slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Edveensweg 40, 7861 AP Oosterhesselen

€275,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 894 m²
Liveable area 119 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

Edveensweg 40 Oosterhesselen in Drenthe

Wil je graag in Oosterhesselen wonen in een mooie woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een inpandig te bereiken garage en een ruime diepe tuin gericht op het zuiden? Deze geschakelde woning aan de Edveensweg 40 te Oosterhesselen heeft een postmoderne architectuur die terug te vinden is in de verrassende vormgeving. De woning heeft... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5784440
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 01 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Composite
Isolations Floor, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 894 m²
Effective area 119 m²
Content 486 m³
Garden area 345 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forested area, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath, Sink, Walkin shower
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Description

Edveensweg 40 Oosterhesselen in Drenthe

Wil je graag in Oosterhesselen wonen in een mooie woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een inpandig te bereiken garage en een ruime diepe tuin gericht op het zuiden? Deze geschakelde woning aan de Edveensweg 40 te Oosterhesselen heeft een postmoderne architectuur die terug te vinden is in de verrassende vormgeving. De woning heeft een woonoppervlak van 119 m2 en staat op een perceel ter grootte van 467 m2. De auto kun je parkeren op de oprit of in de garage.

In de loop der jaren is de woning gemoderniseerd en verbeterd. De woning heeft kunststof raam- en deurkozijnen, HR ++ beglazing, een nieuw dak, een nieuwe keuken, nieuw sanitair en nog veel meer. De woning is goed geïsoleerd. De ligging is op loop/fietsafstand van diverse voorzieningen.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Door de voordeur loop je een ruime entree in, daar vind je ook de trap naar boven. Via de entree loop je verder de gang in die toegang geeft tot de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, het toilet en de garage. De entree en de hal zijn voorzien van inpandige kasten.

De ruime L-vormige woonkamer geeft een fantastisch zicht op het terras en de ruime diepe achtertuin die te bereiken is door twee openslaande tuindeuren. Kenmerkend voor de woonkamer is de typische vorm van het hoge plafond. De houtkachel brengt sfeer en warmte in de woonkamer. Een massief eikenhouten vloer loopt door tot in de half open keuken.

De keuken ligt aan de straatkant en heeft een ruim uitzicht op de omgeving en is voorzien van een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een magnetron, een oven en een koel-vriescombinatie. Via de keuken loop je door naar de bijkeuken waar aansluitingen zijn voor een wasmachine en een wasdroger. De bijkeuken heeft een deur naar de voorzijde van de woning.

De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafel en een designradiator. De slaapkamer, voorzien van vijf inbouwkasten, heeft uitzicht op de tuin. Zowel de badkamer als de slaapkamer worden ook gekenmerkt door de typische vorm van het hoge plafond. De aangebouwde garage van 5,65 meter lang is te bereiken via de hal en voorzien van een kanteldeur en een deur naar de achtertuin.

Verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de eerste verdieping. De overloop is voorzien van twee diepe inpandige hang/legkasten en een toilet. Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers waarvan er een is voorzien van extra opbergruimte achter de knieschotten.

Extern
De royale achtertuin en de voortuin geven dit huis een ruime en groene uitstraling. De achtertuin is voorzien van een ruim terras, is geheel omringd door een schutting en is te bereiken via de garage en een achterom. De woning ligt aan een rustige straat dichtbij het centrum van het dorp. Rechtsaf de straat uit loop je direct het prachtige natuurgebied Havezathe De Klencke in. Het geliefde dorp Oosterhesselen heeft vele voorzieningen die op loop/fietsafstand te bereiken zijn.

Kortom, een verrassende woning op een mooie locatie! Ben je hierin geïnteresseerd? Bel gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1974
• totale gebruiksoppervlakte 135 m²
• inhoud 486 m³
• perceeloppervlakte 467 m²
• slapen en baden op de begane grond
• betonnen vloeren op begane grond en verdieping
• negen inbouwkasten en opbergruimte achter het knieschot
• Intergas HRe CV-ketel uit september 2011
• begane grond kunststof kozijnen en deuren met HR++ glas 2011
• verdieping HR++ glas in houten kozijnen 2011
• badkamer 2011
• groepenkast met zeven groepen en een kookgroep 2015
• massief eiken vloerdelen woonkamer 2012
• houtkachel 2015 (ter overname)
• spouwmuurisolatie 2015
• keuken 2015
• dak met nieuwe panlatten, isolatiefolie, keramische dakpannen en kunststof goten 2015
• schoorsteen opnieuw gemetseld in 2015
• tuin en terras ingericht in 2016

Algemeen
Oosterhesselen is oorspronkelijk een Esdorp. In het oude deel van het dorp zijn een aantal karakteristieke Saksische boerderijen te vinden. Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw is het dorp uitgebreid met nieuwbouwwijken. Oosterhesselen beschikt over voorzieningen als een gezondheidscentrum, bibliotheek, sporthal, fitnesscentrum, supermarkt, slager, horeca, sportvelden en voetbalclub VIOS. Daarnaast ook een openbare basisschool en een streekvestiging van een openbare middelbare school uit Emmen.

Recreëren kan in natuurgebied Havezathe De Klencke. Het landgoed omvat naast Havezate een vijftal boerderijen met ongeveer 200 hectare land.

Oosterhesselen is bereikbaar via een provinciale weg, die enkele kilometers zuidelijker aansluit op de A37.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed