slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Frisse en goed afgewerkte tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

€325,000
Address: Haarakker 23, 4152 DC Rhenoy
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 135 m²
Liveable area 118 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Frisse en goed afgewerkte tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

Aan de rand van het dorp Rhenoy ligt een nieuwe kleinschalige wijk, ‘de Oudenborch’. In deze ruim opgezette en kindvriendelijke wijk staat deze ruime en comfortabel tussenwoning aan de Haarakker 23. De woning is in 2016 opgeleverd en modern uitgevoerd. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime zolder met praktische... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2016
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06551
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2016
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Roof
Surfaces and content
Plot size 135 m²
Effective area 118 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 8 m²
Content 424 m³
Surface area external storage rooms 7.1 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Beesd L 985
Area 135 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Frisse en goed afgewerkte tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

Aan de rand van het dorp Rhenoy ligt een nieuwe kleinschalige wijk, ‘de Oudenborch’. In deze ruim opgezette en kindvriendelijke wijk staat deze ruime en comfortabel tussenwoning aan de Haarakker 23. De woning is in 2016 opgeleverd en modern uitgevoerd. De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime zolder met praktische indeling. De woning is instapklaar en buitengewoon geschikt voor een gezin dat op zoek naar een woning met weinig onderhoud en gedoe.
Rhenoy is een dorp in het hart van de Betuwe en ligt direct aan de rivier de Linge. Vanaf de woning loop je binnen 5 minuten naar de Lingedijk en kun je prachtig wandelen en genieten van het water. Rhenoy ligt daarnaast centraal tussen de snelwegen A15 en A2. Waarbij de A2 binnen enkele minuten te bereiken is. Ideaal, want zo ben je binnen 30 minuten autorijden in Utrecht of Den Bosch.

Wij adviseren u de brochure van deze woning te downloaden van onze website www.muttersmakelaardij.nl
In deze brochure treft u uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens aan.

Ground floor

De woning heeft een frisse uitstraling aan de voorzijde. Er is gekozen voor een rode bakstenen gevel met speelse luiken naast de ramen.

De voortuin is strak ingericht en volledig betegeld. Tegenover de woning ligt de speeltuin en tegen het einde van de middag schijnt het zonnetje lekker in de voortuin.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Wat direct opvalt is het vele daglicht dat via de achtergevel met ramen en deur binnenvalt. Het licht wordt mooi gefilterd door de op maat gemaakte houten jaloezieën. De ruime zithoek staat centraal in de woonkamer opgesteld. Vanuit de zithoek is volop uitzicht over de achtertuin. Halverwege de woonkamer en keuken staat de eethoek. Hier is voldoende plaats voor een ruime tafel. Een goede locatie om contact te hebben met mensen in zowel de keuken als de woonkamer. Aan de rechterzijde van kamer ontbreekt uiteraard de praktische bergkast onder de trap niet.

Aan de voorzijde van de woning staat de moderne keuken opgesteld. Absolute blikvanger is natuurlijk het strak zwarte SMEG gasfornuis met 6 pitten en een dubbele oven, de afzuigkap is in dezelfde stijl uitgevoerd. De keuken is verder uitgevoerd met een vaatwasser, spoelbak, en mogelijkheden voor een Amerikaanse koelkast. De keuken is strak uitgevoerd met witte frontjes, een grijs kunststofblad in betonlook en een moderne strakke koof met spots.

First floor

Op deze etage bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer. Slaapkamer I bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ruim. Het grote raam zorgt voor voldoende daglicht. Je kijkt uit over de eigen tuin. De woning aan de achterzijde ligt ver weg, dus het uitzicht is heel vrij! Slaapkamer II ligt tevens aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is nu in gebruik als thuiskantoor. Perfect in de huidige periode waarin thuiswerken de norm is. Slaapkamer III ligt aan de voorzijde en is wat ruimer. Vanuit het raam is er uitzicht op het voor de woning gelegen speelveld. De ideale kinderkamer.

De badkamer zeer compleet uitgevoerd. In de badkamer bevindt zich een douche en een wandcloset. Tegenover de douche staat het wastafelmeubel met vier brede lades en twee strakke marmeren waskommen. De dubbele spiegels maken het helemaal af In badkamer is ook designradiator aanwezig.

Second floor

De tweede verdieping is als open zolder in gebruik. De twee dakramen aan de achterzijde zorgen ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt. Door middel van van een kastenwand is een afscheiding gemaakt tussen een slaapgedeelte en wasgedeelte. Want achter de kast bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. te.

Garden

De achtertuin is divers ingericht. Er ligt een ruim terras tegen de achtergevel van de woning, hier is voldoende plaats voor een ruime tuinset. De tuin is verder ingericht met een gazon. De erfafscheiding aan de rechterzijde is gemaakt met houten schutting met een betonnen fundering. Via de poort is er toegang naar de brandgang.
Achterin de tuin staat een degelijke houten tuinberging met elektra.

Details

Bijzonderheden
Fundering De woning is onderheid.
Vloeren De vloeren zijn van beton.
Gevels De gevels zijn opgetrokken in spouwmuren plus isolatie.
Dak Het zadeldak is voorzien van pannen.
Isolatie De woning is geheel geïsoleerd en is voorzien van HR++ beglazing in houten kozijnen.
Verwarming Intergas Kompakt HRE uit 2016. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig,

Overige technische kenmerken
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekschakelaars, een slimme elektriciteitsmeter, gasmeter en watermeter.
- Er is een mechanisch ventilatiesysteem aanwezig.

Rhenoy
Rhenoy is een dorp in het hart van de Betuwe en ligt direct aan de rivier de Linge. Vanaf de woning loopt u binnen 5 minuten naar de Lingedijk en kunt u prachtig wandelen en genieten van het water. Rhenoy ligt daarnaast centraal tussen de snelwegen A15 en A2. Waarbij de A2 binnen enkele minuten te bereiken is. Ideaal, want zo bent u binnen 30 minuten autorijden in Utrecht of Den Bosch.

Rhenoy is een sociaal dorp met een sterk verenigingsleven, kent vele jaarlijkse terugkerende activiteiten en heeft een eigen dorpsraad. Aan de rand van Rhenoy staat het dorpshuis 'De Betuwe Poort'. Deze naam is gekozen omdat het aan de 'ingang' van de Betuwe staat. De populaire voetbalvereniging Rhelico bestaat sinds 1969 en haar thuisbasis is te vinden in het naburige dorp Rumpt. Rhelico is opgebouwd uit Rhe van Rhenoy, Li van Lingeboys en Co van Combinatie.
De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Leerdam, Beesd en Geldermalsen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed