slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Sprielderweg 20-15, 3881 PA Putten

€139,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 400 m²
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Gelegen aan de rand van het prachtige " "t Sprielderpark" en direct aan een Veluws bos, zijn wij verheugd u deze moderne, ruim uitgebouwde houten recreatiewoning aan te mogen bieden op een riant perceel van ca. 400 m² (huurgrond). Deze woning is compleet gerenoveerd én gemoderniseerd tussen 2018 en 2022, met een open indeling, moderne domotica en een hippe uitstraling die doet denken aan een he... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Construction period 1993
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 459
Asking price €139,000
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 08 May 2023
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 400 m²
Floor Surface 70 m²
Content 210 m³
External surface area 5 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Forested area, On a quiet street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has home automation Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes

Description

Gelegen aan de rand van het prachtige " "t Sprielderpark" en direct aan een Veluws bos, zijn wij verheugd u deze moderne, ruim uitgebouwde houten recreatiewoning aan te mogen bieden op een riant perceel van ca. 400 m² (huurgrond). Deze woning is compleet gerenoveerd én gemoderniseerd tussen 2018 en 2022, met een open indeling, moderne domotica en een hippe uitstraling die doet denken aan een heuse loft.

Bij binnenkomst zult u direct de optimale benutting van de ruimte opmerken, aangezien alle vertrekken met elkaar in verbinding staan en een ruimtelijk gevoel creëren. De gezellige living leidt naar de meer dan ruime slaapkamer met en suite badkamer, waar u vanuit uw bed een fraai vrijstaand bad en een hoge staande kraan met extra handdouche kunt zien. In het bed is een lift voor uw tv ingebouwd, zodat u vanuit bed een ware bioscoopervaring kunt hebben. De badkamer is voorzien van een inloop-regendouche, een toilet van Italiaans design en een wastafel met kom en spiegel.

Een robuuste houten schuifdeur leidt u vanuit het slaapvertrek naar de eetkeuken. Hier is voldoende plek voor een grote eettafel met stoelen. Er zijn leuke nisjes gemaakt waar u uw accessoires in kwijt kunt. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, spoelbak met kraan en de nodige onderkasten en lades. Als middelpunt is er een rvs gasfornuis met oven en afzuigkap. Via de openslaande tuindeuren komt u in de royale tuin.
In het gehele huis is veel gewerkt met robuuste houten balken, industriële elementen, fraaie (inbouw Hue)verlichting, en een hypermoderne op afstand bestuurbare thermostaat met slimme radiatorknoppen (Tado) waarmee u zelf kunt instellen wanneer en hoe warm u het per vertrek wenst. De slimme rookmelder (Nest) en mechanische afzuiging maken het geheel compleet.

Het perceel van ca. 400 m² is gelegen aan de rand van het park en grenst direct aan het bos, waardoor de tuin als het ware verlengd wordt en u letterlijk in de prachtige Veluwse natuur zit. Omringd door bomen en groene hagen kunt u genieten van veel privacy. Er zijn diverse terrassen aangelegd, zodat u altijd de zon kunt opzoeken of juist niet. Parkeren kan met twee auto’s op de oprit aan de voorzijde van de kavel, hier staat tevens een houten (fietsen)berging, dit is het enige waar nog geen tijd voor is geweest om die te vervangen. Deze dient binnen één jaar na overdracht door de koper te worden vervangen. Materialen hiervoor (stoeptegels, Zweeds Rabat sandwichpanelen) zijn ter overname beschikbaar.

Kenmerken
• perceeloppervlakte ca. 400 m² (huur)
• parklasten € 3.997,08 (incl. kavelhuur)
• moderne en zeer uitgebreide domotica
• sfeervolle dimbare en instelbare verlichting (Philips Hue)
• volledig gerenoveerd tussen 2018 en 2022
• koper dient berging binnen 1 jaar na overdracht te vervangen
• huisdieren NIET toegestaan
• (recreatief)verhuur toegestaan, max. 80 dagen per jaar
• permanente bewoning niet toegestaan

ZonZone

Close

Recently viewed