slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Hoofdstraat 95, 5121 JB Rijen

€500,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 470 m²
Liveable area 188 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Dit ruime, half vrijstaande huis heeft een woonkamer met haard, een serre, een woonkeuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers en een badkamer. Via de vlizotrap komt u op de hoge, ruime zolder waar nog één of twee slaapkamers te realiseren zijn. De ruime tuin ligt op het zuidwesten en heeft een dubbele poort aan de achterzijde. Aan de voorzijde heeft u een opri... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1966
  • Location

Features

Offer
Reference number 05463
Asking price €500,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 14 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1966
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 470 m²
Floor Surface 188 m²
Living area 29.2 m²
Kitchen area 16 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 28.8 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Excellent Ecomline HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet
Parking Indoor
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Gilze En Rijen A 1362
Area 470 m²
Range Entire lot

Description

Dit ruime, half vrijstaande huis heeft een woonkamer met haard, een serre, een woonkeuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers en een badkamer. Via de vlizotrap komt u op de hoge, ruime zolder waar nog één of twee slaapkamers te realiseren zijn. De ruime tuin ligt op het zuidwesten en heeft een dubbele poort aan de achterzijde. Aan de voorzijde heeft u een oprit naar de garage. Er zijn 6 zonnepanelen. Met deze woning heeft u meerdere mogelijkheden, ook bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een levensbestendige woning, mantelzorg, ed.

Ground floor

Entree / hal:
In deze ruime entree (4 m. x 1,82 m.) bevinden zich de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel) met extra bergruimte, de garderobe, het toilet met fonteintje en de kelderkast. U kunt vanuit de entree naar de woonkeuken en via de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkeuken
Deze ruime keuken (4 m. x 4 m.) heeft een eenzijdig keukenblok v.v. 4 pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, een oven, een koelkast en een vaatwasser. Er zijn zowel onder- als bovenkasten. Er ligt een houten werkblad v.v. dubbele gootsteen. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik. Er ligt een leistenen vloer. Vanuit de keuken kunt u naar de woonkamer of achterhal.

De woonkamer
Deze ruime woonkamer (7,30 m. x 4 m.) heeft een houtkachel. Er ligt een parketvloer. Aan de achterzijde bevindt zich een serre, welke door de originele dubbele deuren gescheiden wordt van de woonkamer. Aan de voorzijde vindt u een kunststof kozijn v.v. dubbel glas.

De serre
Deze aangebouwde serre (6 m. x 2,50 m.) ligt aan de tuinzijde en is v.v. een tegelvloer. Er is een hardhouten loopdeur en hardhouten schuifpui, welke beiden voorzien zijn van dubbel glas. Het dak van deze serre is vernieuwd in 2021. Vanuit de serre kunt u ook naar de achterhal.

De achterhal
Deze hal (2,50 m. x 2 m.) kunt u bereiken vanaf de oprit en ligt tussen de woonkeuken, de serre en de inpandige garage in. Deze hal heeft een plavuizen vloer.

De inpandige garage
De garage (6 m. x 4,80 m.) is v.v. een elektrische sectionaaldeur aan de straatzijde en een loopdeur welke uitkomt in de woning. De garage is v.v. elektra en u vindt hier de wasmachine- en drogeraansluitingen. Er staat een eenvoudig keukenblok met een gootsteen. Er is ook plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. Er liggen tegels op de vloer. Er zijn 3 hardhouten kozijnen met dubbel glas met uitkijk op de tuin. Voor de garage vindt u een oprit.

First floor

Vanuit de hal (4,50 m. x 1,90 m.) kunt u naar 4 slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap kunt u naar de zolder.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer (4 m. x 4 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een douchecabine (0,90 m x 0,90 m.) en wastafel. De kunststof kozijnen zijn v.v. dubbel glas en één van de twee ramen heeft een hor. Er zijn dubbele deuren naar het balkon, waar een elektrisch zonnescherm hangt.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (4 m. x 3,20 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas, een hor en elektrisch rolluik.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (3,39 m. x 2,70 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Er is 1 vaste kast. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas, een hor en een zonnescherm.

Slaapkamer 4
Deze slaapkamer (2,31 m. x 2,07 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik.

De badkamer
De badkamer (2,09 m. x 2,07 m.) is v.v. een ligbad met thermostaatkraan, een staand toilet en een wastafel. Het hardhouten/stalen kozijn is v.v. sierglas en een rolluik.

Second floor

De zolder
De zolder (4,72 m. x 3,67 m. + 3,67 m.) is momenteel te bereiken via een vlizotrap. Hier hangt de cv-ketel (Nefit Excellent, Ecomline HR, 2017) en de omvormer van de zonnepanelen. Eer zijn 2 Velux dakramen. Op deze hoge zolder zijn nog 1 á 2 slaapkamers te realiseren, indien gewenst.

Garden

De achtertuin
De achtertuin ligt op het zuidwesten is achter de woning zo’n 30 meter diep en ca. 11 meter breed. Er is een gazon, veel vaste beplanting, enkele bomen en direct achter de woning een terras met elektrisch zonnescherm. Er is in 2022 een nieuwe schutting geplaatst aan de achterzijde met een dubbele poort.

Details

- Ruime half vrijstaande woning
- Woonkamer met houthaard
- Serre aan de tuinzijde met schuifdeur
- Woonkeuken
- 4 slaapkamers en badkamer en hoge zolder (extra slaapkamers mogelijk)
- Ruime tuin op het zuidwesten
- Ruime inpandige garage en oprit met dubbele poort aan de achterzijde
- Spouwmuurisolatie 2012
- 6 zonnepanelen
- Deels v.v. rolluiken
- Nagenoeg geheel v.v. hardhouten en kunststof kozijnen v.v. dubbel glas

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed