slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Vooruitstraat 59, 1441 GG Purmerend

€385,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 96 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Te koop aangeboden in Purmerend (Centrum):

Fantastisch gelegen, recent gerenoveerd en strak afgewerkt woonhuis met drie slaapkamers nabij het gezellige centrum van Purmerend!

Wat een bijzondere ligging heeft deze woning, vanuit de woonkamer vrij zicht op het centrum van de stad en toch gelegen in een rustige straat. Ook intern is de woning in 2017 flink onder handen genomen waarbij deze,... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1910
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 02107
Asking price €385,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 02 December 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1910
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 96 m²
Content 353 m³
Surface area other inner rooms 5.1 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Intergas HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Purmerend E 347
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Te koop aangeboden in Purmerend (Centrum):

Fantastisch gelegen, recent gerenoveerd en strak afgewerkt woonhuis met drie slaapkamers nabij het gezellige centrum van Purmerend!

Wat een bijzondere ligging heeft deze woning, vanuit de woonkamer vrij zicht op het centrum van de stad en toch gelegen in een rustige straat. Ook intern is de woning in 2017 flink onder handen genomen waarbij deze, naast diverse bouwkundige aspecten, onder andere is voorzien van een nieuwe badkamer, volledig geïsoleerde slaapkamers, nieuwe keuken en nog veel meer.

Tevens beschikt de woning over de mogelijkheid om één auto op eigen terrein te parkeren en een auto's middels het vergunningsstelsel.

OMGEVING:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Zuiderpolder. Aan de achterzijde is de woning gelegen aan het Julianaplein en daarmee aan het water van de Herengracht. Op nog geen twee minuten lopen bereikt u het gezellige centrum van Purmerend. Hier vindt u uiteraard alle benodigde voorzieningen, zoals de supermarkt, een ruime selectie aan winkels, een theater en tal van gezellige cafés en restaurantjes.

Dus als u rustig wilt wonen, maar toch alle voorzieningen bij de hand wilt hebben, is dit een ideale woning! Kinderopvang en basisonderwijs vindt u eveneens op loopafstand, terwijl voortgezet onderwijs lopend of per fiets goed bereikbaar is. Ook de diverse sportfaciliteiten van Purmerend zijn met de fiets goed te bereiken.

De bereikbaarheid zowel met de auto als met openbaar vervoer vrijwel perfect te noemen. Zo is de woning op ca. 150m gelegen van busstation Tramplein met goede verbindingen naar de gehele regio en is treinstation Purmerend op nog geen 300m afstand gelegen! Met de auto bereikt u de A7 binnen 5 minuten en is de Ring A10 spoedig te bereiken via de N235 (Jaagweg). Hierdoor is Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken!

INDELING:
Bij het betreden van de woning bereikt u via de voordeur de algemene hal. Deze biedt u naast de interne trap naar de eerste verdieping, de toegangsdeur naar het woonvertrek.

De woonkamer met luxe open keuken zijn zeer comfortabel ingedeeld en zijn door de grote raampartijen voorzien van een fraaie hoeveelheid lichtinval. De keuken is naast voldoende opbergruimte ook voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van o.a. de merken Gaggenau en Bosch (o.a. een oven, vaatwasser, inductiekookplaat, combi magnetron, RVS afzuigkap en vrijstaande koel-/vries combinatie).

Via de woonkamer is de ruime achtertuin van ca. 33 m2(!) te bereiken via de openslaande deuren. De achtertuin is strak betegeld en biedt naast meer dan voldoende ruimte mogelijkheid voor het parkeren van een auto. Ook heeft u via de achtertuin vrij zicht richting het centrum van Purmerend.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het eerste slaapvertrek alsmede centraal het separate toilet. Deze zijn gelegen in de aanbouw van de woning welke in 2017 volledig is geïsoleerd en grotendeels is voorzien van nieuwe kozijnen.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee slaapvertrekken, de luxe badkamer en de opstelling voor de wasmachine en droger. Allen zijn te bereiken via de overloop. De ouderlijke slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, geniet een prettige afmeting. In de moderne badkamer beschikt u over een inloopdouche, ligbad, fraai wastafelmeubel en toilet.

In de kapverdieping bevindt zich de vliering welke de ideale oplossing biedt voor het bergen van bijvoorbeeld kerst-, ski- of andere spullen.

Kortom, een woning met een zeer hoog afwerkingsniveau, fijne ruimtes en luxe voorzieningen!

PARKEREN:
Op eigen terrein beschikt u over de mogelijkheid om één auto te parkeren en middels het vergunningsstelsel kan tegen een minimale betaling van ca. € 55,- per jaar nog een auto geparkeerd worden!

BIJZONDERHEDEN:
- Top locatie bij het centrum van Purmerend;
- perfecte ligging t.o.v. openbaar vervoer;
- voorzien van een riante achtertuin;
- drie slaapvertrekken;
- vrijwel volledig gerenoveerd in 2017;
- volledig uitgevoerde badkamer en keuken;
- prettige en riante indeling;
- alle voorzieningen op loopafstand;
- parkeren op eigen terrein en middels vergunningsstelsel;
- bruto vloeroppervlakte: 123,9 m2 - woonoppervlakte: 95,5 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- oplevering in overleg;
- voorbehoud gunning verkoper.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed