slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Jo Van Ammersstraat 6, 5122 CK Rijen

€600,000
Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
Plot size 829 m²
Liveable area 194.7 m²
Acceptance By consultation

Note

General

U kunt bieden vanaf € 600.000,- k.k. Dit onder architectuur gebouwd vrijstaand bedrijfspand met inpandige bedrijfswoning, staat op een bedrijventerrein. Een uitermate geschikt object voor de combinatie wonen en werken. Naast een ruime woning van 2 verdiepingen met een woonkamer, moderne woonkeuken met kookeiland en 3 ruime slaapkamers, is er ook een luxe badkamer en bijkeuken. U kunt inpandig n... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
    Construction period 2007
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05351
Asking price €600,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 11 March 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Fire safety
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 829 m²
Effective area 194.7 m²
Living area 32.97 m²
Kitchen area 26.29 m²
Content 1,248 m³
Surface area other inner rooms 221.4 m²
Balcony 6.6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 9 of which (8 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Business park
Near public transport
On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Cooking island
Bathroom facilities Bath
Double sink
Sauna
Toilet
Walkin shower
Parking Indoor
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has a flue tube Yes
Has a French balcony Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a sauna Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

U kunt bieden vanaf € 600.000,- k.k. Dit onder architectuur gebouwd vrijstaand bedrijfspand met inpandige bedrijfswoning, staat op een bedrijventerrein. Een uitermate geschikt object voor de combinatie wonen en werken. Naast een ruime woning van 2 verdiepingen met een woonkamer, moderne woonkeuken met kookeiland en 3 ruime slaapkamers, is er ook een luxe badkamer en bijkeuken. U kunt inpandig naar het bedrijfsgedeelte. Dit bestaat uit 3 verdiepingen met een ruime garage en werkplaats, berging en meerdere kantoorruimtes.

Onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige bedrijfsruimte. Een uitermate geschikt object voor de combinatie wonen en werken. De woning is geheel geïsoleerd en v.v. hardhouten Merbau kozijnen v.v. dubbel glas en screens.

Ground floor

De woning:

Entree (4,88 m. x 3,36 m.) met veel daglichtinval door de grote raampartijen, toegang tot het zwevend toilet met fonteintje, de woonkamer en open hardhouten trap (Kambala) naar de eerste verdieping. Vanuit de entree kunt u ook het bedrijfsgedeelte. Er ligt een natuurstenen (Jura) vloer v.v. vloerverwarming.

De woonkamer
De woonkamer ( 5,36 m. x 6,16 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er is een houtkachel en de natuurstenen (Jura) vloer is v.v. vloerverwarming. Vanuit de woonkamer kunt u naar de woonkeuken.

De woonkeuken
De woonkeuken (4,72 m. x 6,15 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Er staat een modern keuken blok in hoekopstelling met eiken en zandgrijze lades en deuren. Dit gedeelte is v.v. een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een oven, een combimagnetron en anderhalve spoelbak. Er zijn meerdere lades en een servieskast met 2 schuifdeuren.
Het kookeiland heeft 3 zitplaatsen en is v.v. een 5-pits gaaskookplaat (incl. wokbrander) en een geïntegreerde frituurpan. Er hangt een RVS-afzuigkap. Het granieten aanrechtblad maakt het plaatje helemaal af.
De natuurstenen (Jura) vloer is ook hier v.v. vloerverwarming. Er zijn twee schuifdeuren naar de achtertuin en een loopdeur naar de bijkeuken.

De bijkeuken
In de bijkeuken (3,83 m. 4,88 m.) vindt u de wasaansluitingen en een gootsteen. Er hangt een systeemplafond v.v. inbouwverlichting. De pomp en het verdeelsysteem van het onderhoudsvrij biofilter voor de toiletten en buitenkranen zitten in deze ruimte Er is een loopdeur naar de woonkeuken, de achtertuin en de installatieruimte. Er ligt een natuurstenen (Jura) vloer.

De installatieruimte
In deze ruimte (2,44 m. x 1,22 m.) vindt u de cv-ketel (Viessman HR Vitodens 200 W met verwarmingsregeling), de boiler (Viessman Vitocell 100 W, 120 Liter) en de verdeling van de vloerverwarming.

De bedrijfsruimte:

De entree
U komt binnen in een hal (3,567 m. x 3,54 m.), waar zich ook de serverruimte bevindt. Er is een houten trap die u naar de eerste verdieping brengt. Er is een loopdeur naar een werk-/kantoorruimte. Op de vloer liggen plavuizen. Er hangt een systeemplafond v.v. verlichting.

Werk-/hobbyruimte
U kunt deze ruimte ( 32 m²) ook van buitenaf betreden via twee openslaande deuren v.v. gelaagd glas. In deze ruimte vindt u krachtstroom, een luchtcompressor, een brandslang, diverse elektrapunten op bureauhoogte en een eenvoudig keukenblokje. Op de vloer liggen plavuizen. Er hangt een systeemplafond v.v. verlichting.

Werk-/bergruimte
Deze ruimte (3,54 m. x 2,48 m.) ligt tussen de garage en de werk-/hobbyruimte in en daarom ook geschikt als berging. Op de vloer liggen plavuizen. Er hangt een systeemplafond v.v. verlichting.

De inpandige garage / werkruimte
Deze ruimte (6,33 m. x 6,10 m.) heeft twee elektrische sectionaal deuren en een buitendeur naar de achtertuin. Er zijn veel extra elektrapunten en cai-aansluitingen. Er is een kraantje aanwezig en een compressoraansluiting.

First floor

De hal
Ruime hal (6,27 m. x 3,36 m.) met veel daglichtinval aan de voorzijde van de woning. Van hieruit zijn de 3 slaapkamers en de badkamer te bereiken. Alle slaapkamers en de hal zijn afgewerkt met een vinylvloer. De slaapkamers zijn v.v. een ventilatiekastje.

Slaapkamer 1
Aan de achterzijde gelegen slaapkamer (3,22 m. x 6,15 m.) met toegang tot het balkon met buitenverlichting. Deze kamer heeft een walk-in-closet (6.6 m²) en eigen ingang naar de badkamer. Er is een televisie-aansluiting aanwezig.

Slaapkamer 2
Aan de rechterzijde gelegen slaapkamer (4,75 m. x 2,75 m.) met eigen vaste schuifkast.

Slaapkamer 3
Aan de voorzijde gelegen slaapkamer ( 4,75 m. x 2,92 m.) met eigen vaste schuifkast.

De badkamer
Deze luxe badkamer (4,89 m. x 3,83 m.) ligt aan de achterzijde en is voorzien een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan, een zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel. Er is een ruime sauna. De wanden zijn geheel betegeld, er ligt een plavuizen vloer en er hangt een designradiator.

De bedrijfsruimte:

Vanuit de entree kunt u rechtstreeks naar de eerste verdieping. U vindt hier 2 kantoorruimtes en de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. Alle ramen zijn weer v.v. screens.

Kantoor 1
Deze ruimte (6,15 m. x 5,21 m.) ligt ook aan de voorzijde van het bedrijf en is v.v. een systeemplafond met verlichting en airconditioning. Er zijn veel extra elektrapunten en cai-aansluitingen. U vindt hier ook de uitgebreide meterkast ( 5 aardlekschakelaars, 17 groepen) en een trapkast. Er is een deur naar het dak.

Kantoor 2
Deze ruimte (3,94 m. x 3,30 m.) ligt aan de voorzijde van het bedrijf en is v.v. een systeemplafond met verlichting. Er zijn veel extra elektrapunten en cai-aansluitingen.

Second floor

kantoor 3
Deze ruimte (45,7 m²) ligt aan de voorzijde van het bedrijf en is v.v. een systeemplafond met verlichting en airconditioning. Alle kozijnen zijn weer v.v. screens. Er zijn veel extra elektrapunten en cai-aansluitingen. Ook hier vindt u een uitgebreide meterkast (36 groepen, 9 aardlekschakelaars). Verder vindt u hier een eenvoudig keukenblok met water en toiletruimte. U kunt doorlopen naar de volgende ruimte en via een buitendeur naar het balkon wat langs 3 zijdes loopt.

Kantoor 4 / wachtruimte / kantine
Deze ruimte (3,83 m. x 2,85 m.) ligt aan de achterzijde en is v.v. een systeemplafond met verlichting. U kunt doorlopen naar de laatste kantoorruimte.

Kantoor 5
Deze ruimte (3,35 m. x 6,05 m.) ligt aan de achterzijde van het bedrijf en is v.v. een systeemplafond met verlichting en airconditioning. Alle kozijnen zijn weer v.v. screens. Er zijn veel extra elektrapunten en cai-aansluitingen. Er is een loopdeur naar het dak.

Garden

De achtertuin
Direct achter de woning vindt u een overdekt terras gelegen op het westen. Een tweede terras ligt achter in de tuin op het zuidwesten. Verder is er een gazon, vaste beplanting en een buitenkraan. U kunt de tuin ( ca. 14 m. x 14 m.) achterom betreden.
Het fietsenhok/berging (5 m²) is onderdeel van de woning, maar kunt u alleen van buitenaf bereiken.

Details

- ligging op bedrijventerrein in “Paarse strook” aan rustige straat
- ruime woning
- moderne woonkeuken met kookeiland
- woonkamer met houthaard
- 3 slaapkamers, bijkeuken en berging
- Luxe, moderne badkamer met sauna
- Begane grond v.v. plavuizen met vloerverwarming
- Tuin op het zuidwesten

- bedrijfsruimte voor vele doeleinden geschikt te maken
- met voldoende parkeerruimte en garage
- diverse kantoorruimtes
- iedere verdieping heeft zijn eigen uitgebreide meterkast
- goed ventilatiesysteem
- goed brandveiligheidssysteem
- alarmsysteem aanwezig
- buitencamera’s aanwezig
- Gehele woning v.v. hardhouten kozijnen (merbau) met dubbel glas HR++, isolatiewaarde 1,1, gevuld met Argongas
- 40 m² akoestische beglazing (-41dB) op gevel spoorlijn
- Er liggen twee 10.000 liter tanks in de voortuin, voor hemelwateropvang. Deze tanks hebben een onderhoudsvrij biofilter. De toiletten worden met dit water doorgespoeld en de buitenkraantjes zitten hierop aan gesloten.
- voorlopig energielabel A
- gelegen nabij de uitvalswegen en treinstation

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed