellige winkels, sportfaciliteiten en talloze voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Maar dat is nog niet alles - het prachtige buitengebied Boerskotten ligt eveneens vlakbij. Stel je voor: wandelen langs kronkelende paden, omringd door schitterende natuur, wilde dieren en een landschap dat afwisselt tussen uitgestrekte weilanden en charmante houtwallen. Perfect om te ontspannen en helemaal tot jezelf te komen.
Deze verrassend ruime woning ligt aan een rustige straat met eenrichtingsverkeer, waardoor je kunt genieten van ongestoorde privacy. De woning is met zorg onderhouden, zowel van binnen als van buiten, en beschikt over een ruime aangebouwde woonkeuken. Met maar liefst vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin. En daarnaast is er ook nog een handige bijkeuken en een ruime berging aanwezig.
Ben jij op zoek naar een charmante, energiezuinige woning op een goede locatie? Dan is dit jouw kans! Neem vandaag nog contact en wie weet kun jij binnenkort genieten van dit prachtige thuis.

Begane grond:
In de entree/hal voel je direct dat dit geen klein huis is. Je vind hier de meterkast, het toilet met fontein, trapopgang, trapkast en de toegang tot de woonkeuken. Deze is niet alleen lekker ruim maar door een slim geplaatste lichtkoepel ook lekker licht. Aan de voorzijde de verbinding met de woonkamer die net zo licht is en direct toegang heeft tot de tuin. Aan de andere kant van de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken. Hier vind je niet alleen de opstelplaats voor de Cv-ketel en het witgoed, maar ook een handige afgietgootsteen. Dit is de perfecte ruimte om te zorgen voor een georganiseerd en opgeruimd huiselijk leven.

Eerste verdieping:
Hier vind je maar liefst drie volwaardige slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 8, 9 en 12 m². Elk van deze kamers is uitgerust met extra isolerende beglazing, waardoor je geniet van veel rust en privacy. Bovendien beschikt één van de kamers over een handige vaste kast en biedt de ouderslaapkamer een balkon waar je 's ochtends heerlijk kunt ontwaken met een verfrissende bries.

Tweede verdieping:
Een goed afgewerkte verdieping die je bereikt via een vaste trap! Hier tref je een reeds voltooide vierde slaapkamer met een dakkapel. De mogelijkheden zijn aanwezig om deze kamer naar jouw persoonlijke wensen in te richten of te vergroten. Daarnaast beschikt deze verdieping over voldoende bergruimte om alles netjes te ordenen.

Buiten:
Als een (voor)tuin een indicatie geeft van de kwaliteit van de omgeving zit dat hier zeker goed. Hier in deze straat kun je genieten van goed onderhouden siertuinen, die het karakter van de buurt versterken. De achtertuin is gemakkelijk te bereiken via een achterom en heeft een overkapping en een ruime schuur/berging voor de fietsen en het gereedschap. Dankzij de westelijke ligging van de tuin kun je de hele dag door genieten van zowel schaduw als zon.

Bijzonderheden:
- centrale en goede locatie
- uitstekend onderhouden
- energielabel C
- woonoppervlakte 105m2
- vier slaapkamers
- bijkeuken aanwezig
- ruime schuur met overkapping
- veel privacy

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen. Er zal een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen. Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing. Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing.

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed