slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Gagelrijs 24, 5121 ND Rijen

€225,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 130 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Deze frisse, instapklare hoekwoning ligt zeer centraal aan een rustig woonerf, in de wijk “Wolfsweide”. Op 300 m. afstand ligt de basisschool de Brakken en recht tegenover de woning vindt u voldoende parkeerruimte. De tuin ligt op het zuiden en er is een groot speelveld naast de woning. Er zijn 4 slaapkamers en de woning is geheel v.v. dubbel glas. Verder is er een berging aan de voorzijde. Een i... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1979
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05331
Asking price €225,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 17 February 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Effective area 110 m²
Living area 36.52 m²
Kitchen area 7.17 m²
Content 295 m³
Surface area external, linked storage rooms 6.7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near school
On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Bosch HRC
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath
Toilet
Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze frisse, instapklare hoekwoning ligt zeer centraal aan een rustig woonerf, in de wijk “Wolfsweide”. Op 300 m. afstand ligt de basisschool de Brakken en recht tegenover de woning vindt u voldoende parkeerruimte. De tuin ligt op het zuiden en er is een groot speelveld naast de woning. Er zijn 4 slaapkamers en de woning is geheel v.v. dubbel glas. Verder is er een berging aan de voorzijde. Een ideale woning voor zowel jonge gezinnen als ouderen.

Ground floor

De entree
Via de voordeur komt u in de lichte entree (2,01 m. x 1,40 m.), waar u de garderobe, het toilet met fonteintje en de meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars, glasvezel) vindt. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer.

De woonkamer:
De woonkamer (4,85 m. x 7,30 m.) heeft aan de achterzijde hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas en rolluiken. Er ligt een houten vloer. De wanden zijn glad gestuct (2017). Er is een loopdeur naar de achtertuin. In het midden van de kamer vindt u een deur met daar achter de trap naar de eerste verdieping. Er is een open verbinding met de keuken aan de voorzijde.

De keuken
Deze moderne keuken (3,05 m. x 2,35 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er is een keukenblok met boven- en onderkasten. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een rvs afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en anderhalve spoelbak. Het hardhouten raamkozijn is v.v. dubbel glas.

First floor

Vanuit de hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de zolder waar zich de vierde slaapkamer bevindt. Over de gehele verdieping is een laminaatvloer doorgetrokken m.u.v. de badkamer. Alle kozijnen zijn v.v. dubbel glas op deze verdieping.

Slaapkamer 1:
Deze ruime, lichte slaapkamer (4,85 m. x 3,10/2,70 m) ligt aan de voorzijde van de woning. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas en een losse hor. U vindt hier ook een wastafelaansluiting.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer ( 3,87 m. x 2,82 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een hor.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer ( 3,87 m. x 2,00 m.) ligt ook aan de achterzijde van de woning. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een hor.

De badkamer :
Deze badkamer (2,40 m. x 1,80 m.) ligt aan de linkerzijde van de woning. Er is een ruim hoekbad met uitklapbare douchewand, een zwevend toilet, een designradiator en een wastafelmeubel met meer dan voldoende opbergruimte. Deze ruimte is geheel betegeld en er liggen plavuizen op de vloer.

Second floor

Via een vaste houten trap komt u op de voorzolder (3,85 m. x 1,90 m.). Hier ligt een doorlopende laminaatvoer en het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas. U heeft toegang tot de vierde slaapkamer, de wasruimte en via een vlizotrap tot de vliering die over de volle breedte van de woning loopt, met nokhoogte 1,50m.

De wasruimte
In deze ruimte vindt u de was-aansluitingen en de cv-ketel (Bosch HRC 2004). Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een hor.

Slaapkamer 4:
Deze kamer (4,00 m. x 2,90 m.) heeft een laminaatvloer . Het kunststof kozijn aan de voorzijde is v.v. dubbel glas en een hor. De houten kozijnen aan de achterzijde zijn v.v. dubbel glas. Hier vindt u ook een loopdeur naar het dakterras (4,85 m. 2,40 m.).

Garden

De achtertuin (ca. 8 m. x 6,30 m.) ligt op het zuiden en is voorzien van sierbestrating, vaste beplanting en buitenkraan. Direct achter de woning hangt een zonnescherm over de gehele breedte. Rondom vindt u een houten schutting. Achter de woning loopt het Turfpad, wat op 3 minuten lopen ligt van basisschool de Brakken en het Burgermeester Sweensplein. Naast de woning ligt een groot speelveld. Omdat er rondom de woning geen direct verkeer is, is dit ideaal voor mensen die van rust houden of kinderen hebben.

Berging voorzijde
Aan de voorzijde van de woning vindt u een aangebouwde stenen berging (3,35 m. x 2,00 m.). Deze is v.v. elektra.

Details

- ideaal voor starters en jonge gezinnen
- 4 slaapkamers
- Moderne keuken
- geheel v.v. dubbel glas
- deels v.v. rolluiken
- kruipruimte onder de woning
- zijraam woonkamer eenvoudig te realiseren / herstellen
- berging aanwezig aan de voorzijde
- Tuin op het zuiden
- Parkeerruimte voor de deur
- Speelveld naast de woning
- Binnen 200 m. van basisschool de Brakken
- Einde van een doodlopende straat, dus erg rustig

Extra

Recently viewed