Definition

Vrijstaande recreatiebungalow op een erfpachtperceel (805 m2!).

Ground floor

BEGANE GROND
vloeraard	:	Betonnen vloer.
Entree/Hal	:	Lichtkleurige plavuizenvloer, spachtelputz wanden en plafond, meterkast, stookruimte, trapopgang naar de verdieping en doorgang naar een tussenhal.
Meterkast	:	6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar. (glasvezel ligt in huis!)
Stookruimte	:	Gehuurde combiketel, merk AWB (2010).
Tussenhal	:	Lichtkleurige plavuizenvloer, spachtelputz wanden en plafond, toegang wasruimte, toilet, badkamer en de woonkamer.
Wasruimte	:	1.90 x 1.20 meter, met vinylvloer op tegels, grotendeels wandbetegeling, spachtelputz plafond en aansluiting wasmachine.
Toilet	:	Vinyl op tegelvloer, deels wandbetegeling, spachtelputz wanden en plafond, toilet met laaghangend reservoir en fonteintje.
Badkamer	:	3.00 x 2.92 meter met volledige vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond met inbouw spotlights, douchecabine, ligbad met whirlpoolinstallatie, wasbak met spiegelkastombouw en handdoekenradiator.
Woonkamer	:	7.50 x 4.25/3.50 meter met lichtkleurige plavuizenvloer, spachtelputz wanden en plafond met ingebouwde spotlights, open haard / schouw en dubbele openslaande tuindeuren en open verbinding naar de keuken.
Keuken	:	Open keuken (2004), houtkleurige licht kunststof keukenblok, kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetronoven, vaatwasser, koelkast en rvs-spoelbak.

First floor

Vloeraard	:	Houten vloer.
Overloop/trapaankomst	:	3.90 x 2.70 meter met vloerbedekking, spachtelputz wanden en dakschuintes. De royale overloop biedt ruimte voor een studie-/werkhoek en/of berging.
Slaapkamer	:	4.75 x 5.60 meter, voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en dakschuintes met aan één zijde een royale dakkapel en aan de andere zijde volop bergruimte achter knieschotten.

Garden

Een fraai aangelegde bostuin rondom met terrassen, diverse vijvers, boompartijen, vaste planten en een grote houten blokhut en buiten open haard / BBQ.

Details

ALGEMEEN	:	
Bouwaard	:	De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. Het zadeldak is met daksingels gedekt. De beglazing is grotendeels dubbel uitgevoerd en de kap is naar alle waarschijnlijkheid geïsoleerd.
Staat van onderhoud	:	De woning is keurig onderhouden en voorzien van een nieuwe badkamer en keuken (2004).
Ligging	:	In een prachtige en natuurlijke bosomgeving nabij de Belgische grens en het levendige grensdorp Putte op een afgeschermd terrein met gelijksoortige vrijstaande recreatiewoningen op zeer royale percelen.
Tuin	:	Een fraai aangelegde bostuin rondom met terrassen, diverse vijvers, boompartijen, vaste planten en een grote houten blokhut en buiten open haard / BBQ.
Erfdienstbaarheden	:	Volgens het laatste bewijs van eigendom is er sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden en een recht van weg.
Kruip-/kelderruimte	:	Onder de woning ligt een royale kruipruimte met betonvloer, bereikbaar van buitenaf.
Tuinberging	:	In de lommerrijke tuin staat een flinke houten tuinberging voorzien van een vloer met betontegels en elektra en daksingels.
Parkeerruimte	:	Op eigen terrein / oprit kunnen gemakkelijk 2 auto’s worden gestald.
Elektra	:	6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater	:	Er is een gehuurde combiketel (merk AWB uit 2010) in de woning aanwezig. De huur bedraagt inclusief onderhoud / reparaties € 27,50 per maand.
Energieverbruik huidige eigenaar	:	Voorschot gas en elektra Essent € 144,- per maand.
Onroerende zaakbelasting	:	Aanslagjaar 2014 € 111,20 per jaar.
Waterschapslasten	:	Aanslagjaar 2014 € 31,41 per jaar.
Erfpachtcanon	:	Plm. € 150,- per maand (€ 1.862,- per jaar).

BIJZONDERHEDEN	:	
	*	Deze bungalow is gelegen op en groot bosperceel aan de rand van het bungalowpark met volop privacy.
	*	Een bezichtiging ter plaatse zal u overtuigen van de charmes van deze intieme recreatiebungalow.
	*	Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Features