slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Dorp 86A, 3415 PH Polsbroek

€365,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 255 m²
Liveable area 96 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Deze woning is echt een plaatje. In het sociale en betrokken dorpje Polsbroek in het mooie Groene Hart wordt deze ruime uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met Mansardedak (of Franse Kap) met 3 slaapkamers aangeboden. Ondanks het feit dat het nauwelijks 1.300 inwoners telt is het rijk aan allerlei clubs, verenigingen en faciliteiten. Behalve kerkelijke activiteiten is er een voetbal-, sport- en gy... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1925
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 00116
Asking price €365,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 05 December 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1925
Roof materials Tiles
Rooftype Gambrel
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 255 m²
Floor Surface 96 m²
Living area 26.78 m²
Kitchen area 15.68 m²
Content 240 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Near public transport, Near school, Outside village, Sheltered location
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Lopik D 627
Area 255 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Deze woning is echt een plaatje. In het sociale en betrokken dorpje Polsbroek in het mooie Groene Hart wordt deze ruime uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met Mansardedak (of Franse Kap) met 3 slaapkamers aangeboden. Ondanks het feit dat het nauwelijks 1.300 inwoners telt is het rijk aan allerlei clubs, verenigingen en faciliteiten. Behalve kerkelijke activiteiten is er een voetbal-, sport- en gymvereniging, een EHBO en Oranjevereniging, is er een apotheekhoudende huisartsenpraktijk met fysio en is er een basisschool met mogelijkheid tot voor- of naschoolse opvang. Vergeet zeker de keurige buurtwinkel niet, die door enthousiaste vrijwilligers wordt voorzien van alles wat u dagelijks nodig heeft. Kortom: Leven in de rust en het groen van de polder en toch alles op loopafstand. Mocht u toch verder willen, dan is de (buurt-) bus een goed alternatief om eens de auto te laten staan. Laten we deze landelijke mooie verzorgde woning snel van binnen bekijken.

Ground floor

Via de ruime bestrate oprit, met eigen parkeermogelijkheden komt u aan de zijkant van de woning binnen in de hal. Daar is rechts de meterkast en links de toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, modern betegeld in roomwit en grijstinten. Naast het toilet de ruimte voor wasmachine en droger. Netjes uit het zicht en geluidsarm. Dan lopen we rechtdoor de open woonruimte binnen. De nette laminaatvloer in eikenprint loopt drempelloos door vanuit de hal over de gehele benedenverdieping. Aan de voorzijde is de moderne strakke keuken met diverse laden, inbouwapparatuur en een 5 pits gaskookplaat. De spotjes onder de afzuigkap en servieskast zorgen voor prima verlichting bij uw culinaire werk. Doordat er nog ruimte is voor een eethoek voldoet deze keuken zeker aan veel van uw wensen. Aan de achterzijde, op het Zuiden is een grote uitbouw gerealiseerd, waardoor er een heerlijke ruime zitkamer is ontstaan met eveneens ruimte voor een eethoek. De zij- en achtergevel zijn voorzien van in totaal 3 grote vaste kozijnen en 2 openslaande deuren. De woonkamer loopt hierdoor bijna letterlijk door naar de beschutte tuin. Wat een licht en zonnewarmte stroomt de woning binnen. Wordt het u te heet onder de voeten, dan kunt u bij te warme dagen de rolgordijnen en/of het elektrische zonnescherm laten zakken en geniet u van de koelte in huis.

First floor

Naast de keuken is de trap naar boven. Doordat de grote uitbouw ook hier is gerealiseerd zijn er 3 slaapkamers en een badkamer ontstaan. Meteen links van de trap is de cv-ketel geplaatst die de gehele woning van warmte voorziet. Aan de voorzijde is de moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel, het 2e wandtoilet en een douchecabine gesitueerd. Keurig in wit met terra vloertegels. Het grote dakraam is fijn voor veel licht en ventilatie. Daarnaast de kleinste slaapkamer op het Noordwesten. Dit zou ook een prima werk-of hobbykamer kunnen zijn. De volgende slaapkamer is wat ruimer, omdat hier de uitbouw al voor een deel is gebruikt. De master bedroom (we bewaren het beste voor het laatst) is aan de achterzijde op het Zuiden. Doordat er aan beide zijden van het Mansardedak ook nog dakkapellen zijn geplaatst is er extra licht en ruimte gecreëerd. Alle ramen hebben een ventilatierooster en kunnen open. Bij te veel warmte laat u handmatig het rolluik/screen omlaag. De slaapkamer heeft ook nog een praktische schuifkastenwand. Wat een uitzicht over de polder heeft u hier; slootjes, koeien, stilte. Meer heb je niet nodig om heerlijk te wonen en te slapen.
Heeft u nog extra opbergruimte nodig: Op de overloop is een vlizotrap naar de bergzolder.

Garden

Plaats nodig voor de fietsen, de stoelkussens en gereedschap? Op de oprit aan de zijkant van de woning is een mooie houten berging met schuifdeuren waar u meer in kwijt kunt dan u denkt.
Tuin: De speels ingerichte tuin biedt zowel zon- als schaduwplaatsen, heeft meerdere terrassen zodat u op elk moment van de dag een heerlijke relaxplek kunt uitkiezen. ’s Morgens beginnen met het buitenontbijtje en ’s avonds eindigen met een drankje bij wat kaarslicht. Heerlijk wonen begint in Polsbroek.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed