slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Tilgrupweg 32, 8439 SR Oude Willem

€255,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Recreation property
Plot size 1,401 m²
Liveable area 69 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

VRIJSTAANDE VAKANTIEWONING ('70), gelegen op werkelijke, PRACHTIGE locatie met een schitterend uitzicht over de achtergelegen (natuurmonumenten) gelegen landerijen; ruimte en plaats voor reeën, vele verschillende vogelsoorten en andere dierensoorten om te spotten. Uiteraard direct gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold! Betreft een kleinschalig park, ZONDER SLAGBOMEN. De vakantiewoni... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1973
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05373
Asking price €255,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Roof
Surfaces and content
Plot size 1,401 m²
Effective area 69 m²
Content 207 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, Near park, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Garden 2 - Type Back yard
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Westerveld B 3729
Area 1,401 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

VRIJSTAANDE VAKANTIEWONING ('70), gelegen op werkelijke, PRACHTIGE locatie met een schitterend uitzicht over de achtergelegen (natuurmonumenten) gelegen landerijen; ruimte en plaats voor reeën, vele verschillende vogelsoorten en andere dierensoorten om te spotten. Uiteraard direct gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold! Betreft een kleinschalig park, ZONDER SLAGBOMEN. De vakantiewoning is zeer goed onderhouden en voorzien van 3 slaapkamers. De aangebouwde, houten berging geeft bergruimte. Het geheel ligt op een riant EIGEN perceel van ruim 1102 m² eigen grond!

De vakantiewoning is ook geschikt voor b.v.” thuiswerken”. Deze recreatiewoning is perfect voor eigen gebruik, maar uiteraard ook voor de verhuur. Of een combinatie daarvan….. De fraaie ligging aan de natuur zorgt voor optimale rust en privacy! Het park heeft zeer lage parklasten (ca. € 144,= euro per jaar!), er zijn geen slagbomen aanwezig en het betreft een zeer rustig park;

De aantrekkelijke recreatiewoning ligt op een kleinschalig, slagboomvrij park “Oude Willem” zonder echte voorzieningen, met uitzondering van de ruim opgezette speelplaats. Het Nationaal park Drents Friese Wold grenst direct aan het park. Een uniek gebied in Zuidwest Drenthe met uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en fraaie coulisselandschappen en dat op ca. 1,5 uur van de Randstad. Het Drents Friese Wold biedt vele kilometers fiets-, wandel- en ruiterpaden waardoor het hier volop genieten is van de prachtige, groene en gezonde omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Zij-entree met meterkast, badkamer met toilet, wastafel, douchecabine en C.V.-ketel. Er zijn 3 keurige slaapkamers en een heerlijke, lichte woonkamer (ca. 26 m²) met open keuken voorzien van een keurig keukenblok v.v. onder andere gaskookplaat en afzuigkap. Het dak is voorzien van bitumen en het geheel is zeer goed onderhouden.

Tuin:
Een riante voor- en achtertuin is aanwezig. De voortuin is zeer ruim, waar kinderen heerlijk beschermd kunnen spelen en ravotten. De achtertuin grenst aan de achtergelegen (natuurmonumenten) landerijen, waar het een schitterend uitzicht biedt. Een levendig schouwspel is hier te bewonderen, in alle jaargetijden.

SAMENVATTEND:

Bouwjaar: 1973;
Eigen perceel: 1402m²;
Woonoppervlakte ca. 69 m², overige inpandige ruimte ca. 0 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 6 m², inhoud ca. 175 m³;
Bouwaard: De woning is opgetrokken in dubbelwandige houten gevels met gedeeltelijk metselwerk aan de topgevels. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Het dak bestaat uit een beschoten kap (zadeldak) met bitumineuze dakbedekking. De vloeren zijn grotendeels uitgevoerd in hout.
Verwarming en warmwatervoorziening door middel van HR Combiketel.
De woning is gedeeltelijk geïsoleerd;
Gezien de leeftijd van de woning is de aanwezigheid van asbesthoudende materialen niet geheel uit te sluiten.

Uniek gelegen, we zeggen niets teveel; laat u verrassen en plan snel een bezichtiging bij Keizer Makelaardij.

ZonZone

Close

Recently viewed